ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canimmmm kiyamamm sana bi durr helee Allahtan umut kesilirmi hic bakarsin bi mucize olur tekrar yukselirr Rabbim hayirlisini versinn sakin durr dua ett lutfn

Canimmm bnm kiyamam ya cok uzuldum aglama lutfen inanki icim ciz etti ama napalim elden hicbsy gelmiyo nasipten otesi yok..su anda boyle hssetmen cok normal ama yilmak yok bu kez olmadi diye pes etmek olurmu..Allah buyuk olucak bebisin ben inaniyorum..hem hic belli olmaz hemen umitszlge kapilma bakalim sali gunu nolucak..

Canimmm bnm kiyamam ya cok uzuldum aglama lutfen inanki icim ciz etti ama napalim elden hicbsy gelmiyo nasipten otesi yok..su anda boyle hssetmen cok normal ama yilmak yok bu kez olmadi diye pes etmek olurmu..Allah buyuk olucak bebisin ben inaniyorum..hem hic belli olmaz hemen umitszlge kapilma bakalim sali gunu nolucak..

canimmm, cok uzuldumm.. allah'tan umut kesilmez arkadasim. hayirlisi olsun insallah.. biz hep yanindayiz arkadasim..

ohh ohh sen de başlıyosun yani :) inşallah kız erkenden başla ki senin de mutlu haberini alıp o gazla istanbula kada r gidem malum gazla çalışıyom vın vın vın

ah canım benim , inan ki içim cız etti canım arkadaşım o kadar üzgünüm kiiiiii anlatamam, seninle birlikte sevinmiştik. Ama Cenab-ı Hak hakkınızdan hayırlısını mutlaka verecektir. Seni çok iyi anlıyorum çünkü 2.aşılamam benim de kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı ve neye uğradığımı şaşırmıştım. Allahım sabır versin, güç versin....hem maddi güc versin hem manevi güç versin. Seni seviyorum canım benim. çok hırpalamadan kendini ağla . oy canım oy, gece gece canım yandı hüznünle acınla

cnm ne diyecegimi bilemedim .rabbim sabir versin kolay yol degil bu sefer olmadi ama inslh bi dahakine olur.

Canım benim yaa ne desem bilemedim çok üzüldüm yarın bizimde başımıza ne gelecek bilmiyoruz kim bilir neler var kaderde rabbim hakkımızda hayırlı yazgılar yazsın inşallah.. rabbim dayanma gücü versin canım ne desek boş biliyorum ama yanında olduğumuzu duygularına ortak olduğumuzu unutma canım benim

Canım imkanın varsa burda yaptır da git, elinde tahlillerinke gidersen drkar oblara bakarak yorum yaparlar.
Bende sana birşey sorcam, bu amh, fsh tahlillerini illa adetin ikinci günümü yaptırmak zorundayız, bende bu tahlilleri yaparak gitmek istiyorum aslında

CANIM ARKADAŞLARIM EŞİMLE NE DÜŞÜNDÜK SÖYLİMİ DAHA DOĞRUSU O SÖYLEDİ ASLINDA BENDEN ÇOK ONUN FİKRİ ÖZLEM KAÇKERE DÜŞÜKYAPTIN DIŞ GEBELİK TÜP BEBEK SENİ YORDU HEM PİSKOLOJİN MAHVOLDU BENİDE KENDİNLE BİRLİKYE YORDUN SANA BİŞE OLUCAK DİYE AKLIM İŞTE BİLE HEP SENDE KENDİMİ İŞİME VEREMİYORUM SEN BEN SAGLIKLIYIZ ÇOCUGUMUZ OLUYO AMA BİTANEM SADECE SENİN VUCUDUN KALDIRMIYO TAMA SEN İSTİYOSUN DİYE HADİ BİRDAHA DENİYELİM ODA SEN ÇOK İSTİYOSUN AĞLIYOSUN SANA KIYAMIYORUM GÜNDEN GÜNE KARSIMDA ERİYOSUN SENİ ÖYLE MUTSUZ GÖRDÜKÇE BENDE ERİYORUM BEN SENİ ÇOCUK İÇİN ALMADIM HERŞEY ÇOCUK DEGİL BEN SENİNLE NE KADAR KAVGADA YAPSAK TABİ AGIZ TATRIŞMASI SADECE SENİ SEVİYORUM DEDİ EŞİM BANA BUNLARI SÖYLEDİ BUGÜN BİTANEM DOGURMAK ANALIK DEGİL BAKMAK GERÇEK SEVGİ VERMEK ANALIK ÇOCUK ESİRGEME YURDUNDAN BİTANE Bİ BEBİŞ ALALIM ONA SEVGİ VERELİM ANASIDA BABASIDA BİZ OLALIM SANAARKADA OLUR BEN TEKRAR TÜP BEBEK YAPTIRMANA KARSI DEGİLİM AMA İLAÇLAR AGIR SENİ VAHVEDİYO DİYO HEM EŞİM DEDİKİ YUVADAN ALIRSAK KAFAN DAGILIR KENDİ BEBİŞİMİZDE OLUR KARDEŞ OLURLAR EMİN OL İKİSİDE BENİMEVLADIM OLUR DİYO ASLINDA BİRAZ RAHATLADIM CANIM ARKADASLARIM HERŞEY BELDEN AŞAGISI DEGİL BENİM YUMURTAM ESİMİN DÖLÜ DEGİL DEGİLMİ Bİ BEBEGİ SEVMEK ONA ANNE SEVGİSİ VERMEK BELKİ KİMİNİZ KARSI KİMİNİZ ÇOK GÜZEL Bİ FİKİR DİYOSUNUZ SİZE BİŞE DİMİ BELKİ EŞİME BAZEN GURUR YAPIYORUM SÖYLEMİYORUM BELLİ ETMİYORU AMA BERABER YATTIĞIMIZ ZAMAN O UYURKEN SARILIYORUM VE SESSİZ SESSİZ AĞLIYORUM ACABA BENMİ SORUNLUYUM ONA COCUK VEREMEDİM DİYO AMA OLMUYO DEGİLKİ SADECE DURMUYO ALLAHTAN

ayyy cok duyggulandimm Allah razi olsun esinden ne mutlu sanaa boyle bi esin var cnm.benim.esimfe oylee dio.cok sukur onlar varr Allahim gonlunuze gore versin insallahhh Rabbim.yardimcimiz olsunn aglayasim geldi okuyunca

canım benım ne dıyecegımı bılemedım dogrsu esın dusuncelerınde cok haklı bende evlatsız bır omurdense sahıpsız bır yavruya anne abla olmayı tercıh ederım canım bnm derdın derdımızdır uzme dıyemem kendımı ama nolur guclu ol saglam dur esını uzme daha fazla yıpranmayın olurmu öpüldunn canm bnm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…