Canım benim çok sevindim rabbim yardımcın olsun... inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alacağızGunaydin canlariiim hastaneden aradilar bugun 13.30 da transferim var dua edin lutfen.2 tane 1. Kalite transfer edeceklermis 4. Gun transferi.diger embriyolarim 2. Kaliteymis yarina kadar onlari bekleteceklermis iyi olursa donduracaklarmis.sayi az diye riske atmayip bugun transfer ediyorlarmis.yarina da ucak biletlerimizi a aldik evimize dönuyoruz nihayet.opuyorum dualarinizi esirgemeyin
Neden tatlım uzattım? Olsun canım geç olsun sonu güzel olsun herşey de bir hayır varKızlar Günaydın nerelerdesiniz @ecrennnn canim hayirlisiyla al gel bebelerini. Inşallah sımsıkı tutunurlar. Ben tedavimi kendi aptalligim ile uzattım hala adet olmadım 32. Gün bugün vardır bunda da bir hayır dedim
offf vallahi oluyorum yaaa icimmm tuhafff yarabbim sen hayirlara getirveee guzeller guzeli ikramizin mutlu ha eri almasi icin son saatlerrrr ... heyecan dorukta sayin seyircilerrr
hadi hayirlisi cnm siki siki tutnsun bebislerin insallah insallahh :)Gunaydin canlariiim hastaneden aradilar bugun 13.30 da transferim var dua edin lutfen.2 tane 1. Kalite transfer edeceklermis 4. Gun transferi.diger embriyolarim 2. Kaliteymis yarina kadar onlari bekleteceklermis iyi olursa donduracaklarmis.sayi az diye riske atmayip bugun transfer ediyorlarmis.yarina da ucak biletlerimizi a aldik evimize dönuyoruz nihayet.opuyorum dualarinizi esirgemeyin
Canim iiki dogmussun nice guzel saglikli huzur dolu ask dolu yillar gecir kocacinla vee bebislerinle ins
Caniiiiim caniiiiim rabbim sana da istedigin kadar hayirli saglikli guzel ahlakli dunya guzeli evlatlar versin bitanem ah ah cok isterim cok cocugum olmasini, 5 cocuklu kalabalik bi aileden gelince insan ariyor.
Gunaydin canlariiim hastaneden aradilar bugun 13.30 da transferim var dua edin lutfen.2 tane 1. Kalite transfer edeceklermis 4. Gun transferi.diger embriyolarim 2. Kaliteymis yarina kadar onlari bekleteceklermis iyi olursa donduracaklarmis.sayi az diye riske atmayip bugun transfer ediyorlarmis.yarina da ucak biletlerimizi a aldik evimize dönuyoruz nihayet.opuyorum dualarinizi esirgemeyin
Canım iyiki doğdun bugün doğum gününmüş... inşallah seneye bebeğinle doğum gününü Kutlarsın
offf vallahi oluyorum yaaa icimmm tuhafff yarabbim sen hayirlara getir
Canim benim dualarimiz sennle umarim yavrularin sıkıca tutunur annelerine sagliklla mutlukla dogarlarr ayy heyecan yaptim kizz haberdar et biziGunaydin canlariiim hastaneden aradilar bugun 13.30 da transferim var dua edin lutfen.2 tane 1. Kalite transfer edeceklermis 4. Gun transferi.diger embriyolarim 2. Kaliteymis yarina kadar onlari bekleteceklermis iyi olursa donduracaklarmis.sayi az diye riske atmayip bugun transfer ediyorlarmis.yarina da ucak biletlerimizi a aldik evimize dönuyoruz nihayet.opuyorum dualarinizi esirgemeyin
Kizzz bendrn gizli test mi yaptrdinofff vallahi oluyorum yaaa icimmm tuhafff yarabbim sen hayirlara getir
Canim benim dualarimiz sennle umarim yavrularin sıkıca tutunur annelerine sagliklla mutlukla dogarlarr ayy heyecan yaptim kizz haberdar et bizi
aminn insallahh cnmm karnim sis ve sertt goguslerimde damarlar vee sanki uclarii syahlasmis sadece bunlaraminn insallah hakkinixda hayirlisi olsun canim. peki neler hissediyorsun vucudunda dikkatini ceken bir degisiklik gozlemledin mi
yokk.kizz ne testiii yapmadimmmKizzz bendrn gizli test mi yaptrdinhalide25 soyledin de beni mi oynationuz olurum meraktan banada soyleyinn kizzzz
iyiki doğdun Halideeeeeeeeeeekizlar size bi sir verem mii ... biliyonuz mu yarin benim dogum gunum
canımmmmmmm Allah rahmine aldığın bu bebişleri kucağına almayı da nasip etsin inşallah, ecrenim nerden nereye uçakla gideceksin? bende hesap kitap yapıyorum 9 Ocak dönüş tarihimiz, yani tahminen transferden 4-5 gün sonra döncez Almanya'ya, bir sorun yok dimi, uçağa binmenin bir mahsuru yok dimi?Gunaydin canlariiim hastaneden aradilar bugun 13.30 da transferim var dua edin lutfen.2 tane 1. Kalite transfer edeceklermis 4. Gun transferi.diger embriyolarim 2. Kaliteymis yarina kadar onlari bekleteceklermis iyi olursa donduracaklarmis.sayi az diye riske atmayip bugun transfer ediyorlarmis.yarina da ucak biletlerimizi a aldik evimize dönuyoruz nihayet.opuyorum dualarinizi esirgemeyin
h.g cnm bizde ayniyiz takiliyoz oyle yarini dort gozle bekliyorummm bende durum buukızlar bende geldim daha sayfaları okuyamadım, herkese günaydın dün akşam eşimin bir atkadaşı yatılı misafirimiz oldu giremedim buraya, bu akşam da yemeğe misafirim var son 1 aydır o kadar çok misafirim olduki anlatamam, otomatiğe bağladım iyice
nasılsınız arkadaşlarım bensiz neler yaptınız bakiyim
aaaaa iqraaaa hamilesin kız senaminn insallahh cnmm karnim sis ve sertt goguslerimde damarlar vee sanki uclarii syahlasmis sadece bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?