ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

S sedef_can , canim benim allah'tan umut hicbir zaman kesilmez. sakin inancini kaybetme.
mucizen gelecegi zamani bekliyor. yillarca hic cocugu olmayip, doktoralarin kesinlikle anne olamaz dedikleri fakat mucize bi sekilde anne olan cok fazla kadin var. canim arkadasim, hepimiz yanindayiz.. allah'im hepimizin yuzunu guldurecek insallah. hepimiz ayni yolda beraber yuruyoruz. kendini cok uzme olur mu? ne zaman dertlesmek istersen buradayim ben de.

yaaaaa amaaa neler konusmusinuz bensiz bildirim gelmedii hiccc dolaniyodummm yineeeee halidemmm kuzucumm kader arkadasimm iyiki dogmussun diledigin ne varsa rabbim nasip etsin insallah yeni yasinda colugunla cocugunla herifinleeee nice nice nice senelereeee <3<3<3

napalim canimcim ben burda yalnizim zati ne bi akraba ne bi arkadas ailem uzaktaa bi kaynana varr aboo bizde burda dertlesiyok ;-);-);-)

kizlar size bi sir verem mii ... biliyonuz mu yarin benim dogum gunum
Canim arkadasim kader ortagim dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice guzel senelerin olsun en anlamli en ugurlu yasin olsun yavrunsuz grcirdigin son senen olsun iyiki dogmussn iyiki tanimisim srni nese oldun burda bana haydi hep beraber iyiki dogdun halide iyiki dogdun halide

Aynen canim asli gorevimin ehimetini ve kiymetini bilerelten her saat yanu 7 /24 buradayim arkidisler suan kocisimle ortakoydeym fakat sizi asla ihmal etmem bilesiniz ama brz daha telefonla ugrasirsm kocam masadan kacack efenim iyi geveler diler hormetlerimi sunarim tatli ruyalar kizlarrr

Kizzz sen nerelrdesin bakiyim kaytarip duruosun canimcin izin gunlerini doldurdun don artik bitmedimi tadilatin napican kucaginda bebekle donucn heralde aaaa kiziyorm ama
Burdaym hayatim bn hep takipteyim..yazamadim bu ara..kizma pzt opum var bi aksilik olmazsa

Kambersiz dugun olmaz senden aliriz haberleri dedikodulari

gercekten mii dogum gunun kutlu olsun bitanem yeni yasinda anne olasin kucagin bebislerle dolsun esin evlatlarinla birlikte saglikli mutlu huzurlu yasayasin insallah

halide25 , canimm dogum gunun simdiden kutlu olsun! insallah yeni yasina bebisinle girersin arkadasim!
cook cok mutlu bir hayatin olsun insallah canim. opuyorumm

Canim iiki dogmussun nice guzel saglikli huzur dolu ask dolu yillar gecir kocacinla vee bebislerinle ins

arkadaslarim canlarim cigerlerim kuzucuklarimm hepinize iyi dilek ve dualariniz icin cok tesekkur ediyorum.. insallah bu yil bebeksiz gecirdigimiz hayirli son yilimiz olurken; saglikli hayirli ahlakli bebeklerimiz ile geçireceğimiz ilk yilinda baslangici olur. ecrenim insallah yavrucuguna kardes gelir sende 2.3.4. ve 5.cocuklarina kavusursun insallahhh.. heoinize boll cocuklu yillar ilsun yuppiiii

beni de listeye ekleyin birbirimize dua edelim kızlar. 30 yaşındayım irenbe kaan bozkurt hastasıyım. sebepsiz infertilite var bu salı yani 9 aralık transfer günüm.

hayitli olsun tedavin arkadasim. opuda kac jumurta toplandi??

Caniiiiim caniiiiim rabbim sana da istedigin kadar hayirli saglikli guzel ahlakli dunya guzeli evlatlar versin bitanem ah ah cok isterim cok cocugum olmasini, 5 cocuklu kalabalik bi aileden gelince insan ariyor.

Gunaydin canlariiim hastaneden aradilar bugun 13.30 da transferim var dua edin lutfen.2 tane 1. Kalite transfer edeceklermis 4. Gun transferi.diger embriyolarim 2. Kaliteymis yarina kadar onlari bekleteceklermis iyi olursa donduracaklarmis.sayi az diye riske atmayip bugun transfer ediyorlarmis.yarina da ucak biletlerimizi a aldik evimize dönuyoruz nihayet.opuyorum dualarinizi esirgemeyin

Kızlar Günaydın nerelerdesiniz ecrennnn canim hayirlisiyla al gel bebelerini. Inşallah sımsıkı tutunurlar. Ben tedavimi kendi aptalligim ile uzattım hala adet olmadım 32. Gün bugün vardır bunda da bir hayır dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…