ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

oyy bitanemsin amin insallah ilk sana yazcam.zaten sonucuuuu amin amin hep birlikte sewinelim.insallah rabbim.hepimizin yardimcisi olsun

aminnnn insallah. bak burda herkesin onunde soz verdin. sonra gelirim topike bakarim bana yazmamisin baskalarina yazmisinnn ooo o zaman yakarim bu topigi uleeeeennnn

kız daha tedavi yok ya ondan böyle bi kafayı yaşıyom
ayrıca buraya yazıcağım zaman elimde telefon geziyom ya, eşim diyo ki napıyosun orda , diyom kızlarla konkendeyiz hahahahaha
ayy canim benim insallah tedaci surecinde ve sonrasinda da boyle neseli olursun.ayyynen esim de elinden tlf. Dusmuyor diyor ne yapayim dertlesmek konusmak cok iyi geliyor

ayy canim benim insallah tedaci surecinde ve sonrasinda da boyle neseli olursun.ayyynen esim de elinden tlf. Dusmuyor diyor ne yapayim dertlesmek konusmak cok iyi geliyor

ya valla ben de burda iyiyim.. ayrica azcik yazmayinca diyom kizlar ne konuştu acaba merak ediyom yaa dedikodulardan geri kalicam diye ödüm patliyo hahahaha o yuzden sakin ben yokken cene calmayin tamam mi beno bekleyin kesin yoksam meraktan catlarim

Kizzz sen nerelrdesin bakiyim kaytarip duruosun canimcin izin gunlerini doldurdun don artik bitmedimi tadilatin napican kucaginda bebekle donucn heralde aaaa kiziyorm ama

valla sayin hocam bu kizin devamsizlik hakki doldu birak devamsizliktan .ama neyse ya annecik olacak kiymayalim kuzuya

Ayni benn valla gece bile acaba gelen olmus mu diye bakiyorm o deilde koca beni bosayacak bu gidiste kizz halide25 biz suan boyleysek 9 ay napicaz o zmn bnm cenem hic durmaz valla

valla sayin hocam bu kizin devamsizlik hakki doldu birak devamsizliktan .ama neyse ya annecik olacak kiymayalim kuzuya
Nisee canim af cikariyorum ama bu son olsun kizlarr son duyurumdurr herkes burayaaa heyyyyy huhuhuuu kizlar nirelerdesinizz sesimi duyan burayaa kossunduyan duymayanlara meseleyi anlatsin

Ayni benn valla gece bile acaba gelen olmus mu diye bakiyorm o deilde koca beni bosayacak bu gidiste kizz halide25 biz suan boyleysek 9 ay napicaz o zmn bnm cenem hic durmaz valla

kiz ben de 9 ayi burda tamamlarim galiba. herifcagzim diyo Allah nasip eder bi kizimiz olursa yandik senin cenen bu kadar, o da olur 2 cene vay benim halimeee deyip duriyyyoo

yasasinnn sinif baskani oldum lelelelele tey tey teyyy

Kambersiz dugun olmaz senden aliriz haberleri dedikodulari
kizlar size bi sir verem mii ... biliyonuz mu yarin benim dogum gunum
gercekten mii dogum gunun kutlu olsun bitanem yeni yasinda anne olasin kucagin bebislerle dolsun esin evlatlarinla birlikte saglikli mutlu huzurlu yasayasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…