ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım tekme attığı günleri de yaşayacaksın inş.
Moralini bozma herşey çok güzel olacak.

Kızlar benim yüzüme ates basıyor kıpkırmızı oluyorum agzımda bir kuruluk her saniye ne yesem düşüncesi hafifte akıntım var sızdede varmı böyle seyler bugun benim adet günüm ama test tarihime 8 gün var

ben de bişey sormak istiyorum size. adet günümüz daha önce olabiliyor test günümüze göre. adet olmamız nasıl engelleniyo merak ettim. çok saçma bi soru olabilir ama aklıma geldi işte? yani zaten hamile olduğumuz için mi adetimiz gelmiyor? yoksa ilaçlarla mı erteleniyor?

Benimde transferimden önce cok kafama takılmıstı kafama gecenin bir yarısı doktorumu aradım sordum ilaclar geciktiriyormus adeti ben 22 günde bir adet görüyorum doktorym adet olmasan zaten bebek tutunmustur büyük ihtimal dedi tabiki teste belli olucak kesin

çok saol cevapladığın için. nezaman test günün? umarım hayırlı haberler alırsın :)
benim de bugün kontrolüm var çatlatma iğnesi ve yum. toplama günü belli olacak. tahminen cuma günü toplama işlemim olabilir. eğer öyle olursa, test günüm 27 si gibi olabilir. ama benim normalde adet günüm 23 ü ve belki daha öncesi. şimdi birden aklıma geldi. sormak istedim ben de size. transfer günü doktoruma da yine de bi sorarım. eğer bebeğim tutunmayıp normal adet günümde reglim gelirse büyük yıkım olur benim için.
amaaan ne konuşuyosam :) daha yumurtalar toplanmadan ne hayaller kuruyorum. kurduğum hayyaller için endişeleniyorum bi de:) komiğim ben yaaa

Benimde 8 gun var ama ne bileyim arada bi kasikta agri oluyor o kadar pek belirtim yok insallah hamileyizdir

Haklısın canım cok emek verıyoruz bunları düşünmemiz normal bende cok takılmıstım hersetin hayırlısı canım hakımızda bende neler düşünüyorum aklıma takılanları nete arastırıyorum kafamda deli sorular

korku var heycan var 10 yıl oldu benim cok bekledim ilk denemem hic hamilelik yasamadıgım için belkide kendimi hamile gibi hisediyorum test günümğzde aynı
İnsallah hamileyizdir canim benimde 6 senelik evliyim 4 denemem bu iki taze bi donmus denemem oldu ikitanede hamile kaldim dusuk oldu ucuncude negatif oldu bu dorduncu denemem insallah son olur bebegimi kucagima almayi nasip etsin rabbim cumlemize

İnsallah hamileyizdir canim benimde 6 senelik evliyim 4 denemem bu iki taze bi donmus denemem oldu ikitanede hamile kaldim dusuk oldu ucuncude negatif oldu bu dorduncu denemem insallah son olur bebegimi kucagima almayi nasip etsin rabbim cumlemize
İnşallah canım allah kalbine göre versin inşallah bu sefer bebişlerin sana sıku sıkı tutunur benimkilerde bana hayırlısı

Canım tekme attığı günleri de yaşayacaksın inş.
Moralini bozma herşey çok güzel olacak.
Amin bitanem insallah ,sen hangi asamadaydin?
mrb arkadaşlar daha anne olamadım ama hala oluyorum inşlh ,daha bi aylık evliler.Rabbim bizede nasip etsin inşlh
Hayirli olsuuun halasiii,ne guzel ilk aydan hamile kalanlara acaip imrenirim
benim de ayaga kalktikca hareket ettikce kasik agrilari arada batmalar oluyor midemde yanma var suratim sivilce dolu.akintim yok canim benim de bugunu saymazsak 6 gunum var.

Benim kasıklarımda falan agrım yok ama yinede insan bir garip haler icerisinde yim kişiye göre belirtiler degişiyomus

canım nasıl hissedicenki daha pirinç kadar bile değiller, birsürü ilaç hormon aldın, balirtiler hamileliktenmi yoksa ilaçlardanmı bilemezsinki. en iyisi sabırla beklemek, bak benim tedaviye başlamama daha 10 gün var, sen sona yaklaştın en azından, ilaç falan faslını atlattın, güzel düşün güzel olsun, inşallah güzel sonuçlanır canım.

ee topikte in cin top oyniy hayirdir niye haboyle sessuzdu buralr :)

valla bende özlem ve iqradan sonra biraz mahzunlaştım, giriyorum buralara ama bişey yazmıyorum,
bir yandan da hazırlık yapıyorum, evde yapılacak işler var, malum 1 ay kapatcaz evi, alışveriş işlerim falan var, bir yazndan arkadaşlar gitmeden bi görüşelim diyolar, hepsine yetişmeye çalışıyorum.

Günaydın kızlar bende iğnelere başlıyorum şükür dün akşam adet oldum :)

canım hayırlı olsun inşallah özlemtnc, sen ve diğer tedaviye başlayan arkadaşlar. burayı şenlendirir inşallah,

şimdi transferi olup da gün sayan ecrenn ve saziye'den başka kimse varmı?
ecrennim şaziyem gözümüz sizin üzerinizde şimdi.

Bende aynu durumdayim yanaklarim kirmizi sivilcelerim cikti sol kasigimda batmalar oluuyor ve akintim baya var bnmde 7 gun kaldi teste ecrennnn le aynu gun testim insAllah olumlu sonuclar aliriz ve birde progestan igne yerlerim mahvediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…