napalim canimcim ben burda yalnizim zati ne bi akraba ne bi arkadas ailem uzaktaa bi kaynana varr aboo
:) :) iyi yapiyosun canim. benim de burada kocitomdan baska kimsem yok. neyse ki sizler varsiniz :)napalim canimcim ben burda yalnizim zati ne bi akraba ne bi arkadas ailem uzaktaa bi kaynana varr aboobizde burda dertlesiyok ;-);-);-)
Canim arkadasim kader ortagim dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice guzel senelerin olsun en anlamli en ugurlu yasin olsun yavrunsuz grcirdigin son senen olsun iyiki dogmussn iyiki tanimisim srni nese oldun burda bana haydi hep beraber iyiki dogdun halidekizlar size bi sir verem mii ... biliyonuz mu yarin benim dogum gunum
Aynen canim asli gorevimin ehimetini ve kiymetini bilerelten her saat yanu 7 /24 buradayim arkidisler suan kocisimle ortakoydeym fakat sizi asla ihmal etmem bilesiniz ama brz daha telefonla ugrasirsm kocam masadan kacack efenim iyi geveler diler hormetlerimi sunarim tatli ruyalar kizlarrr
Burdaym hayatim bn hep takipteyim..yazamadim bu ara..kizmaKizzz sen nerelrdesin bakiyim kaytarip duruosun canimcin izin gunlerini doldurdun don artik bitmedimi tadilatin napican kucaginda bebekle donucn heralde aaaa kiziyorm ama
Canim iiki dogmussun nice guzel saglikli huzur dolu ask dolu yillar gecir kocacinla vee bebislerinle inskizlar size bi sir verem mii ... biliyonuz mu yarin benim dogum gunum
Ahhhh yavrum kiyamadi yine banavalla sayin hocam bu kizin devamsizlik hakki doldu birak devamsizliktan .ama neyse ya annecik olacak kiymayalim kuzuya
Canim bnm dikkat et kndine saglikla iyi hsberlerle cik operayndn ins aradabyaz kizz merak rdiyrm seniBurdaym hayatim bn hep takipteyim..yazamadim bu ara..kizmapzt opum var bi aksilik olmazsa
Kambersiz dugun olmaz senden aliriz haberleri dedikodulari
gercekten mii dogum gunun kutlu olsun bitanemyeni yasinda anne olasin kucagin bebislerle dolsun esin evlatlarinla birlikte saglikli mutlu huzurlu yasayasin insallah
halide25 , canimm dogum gunun simdiden kutlu olsun! insallah yeni yasina bebisinle girersin arkadasim!
cook cok mutlu bir hayatin olsun insallah canim. opuyorumm
yaaaaa amaaa neler konusmusinuz bensiz bildirim gelmedii hiccc dolaniyodummm yineeeeehalidemmm kuzucumm kader arkadasimm iyiki dogmussun diledigin ne varsa rabbim nasip etsin insallah yeni yasinda colugunla cocugunla herifinleeee nice nice nice senelereeee <3<3<3
Canim arkadasim kader ortagim dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice guzel senelerin olsun en anlamli en ugurlu yasin olsun yavrunsuz grcirdigin son senen olsun iyiki dogmussn iyiki tanimisim srni nese oldun burda bana haydi hep beraber iyiki dogdun halideiyiki dogdun halide
Canim iiki dogmussun nice guzel saglikli huzur dolu ask dolu yillar gecir kocacinla vee bebislerinle ins
beni de listeye ekleyin birbirimize dua edelim kızlar. 30 yaşındayım irenbe kaan bozkurt hastasıyım. sebepsiz infertilite var bu salı yani 9 aralık transfer günüm.
Caniiiiim caniiiiim rabbim sana da istedigin kadar hayirli saglikli guzel ahlakli dunya guzeli evlatlar versin bitanem ah ah cok isterim cok cocugum olmasini, 5 cocuklu kalabalik bi aileden gelince insan ariyor.arkadaslarim canlarim cigerlerim kuzucuklarimm hepinize iyi dilek ve dualariniz icin cok tesekkur ediyorum.. insallah bu yil bebeksiz gecirdigimiz hayirli son yilimiz olurken; saglikli hayirli ahlakli bebeklerimiz ile geçireceğimiz ilk yilinda baslangici olur. ecrenim insallah yavrucuguna kardes gelir sende 2.3.4. ve 5.cocuklarina kavusursun insallahhh.. heoinize boll cocuklu yillar ilsun yuppiiii
Canım iyiki doğdun bugün doğum gününmüş... inşallah seneye bebeğinle doğum gününü Kutlarsınhayitli olsun tedavin arkadasim. opuda kac jumurta toplandi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?