Ahh cnnmm ahh anne olmayan bilemez diyen insanlar bnlari soyleyen ne diyim rabbim islah etsin kimsenin diline dusurmeden evlat sevgisini bizlerede tattirsin ki bilelim anne olmayi..Allah gonlune gore versin kiz :)
Aynen cnm vll zaman gecmio bole olaylardaa gecmemesine sebep oluo arkadaslarrr bekledigimiz gun kutsaldir cok merak ediyorum once kimin guzel haberlerini alicazkızlar milleti boşverin aman ne derlerse desinler hepsini atın arkaya yoksa gün geçmiyor ....ağlamaktan başka
daha dün yaşadım bunun gibi sıkıntı abim benden sonra evlendi 5 yaşında bi kızı var bide karısı 5 aylık hamileAynen cnm vll zaman gecmio bole olaylardaa gecmemesine sebep oluo arkadaslarrr bekledigimiz gun kutsaldir cok merak ediyorum once kimin guzel haberlerini alicaz
Aynen canim insallah birbirimizi kaybetmeyelim ilk tekmelerinin mujdelerini vereelim eminim ki en yakinindan daha vok mutlu oluruz ve olurlardaha dün yaşadım bunun gibi sıkıntı abim benden sonra evlendi 5 yaşında bi kızı var bide karısı 5 aylık hamile
dün ordaydım oturduk muhabebbt ediyoruz durduk yere konusurken demez mi ahh sıpa gene tekmeledi beni ahh yavrum ben seni 2 senedir bekeldim ne zormuş şimdide kıpır kıpır demez mi,benim durumumuda biliyor kasten yapıyor..
o 2 sene beklemiş olsun diye gece gündüz ağlamış.........
eee ben yakalşık 9 senedir bekliyorum evlendiğimin 3.cü ayından beri ağlıyorum ...
ya anlatsak sayfalar yetmez onun için sallalyın onları bölebizim de güzel günlerimiz olacak alalh bizlere daha güzellelrini nasip edecek...
aynen biz onlardan daha seviniriz hepimiz inşlh o günleri görürüz hepimiz ...Aynen canim insallah birbirimizi kaybetmeyelim ilk tekmelerinin mujdelerini vereelim eminim ki en yakinindan daha vok mutlu oluruz ve olurlar
Ahh cnnmm ahh anne olmayan bilemez diyen insanlar bnlari soyleyen ne diyim rabbim islah etsin kimsenin diline dusurmeden evlat sevgisini bizlerede tattirsin ki bilelim anne olmayi..
Cnm benm dualarim snnle bn cektrdkten snr icim cok rahatladi imarim snn icinde icini tahatlatacak sonuclar alman dilegiyle ..Insallah kizlar hepimiz cokkk guzel haberler veririz. Ben haftaya carsamba muhtemelen rahim filmi cekilicem.anestezili. insallah piri pak cikar dualariniza beni de katin noluuuuurrr :)
Ayyy soylemesi bile guzel bunlari okurken yuzumdeki tebessumu bi gorseniz yasayinca naparim ben s3vincten yaAmiiiinnn hayirli saglikli evlatlar versin Yuce Mevlammmm.... her arkadas oturmasinda konu hamilelik ve cocuklari... Rabbim bize de dogum anilarimizi anlatacagimiz gunleri gostersin insallahhhh hatunlar
Gunsydin cnm gyzel dualrin icinde ayrica tessekkurler..Günaydın arkadaşlar işler yoğun bu aralar sürekli giremiyorum ama arada da olsa girip takip ediyorum sizleri.
Bir gün bizde evlatlarımızı koklayacağız inşallah Allah o güzel günü görmeyi hepimize nasip etsin mevlam ,bizi bizden başka kimseler anlamaz hiç canınızı sıkmayın biz mücadeleci hatunlarız unutmayın.
Mevlam bizim bu derdin de üstesinden geleceğimizi düşünmüş ki bu günlerdeyiz sabır sabır sabır başka bir formülü yok.
Çok şükür hamdolsun tedavi seçeneği olan insanlarız Allah beterinden korusun bizi.
Sizi seviyorum kızlar öpüyorummmm
Gunaydin cnm gunler gectikce bir mutluluk kaplio icimi sanki doguma gun sayiyo gibiyim allahhim su kasimida bi atlatsak rabbimin iznizyle hayirla gelsin aralik ayimizherkese yeni günden merhaba. her geçen gün evlatlarımıza daha yaklaşıyoruz.. hep güzel günler görmek dileğiyle....
Yok canim burdayiz yanliz birakirmiyiz yol arkadasimiziKizlarrr bugun uyanamadiniz heralde nerelerdesiniz bakiyimnm daha bu aydan terkedilmeye baslarsak aralokta yapayalniz kalirimmm
Hosgeldin aramiza canim ins bu son tedavin olur sende bizde kavusuruz yavrularimizaMrb arkadaslar herkese iyi aksamlar inss aralika bende yedaviye baslicam bir taze iki dondurulmuş tedaim oldu bu 4. Denemem olacak inşş tuplerde sorun olduu için uaptırıuoruz hakkımızda hauırlısı olsun inşş
Zaten zaman gecmioYok canim burdayiz yanliz birakirmiyiz yol arkadasimizi
Hosgeldin aramiza bu son olsun insallah saglikla kavusursun yavrunaMrb arkadaslar herkese iyi aksamlar inss aralika bende yedaviye baslicam bir taze iki dondurulmuş tedaim oldu bu 4. Denemem olacak inşş tuplerde sorun olduu için uaptırıuoruz hakkımızda hauırlısı olsun inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?