ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

KIZLAR BU ARADA BİŞE DİMİ İNNIN Bİ ARKADAŞIM YUVAYA BAŞVURDULAR BEBEK ALMAK İÇİN ONUNDA HEP DÜŞÜYODU KIZIN HATTA KADINLAR KULÜBÜNDE TANIŞTI ODA ESKİŞEHİRLİYDİ HALADA GÖYÜŞÜYORUZ KARI KOCA BİZE GELİYOLAR ÇOK İYİ İNSANLAR YURTTAN TA 6. 7 AY SONRA ALABİLDİLER SIRAYA GİRİYOMUŞSU İNANIN YUVADAN ÇOCUK ALMAK DAHAMI ZOR NE BİRSENE ÖNCE KORUYUCU AİLE OLUNUYOMUŞ ONDAN SONRA ÜZERİNE GECİRİYOMUŞSUN AYY BENDE SANIYOM HEMEN VERİCEKLER KIZLAR NİYESE BEN ÇOK SOĞDUM KENDİM DOĞURMAYA GÜCÜM KALMADI ENERJİM BU SENE TAMAMİYLE BİTTİ HEPSİ ÜST ÜSTE GELDİ ARALARINDA 3.4. AY VAR

ayyy cok duyggulandimm Allah razi olsun esinden ne mutlu sanaa boyle bi esin var cnm.benim.esimfe oylee dio.cok sukur onlar varr Allahim gonlunuze gore versin insallahhh Rabbim.yardimcimiz olsunn aglayasim geldi okuyunca
BİTANEM CANIM ARKADAŞIM İNŞALLAH YARIN GÜZEL SONUCUNU BEKLİYORUM YÜCE ALALHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH

Canım öncelikle çok geçmiş oldun çok üzüldüm, bende önceki denememde dışgebelik ysşadım, önce umutlanıp hamileyim zannedip sonra dibe vurmak nedir iyi biliyorum. Ama hakkımızda neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz, Allahın hakkımızdaki planı ne, bilmiyoruz. Evlat edinmek gerçekten çok zor bir tercih, ama muhteşem bir tercih, gerçekten çok geniş yüreklilik gerektirir ve sevabı çok büyük. Allah hakkınızda hayırlı olan kapıyı açsın inşallah

dogru diyosun arkadasim. ben en iyisi sali gunu gidip yaptiriim. amh icin hangi gun gittigin onemli degil canim. ama, fsh icin adetin 2. ya da 3. gunu gitmen gerek. bi de tsh'ne de baktir canim. yuksek olursa bebek tutunamiyormus. zaten biliyorsundur da yine de aklinda bulunsun dedim :)

Kızlar merhaba ben geldim :) Bugün daha iyiyim.. Önce halide25 in doğumgününü kutlamak isterim, Rabbim sana inşallah bir sonraki doğumgününü evladınla kutlamayı nasip etsin.
Kötü haber alan arkadaşlarımın halini ben daha yeni bir şok yaşadığım için anlayabiliyorum ama Rabbim'in hepimiz için bir imtihanı tevekkül edersek de ödülü vardır inanıyorum.
Şimdi size bir şey sormak isterim: ikinci tüp bebek için ruhu ve vücudu ne kadar dinlendirmek lazım. Eşim ve ben mart gibi yeniden denemek istiyoruz ancak sizlerin fikirleri benim için çok önemli.
Bu arada iqqraa_ yarın güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım:)

Merhaba kızlar özlem hayırlı olsun canım benim hamileliğin darısı gönülden geçiren herkese iğra sabah hayırlı haberlerini alırız inşallah tedavisi başlayan devam eden herkes hayırlı olsun sonu belirli olsun tedaviler kızlar benim sağlıklı çıkan tek embriyo mun gelişimi durduğu için transfer iptal edildi her şeyde vardır bi Hayır her şeye şükürler olsun 4 5 ay toparlanip tekrar tedaviye başlayacağım Allah ın izni ile bu sefer kavuşurum inşallah bebegime herkesi öpüyorum sizleri takipteyim

hayitli olsun tedavin arkadasim. opuda kac jumurta toplandi??

ilk sayıyı hatırlamıyorum canım ağustosta toplanmıştı ama dondurulmuş 12 taneydi 2 tanesi transfer edildi bi sonraki ay ama kısmet değilmiş demek negatifle sonuçlandı. şimdi de 2 tane transfer edilecek bakalım salıyı iple çekiyorum :)

Sağol canım, peki önceden randevu almadan gidip henen kan verebiliyormuyum ve sonucum hrmen çıkıyıyormu? Malum pek vaktim kalmadı benim

Canım çok üzüldüm, hakkında hayırlısı olsun, inşallah Allah tedaviye gerek kalmadan verir

Canim uzuldum ama dogru diosun herseyde vardr bi hayir..ins tez vakitte kavsrsun yavruna..belki kendlgnden olur belki snraki tedavinden..Rabbim once hayirlisini nasip etsin

Hosgeldin canimm kndini ne zmn hazir hissedersen o zmn dene derim ben..ztn 3ay gbi bi sure veriomus doktrlar bn oyle dymustum..sende hazr oldktan snra mart bnce dogru zmn..tabi doktrnnda tavsyesini al canimmm

Sağol canım, peki önceden randevu almadan gidip henen kan verebiliyormuyum ve sonucum hrmen çıkıyıyormu? Malum pek vaktim kalmadı benim
gunaydin canim. onceden randevu alman gerekiyor. ev doktorun varsa bugun icin randevu al. yarin da kan verirsin. amh, biraz uzun suruyor diye biliyorum cnaim. ama, sen yine de bir sor. yarin verirsen cuma alirsin cok buyuk ihtimalle. ev doktorun yoksa, internetten sizin eve en yakin doktoru bulup direkt ona gidebilirsin canim. buyuk hastanelerden ya da kliniklerden randevu almak cok zor oluyor.

Gunaydinn kizlarr simdi yoldayim bndr doktora gidiorm allah nasip ederse bgn ilk ignelerimI vurulmus olucm insallah dua edin bana iqqraa_ canim bnm merakla bekliorm sonucunu rabbim hakknda hayrli olanlari nasip etsin dualarm snnle morale ihtiyacmz var nolur gzl haberlerle gel..

Kızlar Günaydın geçen gün demiştim ya doğum kontrol hapında 21 gün kullanıp 1 hafta ara veriliyormus ya ben vermedim 28 gün kullandım bilmiyordum bugün 33. Gün ve hala adet olmadım hormonlarım ve rahim bundan çok etkilenir mi lucrin de kullanıyorum bi an önce olsam iğnelere başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…