- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
hep beraber inşaallaahhh hayırlısıylaaaahakkında hayırlısı olsun canım inşlh muradına erersin
ayy hadi gözün aydın canım.adet günleri hiç bu kadar ümitle beklenmemiştiGünaydın kızlar bende iğnelere başlıyorum şükür dün akşam adet oldum :)
Canım tekme attığı günleri de yaşayacaksın inş.Gunaydin kizlar nasilsiniz dun yazamadim buralar sessizlesmis benim de keyfim yoktu acikcasi iqraa ve ozlemden sonra.iqraa ve ozlem canlarim rabbim yardimciniz olsun guc kuvvet sabir versin.ozlemcim siz de cok guzel bir karar vermissiniz hayirlisi olsun canim kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap.
Ignelere baslayanlar adet icin gun sayanlar size de kolay gelsin.
ben hicbirsey hissetmiyorum tuhafim kasik agrilarim batmalarim oluyor ama gece uyaniyorum bebeklerim nerde diye karnimi yokluyorum niye hissetmiyorum diye uzuluyorum herhalde tekme bekliyorumof of bitmez bu sıkıntılar test gunume 1 hafta var dua edin lutfen opuyorum
Gerçekten öyle canim hasretle bekledim bu ay :)ayy hadi gözün aydın canım.adet günleri hiç bu kadar ümitle beklenmemişti
Benimde transferimden önce cok kafama takılmıstı kafama gecenin bir yarısı doktorumu aradım sordum ilaclar geciktiriyormus adeti ben 22 günde bir adet görüyorum doktorym adet olmasan zaten bebek tutunmustur büyük ihtimal dedi tabiki teste belli olucak kesinben de bişey sormak istiyorum size. adet günümüz daha önce olabiliyor test günümüze göre. adet olmamız nasıl engelleniyo merak ettim. çok saçma bi soru olabilir ama aklıma geldi işte? yani zaten hamile olduğumuz için mi adetimiz gelmiyor? yoksa ilaçlarla mı erteleniyor?
çok saol cevapladığın için. nezaman test günün? umarım hayırlı haberler alırsın :)Benimde transferimden önce cok kafama takılmıstı kafama gecenin bir yarısı doktorumu aradım sordum ilaclar geciktiriyormus adeti ben 22 günde bir adet görüyorum doktorym adet olmasan zaten bebek tutunmustur büyük ihtimal dedi tabiki teste belli olucak kesin
Benimde 8 gun var ama ne bileyim arada bi kasikta agri oluyor o kadar pek belirtim yok insallah hamileyizdirKızlar benim yüzüme ates basıyor kıpkırmızı oluyorumagzımda bir kuruluk her saniye ne yesem düşüncesi hafifte akıntım var sızdede varmı böyle seyler bugun benim adet günüm ama test tarihime 8 gün var
Haklısın canım cok emek verıyoruz bunları düşünmemiz normal bende cok takılmıstım hersetin hayırlısı canım hakımızda bende neler düşünüyorum aklıma takılanları nete arastırıyorum kafamda deli sorularçok saol cevapladığın için. nezaman test günün? umarım hayırlı haberler alırsın :)
benim de bugün kontrolüm var çatlatma iğnesi ve yum. toplama günü belli olacak. tahminen cuma günü toplama işlemim olabilir. eğer öyle olursa, test günüm 27 si gibi olabilir. ama benim normalde adet günüm 23 ü ve belki daha öncesi. şimdi birden aklıma geldi. sormak istedim ben de size. transfer günü doktoruma da yine de bi sorarım. eğer bebeğim tutunmayıp normal adet günümde reglim gelirse büyük yıkım olur benim için.
amaaan ne konuşuyosam :) daha yumurtalar toplanmadan ne hayaller kuruyorum. kurduğum hayyaller için endişeleniyorum bi de:) komiğim ben yaaa
korku var heycan var 10 yıl oldu benim cok bekledim ilk denemem hic hamilelik yasamadıgım için belkide kendimi hamile gibi hisediyorumBenimde 8 gun var ama ne bileyim arada bi kasikta agri oluyor o kadar pek belirtim yok insallah hamileyizdir
İnsallah hamileyizdir canim benimde 6 senelik evliyim 4 denemem bu iki taze bi donmus denemem oldu ikitanede hamile kaldim dusuk oldu ucuncude negatif oldu bu dorduncu denemem insallah son olur bebegimi kucagima almayi nasip etsin rabbim cumlemizekorku var heycan var 10 yıl oldu benim cok bekledim ilk denemem hic hamilelik yasamadıgım için belkide kendimi hamile gibi hisediyorumtest günümğzde aynı
İnşallah canım allah kalbine göre versin inşallah bu sefer bebişlerin sana sıku sıkı tutunur benimkilerde bana hayırlısıİnsallah hamileyizdir canim benimde 6 senelik evliyim 4 denemem bu iki taze bi donmus denemem oldu ikitanede hamile kaldim dusuk oldu ucuncude negatif oldu bu dorduncu denemem insallah son olur bebegimi kucagima almayi nasip etsin rabbim cumlemize
Amin bitanem insallah ,sen hangi asamadaydin?Canım tekme attığı günleri de yaşayacaksın inş.
Moralini bozma herşey çok güzel olacak.
Hayirli olsuuun halasiii,ne guzel ilk aydan hamile kalanlara acaip imrenirimmrb arkadaşlar daha anne olamadım ama hala oluyorum inşlh ,daha bi aylık evliler.Rabbim bizede nasip etsin inşlh
benim de ayaga kalktikca hareket ettikce kasik agrilari arada batmalar oluyor midemde yanma var suratim sivilce dolu.akintim yok canim benim de bugunu saymazsak 6 gunum var.Kızlar benim yüzüme ates basıyor kıpkırmızı oluyorumagzımda bir kuruluk her saniye ne yesem düşüncesi hafifte akıntım var sızdede varmı böyle seyler bugun benim adet günüm ama test tarihime 8 gün var
ozlemcim tablomuzu cok guzel guncellemissin eline saglik canim
Benim kasıklarımda falan agrım yok ama yinede insan bir garip haler icerisinde yim kişiye göre belirtiler degişiyomusAmin bitanem insallah ,sen hangi asamadaydin?
Hayirli olsuuun halasiii,ne guzel ilk aydan hamile kalanlara acaip imrenirim
benim de ayaga kalktikca hareket ettikce kasik agrilari arada batmalar oluyor midemde yanma var suratim sivilce dolu.akintim yok canim benim de bugunu saymazsak 6 gunum var.
canım nasıl hissedicenki daha pirinç kadar bile değiller, birsürü ilaç hormon aldın, balirtiler hamileliktenmi yoksa ilaçlardanmı bilemezsinki. en iyisi sabırla beklemek, bak benim tedaviye başlamama daha 10 gün var, sen sona yaklaştın en azından, ilaç falan faslını atlattın, güzel düşün güzel olsun, inşallah güzel sonuçlanır canım.Gunaydin kizlar nasilsiniz dun yazamadim buralar sessizlesmis benim de keyfim yoktu acikcasi iqraa ve ozlemden sonra.iqraa ve ozlem canlarim rabbim yardimciniz olsun guc kuvvet sabir versin.ozlemcim siz de cok guzel bir karar vermissiniz hayirlisi olsun canim kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap.
Ignelere baslayanlar adet icin gun sayanlar size de kolay gelsin.
ben hicbirsey hissetmiyorum tuhafim kasik agrilarim batmalarim oluyor ama gece uyaniyorum bebeklerim nerde diye karnimi yokluyorum niye hissetmiyorum diye uzuluyorum herhalde tekme bekliyorumof of bitmez bu sıkıntılar test gunume 1 hafta var dua edin lutfen opuyorum
ee topikte in cin top oyniy hayirdir niye haboyle sessuzdu buralr :)
Günaydın kızlar bende iğnelere başlıyorum şükür dün akşam adet oldum :)
Kızlar aldım geldım bebişlerimi eve dınlenıyorum
Bende aldim bebislerimi bugun banada dua edin sonuc tarihim 18 aralik
Kızlar benim yüzüme ates basıyor kıpkırmızı oluyorumagzımda bir kuruluk her saniye ne yesem düşüncesi hafifte akıntım var sızdede varmı böyle seyler bugun benim adet günüm ama test tarihime 8 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?