yavrucum ne olcakmış banyo yapınca, çok sıcak suyla yapmadığın sürece sakıncası yok,h.g cnm bizde ayniyiz takiliyoz oyle yarini dort gozle bekliyorummm bende durum buubanyo yapinca ne kadar cok korkuyorum ya isi oldumu dieeeeee kafayi yicem
ne bilimm acaba dio insan :/ oyleyim demi bakalim yapiyorum zatenn de oglun dedinnnnn oglummu olcekkkyavrucum ne olcakmış banyo yapınca, çok sıcak suyla yapmadığın sürece sakıncası yok,
karnını okşa annesi, konuş onunla, aksi ispatlanana kadar sen hamilesin bitanem, niye üzüyosun kendini yazık değilmi oğluna, onu da strese sokuyosun orda
insallah cnm ilaclara bagliom ama benn sonucta gorcez :'(aaaaa iqraaaa hamilesin kız sen
demedi deme bak
seni merak ettim, test günün yarın değilmi, şuan kanama ve leke yok değilmi? hadi inşallah bu sefer hamilesin canım, dualarımdasın..insallah cnm ilaclara bagliom ama benn sonucta gorcez :'(
valla parmaklarım şuursuz bir şekilde direk oğlun yazdı, bende yazdıktan sonra farkettim, tek embriyomuydu seninki? Allah söyletti belkide ne biliyim, sünnete çağırırsın beni artıkne bilimm acaba dio insan :/ oyleyim demi bakalim yapiyorum zatenn de oglun dedinnnnn oglummu olcekkk
canım merhaba, kusura bakma ben çok sık giremediğim için seni hatırlayamıyorum, sen hangi aşamadasın?seni merak ettim, test günün yarın değilmi, şuan kanama ve leke yok değilmi? hadi inşallah bu sefer hamilesin canım, dualarımdasın..
yarin cnm Allahin izniyle yok kanama flan.. amin cnm cok saol Allah raxi.olsun arkadasim :)seni merak ettim, test günün yarın değilmi, şuan kanama ve leke yok değilmi? hadi inşallah bu sefer hamilesin canım, dualarımdasın..
ahaha insallah cnm.yaa :) yok cnm.iki embtiyo blastti :)valla parmaklarım şuursuz bir şekilde direk oğlun yazdı, bende yazdıktan sonra farkettim, tek embriyomuydu seninki? Allah söyletti belkide ne biliyim, sünnete çağırırsın beni artık
oyy agzin bal yesin emiiiii guzell anneee <3<3<3 insallah insallah :-/ozlemmm yok kiz ne testi :))) kiz kendini zor tutuyo daha yoldan cikarmiyalim de mi :) yarin gidecek ikracan test yaptiracak sonra da kosa kosa gelip avazi ciktigi bagiracak hamileyiiiiimmmdiyeee
Merhaba, bende tam bir tedaviye başlamadığımdan fazla yazamıyordum ama sizleri takip ediyordum. Önceden 2 negatifim var, 3. denememi başka yerde yaptıracağım kısmetse, ama öncesinde 2 aydır vitaminler ve b12 iğne kullandım, geçen haftada histereskopi oldum, birsürü polip varmış hepsi temizlendi. Bu arada genetik tahlillerimi yaptırdım, yarın doktorumla görüşeceğim, yüksek ihtimal Aralık adetiyle başlayacağız, haftayada adet olacağım benden haberler böyle.canım merhaba, kusura bakma ben çok sık giremediğim için seni hatırlayamıyorum, sen hangi aşamadasın?
Valla bilmemm kizlarr galiba bnde hasta oldum insallah tedaviye basliyorm sali gunu yuppiiiozlemmm yok kiz ne testi :))) kiz kendini zor tutuyo daha yoldan cikarmiyalim de mi :) yarin gidecek ikracan test yaptiracak sonra da kosa kosa gelip avazi ciktigi bagiracak hamileyiiiiimmmdiyeee
canım inşallah bu son denemen olur,Merhaba, bende tam bir tedaviye başlamadığımdan fazla yazamıyordum ama sizleri takip ediyordum. Önceden 2 negatifim var, 3. denememi başka yerde yaptıracağım kısmetse, ama öncesinde 2 aydır vitaminler ve b12 iğne kullandım, geçen haftada histereskopi oldum, birsürü polip varmış hepsi temizlendi. Bu arada genetik tahlillerimi yaptırdım, yarın doktorumla görüşeceğim, yüksek ihtimal Aralık adetiyle başlayacağız, haftayada adet olacağım benden haberler böyle.
Sen hangi aşamadasın peki?
ohhooooooooo ssüüüüüppppeeeeeeerrrrrr haber,Valla bilmemm kizlarr galiba bnde hasta oldum insallah tedaviye basliyorm sali gunu yuppiii
Cansinizzz kizzz sizzz..ohhooooooooo ssüüüüüppppeeeeeeerrrrrr haber,
haydi özlem haydi özlem haydiiiiiiiiiiii
tam zamanı şimdi bastır haydiiiiiiiiiiii
Hadi inşallah canım, az kalmış tedaviye, inşallah bu sefer olur canım,emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah...canım inşallah bu son denemen olur,
bende 8 yıllık evliyim sebepsiz infertiliteyiz, 2 aşılama 1 tüp denemem oldu, tüp denememde dış gebelik olmuştum, sonra uzzuuuuun çok uzun bir ara verdik 5 yıl kadar kendi haline bıraktık, eşşmin yurt dışı görevi çıktı, Almanya'dayız şimdi önümüzdeki yaz döneceğiz ve içimden bir ses hamile olarak döneceğimi söylüyor
eşimle tekrar denemeye karar verdik bu cuma günü Türkşye'ye geliyorum kısmetse, 19-20 aralık gibi de adetim olcak ve tedavşye başlayacağım, hakkımızda hayırlısı olsun inşallh
ohhhh hadi hayirlisii kuzummm tefawin cok guzel gecsin kucagin dolsun insallah nsallah <3<3<3 :)Valla bilmemm kizlarr galiba bnde hasta oldum insallah tedaviye basliyorm sali gunu yuppiii
iyiki doğdun Halideeeeeeeeeee
iyiki doğdun Halideeeeeeeeeeeeeeeee
iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun Halideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız seneye bu zamanlar da iyiki doğurdun diyecem sana
Valla bilmemm kizlarr galiba bnde hasta oldum insallah tedaviye basliyorm sali gunu yuppiii
canim cook guzel bir haber bu! 2 tane 4. gun embiryon olmasi muhtesem! insallah allah kucagini doldursun canim arkadasim!Gunaydin canlariiim hastaneden aradilar bugun 13.30 da transferim var dua edin lutfen.2 tane 1. Kalite transfer edeceklermis 4. Gun transferi.diger embriyolarim 2. Kaliteymis yarina kadar onlari bekleteceklermis iyi olursa donduracaklarmis.sayi az diye riske atmayip bugun transfer ediyorlarmis.yarina da ucak biletlerimizi a aldik evimize dönuyoruz nihayet.opuyorum dualarinizi esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?