Hosgeldin aramiza canim ins bu son tedavin olur sende bizde kavusuruz yavrularimiza
Hosgeldin aramiza bu son olsun insallah saglikla kavusursun yavruna
evet tedavi zamanı gelince herkesler dökülür buralara...Kizlarrr bugun uyanamadiniz heralde nerelerdesiniz bakiyimnm daha bu aydan terkedilmeye baslarsak aralokta yapayalniz kalirimmm
Bende bi an once listemizi bi duzene soksm diorm hani herkesin tedavisi baslayinca bnmkide basliyacak ya yetisemem diye diyorum brzda dertlesip rahatlamak icin tabi ogrencimisin acikogretkm falan mI?evet tedavi zamanı gelince herkesler dökülür buralara...
ben okuldaydım öğrenciyimde...
evet haklısın cnm ama gelen olmayınca ne yapacaksın...Bende bi an once listemizi bi duzene soksm diorm hani herkesin tedavisi baslayinca bnmkide basliyacak ya yetisemem diye diyorum brzda dertlesip rahatlamak icin tabi ogrencimisin acikogretkm falan mI?
Ne kadar gzul bnm 3 teyzm var onlarda disardan okuyolar evde oturmaktan iyidir en iyisi insan kendini her daim gelistirmeli kismetse bnd baslycm ama onceliklerim var allah zihin acikligi versinevet haklısın cnm ama gelen olmayınca ne yapacaksın...
açıköğretim imama hatipe gidiyorum ....
Ohh sefan olsun ne gzl gezmissin canimselam kizlar. ben bugun ancaaaa firsat bulfum :) baya yogun bi gundu benim icin. ee neler yaptiniz bakalim . benim oglene kadar dersim vardi sonra da esim beni addalara goturdu :) sonra da eve geldik yarin misafirim var yemege :) ona biraccik hazirlik yaptim oyle dolu dolu gecti. gorumcem de diyo iyi bi kadin dogumcuya git sanki kadin dogumculuk ne var... amannnnn aksam aksam gerdi de esime dedim rahatladim yoksa icimde kalaydi catlardim :)
Gunaydinlarrrrr efenimmmm ben iyiyim vll guzel bir bayram sabahi sizler nasilsiniz bakalimmkızlarrrr günaydın nasılsınız?
Bizlerde iyiyiz efenimmm teşekkür ederiz :)Gunaydinlarrrrr efenimmmm ben iyiyim vll guzel bir bayram sabahi sizler nasilsiniz bakalimm
Iyi aksamlar bir kac gundur giremiyordum misafirlerim vardi.cok sukur adim adim bebegimize yaklasiyoruz....Kizlar herkese ii aksamlar daha kimsecikler yok galiba..bn msafrlerimi yolladim yorucu ama keyfli bi gun oldu..boyle boyle atlaticaz bakin bigun daha gecti
Ben dd her zaman takip ederdim ama bazen olmuyor.bu arada benim hipotroidim oldugu icin sali gunu doktorada gittim .kantahlilleri verdim .Tsh,fsh,demir,kan,folik asit. tum degerlere bakrirdim.cok sukur degerlerim iyi cikti.bu arada her ay b12 ignesi vuruluyorum ve eutrox 100mg her gun aliyorum.birde vinalac 1 adet gunluk kullaniyorum.sizler ilac kullaniyormusnz?Ben hep burdayim ama ne gelen var ne giden 1 gun daha bitti darisi diger gunlern basina
Cnm ben hic bisey kullanmiyorum sana Dr mu verdi vitaminleri cnmBen dd her zaman takip ederdim ama bazen olmuyor.bu arada benim hipotroidim oldugu icin sali gunu doktorada gittim .kantahlilleri verdim .Tsh,fsh,demir,kan,folik asit. tum degerlere bakrirdim.cok sukur degerlerim iyi cikti.bu arada her ay b12 ignesi vuruluyorum ve eutrox 100mg her gun aliyorum.birde vinalac 1 adet gunluk kullaniyorum.sizler ilac kullaniyormusnz?
Ewt. Benim 3.denemem oldugu icin dktr wermisti.Cnm ben hic bisey kullanmiyorum sana Dr mu verdi vitaminleri cnm
Bende sadece folik asit kullaniyorum..kasimin 12sindede ignelere basliycam insCnm ben hic bisey kullanmiyorum sana Dr mu verdi vitaminleri cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?