ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Hadi inşallah canım, az kalmış tedaviye, inşallah bu sefer olur canım,emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah...

inşallah canım, Allah hakkımızda neyin hayırlı olduğunu bilir ve onu verir, biz plan yaparız, heyecanlanırız bazen de üzülürüz, ama hep hakkımızda hayırlısını isteriz, bu yüzden Allah bizim için en güzel planı yapar ve her zaman O'nun planı devrededir, Rabbim gönlümüzden geçen bu isteği hakkımızda hayırlı kılsın inşallah

Canım benim çok sevindim rabbim yardımcın olsun... inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alacağız biran önce zaman geçse de bizde sıra gelse:)

hadi hayirlisi cnm siki siki tutnsun bebislerin insallah insallahh :)

4 sanirim ugirlu rakamin seker :) kizina 4.gun embriyosu ile kavustun onsallah bu sefer de ikizlerine kavusursun Allah hayirli etsin balimmm

Canim benim dualarimiz sennle umarim yavrularin sıkıca tutunur annelerine sagliklla mutlukla dogarlarr ayy heyecan yaptim kizz haberdar et bizi

canim cook guzel bir haber bu! 2 tane 4. gun embiryon olmasi muhtesem! insallah allah kucagini doldursun canim arkadasim!
allah hepinizden razi olsun bitanelerimmm
yavrularimi aldim geldim dinleniyorum simdi.embriyologumuz blats asamasina gecmeye basladiklarini gunlerine gore hizli gelistiklerini soyledi neden 5. Gune gitmediniz dedigimde secebildigimiz icin dedi yani en iyilerini sectik zaten dedi cok sayida olsaydi biraz daha beklerlerdi.3. Embriyo da morula asamasinda o da yarin iyi olursa dondurulacak. transferim idrara sikisikligim ilk kez bu kadar guzel gecti islem de cokkisa surdu onlari bana verirlerken kalbim duracakti sanki.hamdolsun.test tarihim 17 aralik.ysni on gun sonra.yarin konyaya donuyoruz inssllah x ray dan gecmeyin dedi hemsire.en sevindigim sey de progestan ignesini vermemeleri normalde test gunune kadar hastanede igne vurdururduk onu n yerine gunde iki kez crinon jel.

Adet olan tedaviye baslayacak olan arkadaslarim hayirli olsun

Merseraycim istanbuldan konyaya ucakla donucez transfer ertesi yolculuk sorun olmaz dediler arabayla 8 saat olsa da mi dedim evet dediler.biz yine de arabayi birakicaz ucakla gidicez esim sonra arabayi alacak.cunku kizimla yolculuk cok zor.havaalaninda xray den gecmeyin dediler canim.

haydeee hayirli olsunnn gobusun bebislerle dolsun inşallah... cifter cifter bebislerin olsunnn sen de vasladin sonunda eyvah eyvahh daha bana cok var yaaa
Canim benimm bende oyle diodum bu sayfayida o yuzdn actim ama sizinle zaman o kadar gzl gectiki iyiki varsiniz canim snn tefavini sonclandirana kadar burdayim seni bekliyorm ona gore

insallah jonguil um canim benimmm ..insallah bu 2015 yili bizim saglikli hayirli ahlakli evlatlarimiza kavustuhumuz bj yil olur :) amin
kiz sen nerdesin ozlettin kendini.
Buralardayım tatlım takip ediyorum Arada yazıyorum... canım ben bi kaç gün sonra merkezi arayıp ocak ayında tüp bebek fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini soracağım eğer 1000 tl civarı zam gelecek derlerse aralık adetimle başlarım galiba

günesatescim sen nsaılsın gurbetçi arkadaşım, senle ben gün saymaya başladım Türkşye'ye gitmek için, sen hangi gün gidiyosun canım? ben bu cuma gidiyorum kısmetse
canim iyiyim cok sukur. cok heyecanliyim. tsh 'im dustu mu dusecek mi diye. ben de pazar gunu sabah gidiyorum insallah.
cook heyecanliyim :) sende de heyecan doruktatir simdi di mi arkadasim? :)

günesatescim sen nsaılsın gurbetçi arkadaşım, senle ben gün saymaya başladım Türkiye'ye gitmek için, sen hangi gün gidiyosun canım? ben bu cuma gidiyorum kısmetse
ben iyiyim canim cok sukur. tsh'im dustu mu dusecek mi diye heyecanla bekliorum. tr'ye de pazar gunu gidiyorum canim insallah. sen nasilsin arkadasimm? sen de cok heyecanlisindir simdi!

canim iyiyim cok sukur. cok heyecanliyim. tsh 'im dustu mu dusecek mi diye. ben de pazar gunu sabah gidiyorum insallah.
cook heyecanliyim :) sende de heyecan doruktatir simdi di mi arkadasim? :)
düşmüştür tsh canım hiç endişe etme, herşey yolundadır inşallah hiç sıkıntı yapma, heyecan dorukta ne demek ölüyorum ölüyorum heyecandan, Ankara'ya bi ineyim zaman daha çabuk geçecek sanki, ailemle arkadaşlarımla görüşürüm falan, gerçi burda da arkadaşlarla çok geziyorum vakit geçsin diye, yine de Türkiye'ye inince süreç hemen başlıcakmış gibi geliyo, Allah hakkımızda hayırlısını versin

aynen canim, bir gitsek zaman nasil geciyor anlamicaz! ayy insallah arkadasim yaa! sana birsey soracam. 10 gundur kullaniyorum dozu artirilmis olan ilaci. sence sali ya da cars burada test yaptiriim mi? yoksa haftaya pzt direkt ist'da mi yaptirsam? ama, o zaman sonucu doktorla gorustukten sonra almis olacam. bi turlu karar veremiyorum. sen ne dersin arkadasim?

kızlar tedavılerınız hayırlı olsun.Rabbim inşallah kucaklarınızı bebişlerle doldursun.. benim de 3 kasımda iki embriyo 3.gün transferim olmuştu şimdi cok şükür hamıleyım ilk denememdi..biz çok özel anneleriz bebeklerimiz de çok özel bebekler.. bu halımıze cok şükür bizimde uğraşımız buymuş.bundan daha güzel uğraş mı olur..Allah ım inşallah isteyen herkese bu duyguyu yaşattın..dualarım sizlerle..

çok sevindim canım rabbim daim etsin inş kucağında da görürsün miss kokusunu içine çekersin inş

KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM GÖZLERİMİ ACAMIYOM SABAHTAN BERİ AGLAMAKTAN MALESEF DEGERİM 65 TEN 30 DÜSMÜŞ NE OLUCAK ŞİMDİ TEKRAR SALI KAN VERİCEM ZATEN ARTIK YÜKSELMEZ NAPICAKLAR DÜŞÜCEKMİ DIŞ GEBELİK OLMAZ DEMİ SEVİNEMEDİK BİLE HALADA AGLIYORUM

BU KİMYASALMI OLUYO EMEKLER BOŞA GİTTİ BİDE DOKTOR DİYOKİ TEKRAR YAPARIZ GÜCÜM KALMADI ARKADASLARIM HAYAT ÇOK BOŞ ZATEN NEDENDE HABERİ ALDIĞIMDAN BERİ İÇİMDE SIKINTI VARDI HEP DİĞERLERİNDE OLDUGU GİBİ TEKRAR DENİCEK GÜCÜM KALMADI YORULDUM SİMDİ HEPİNİZE SARILIP HÜNGÜR GÜNGÜR AGLAMAK İSTİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…