ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım benim çok sevindim rabbim yardımcın olsun... inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alacağız biran önce zaman geçse de bizde sıra gelse:)

Neden tatlım uzattım? Olsun canım geç olsun sonu güzel olsun herşey de bir hayır var

hadi hayirlisi cnm siki siki tutnsun bebislerin insallah insallahh :)

Caniiiiim caniiiiim rabbim sana da istedigin kadar hayirli saglikli guzel ahlakli dunya guzeli evlatlar versin bitanem ah ah cok isterim cok cocugum olmasini, 5 cocuklu kalabalik bi aileden gelince insan ariyor.

bizde kalabaligiz canim 6 tane de bizde :)) o yuzden insallah bizim de kalabalik bi yuvamiz olur.cocuk sesleri ile senlensin evjmiz insallah :)

4 sanirim ugirlu rakamin seker :) kizina 4.gun embriyosu ile kavustun onsallah bu sefer de ikizlerine kavusursun Allah hayirli etsin balimmm

Canım iyiki doğdun bugün doğum gününmüş... inşallah seneye bebeğinle doğum gününü Kutlarsın

insallah jonguil um canim benimmm ..insallah bu 2015 yili bizim saglikli hayirli ahlakli evlatlarimiza kavustuhumuz bj yil olur :) amin
kiz sen nerdesin ozlettin kendini.

offf vallahi oluyorum yaaa icimmm tuhafff yarabbim sen hayirlara getir

aminn insallah hakkinixda hayirlisi olsun canim. peki neler hissediyorsun vucudunda dikkatini ceken bir degisiklik gozlemledin mi

Canim benim dualarimiz sennle umarim yavrularin sıkıca tutunur annelerine sagliklla mutlukla dogarlarr ayy heyecan yaptim kizz haberdar et bizi

kizlar size bi sir verem mii ... biliyonuz mu yarin benim dogum gunum
iyiki doğdun Halideeeeeeeeeee
iyiki doğdun Halideeeeeeeeeeeeeeeee
iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun Halideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kız seneye bu zamanlar da iyiki doğurdun diyecem sana

Son düzenleme:
kızlar bende geldim daha sayfaları okuyamadım, herkese günaydın dün akşam eşimin bir atkadaşı yatılı misafirimiz oldu giremedim buraya, bu akşam da yemeğe misafirim var son 1 aydır o kadar çok misafirim olduki anlatamam, otomatiğe bağladım iyice
nasılsınız arkadaşlarım bensiz neler yaptınız bakiyim

canımmmmmmm Allah rahmine aldığın bu bebişleri kucağına almayı da nasip etsin inşallah, ecrenim nerden nereye uçakla gideceksin? bende hesap kitap yapıyorum 9 Ocak dönüş tarihimiz, yani tahminen transferden 4-5 gün sonra döncez Almanya'ya, bir sorun yok dimi, uçağa binmenin bir mahsuru yok dimi?

h.g cnm bizde ayniyiz takiliyoz oyle yarini dort gozle bekliyorummm bende durum buu banyo yapinca ne kadar cok korkuyorum ya isi oldumu dieeeeee kafayi yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…