ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Bende varım 8 gün sonra belli olucak hersey

İnşallah hepimiz pozitif sonuclar alırız
Inşallah hepimiz pozitif sonuclar alırız

Bnde ecrennnn le ayni gun testim 17 sinde insAllah hepimiz olumlu sonuclar aliriz canlar

ayyyyyyyyyy baya gün sayan var, bak çok heyecanlandım şimdi,
hadi kızlar havalara uçurun buraları,
canlarım siz pozitif sonucu aldığınızda ben tedaviye yeni başlıyor olacağım, siz kalp atışlarını duymaya giderken ben transfere gidiyo olacağım, hemen arkanızdan takipteyim hadi bakalım

Kızlar Merhaba,
Yine kontrolden geldim bugün. ctesi toplanacak dedi doktorum.ben tedaviye biraz yavaş cevap verdim. 28 kasım'dan bu yana ilaç kullanıyorum. toplamda 3450 ıu Gonal-f kullandım. E2 hormonu 50'den 2100'e kadar çıktı. Rahim duvarı inceliği problemim vardı çok şükür 11mm ye kadar yükseldi. 11 yumurtam fln var bunların 3-4 tanesi gelişti bu zamana kadar onlar da 18.5-19 mm arası. Çok geç ve yavaş büyüdüler. 3 gün geriden geliyoruz dedi doktorum. Bugün bi umutsuzluk düştü içime. Bu kadar geç büyüdüler, kesin kaliteli de değil bu yumurtalar ve daha şimdiden çok yoruldum. Tutmazsa 2.yi maddi manevi kaldıracak gücüm yok. Şimdiden kendimi negatif sonuca alıştırmaya çalışıyorum

Caniim haklisin belirti aradigimdan degil de ayaga kalkinca cok agrim oluyor bide onceden hamileligim oldugu icin iri bir gobek ve tekmelerini ariyorum sanki varliklarini hissetmek icin komik tabi.insallah benimledirler.sen de hazirliklarini tamamla da gel bakalim insallah bebislerinle donersin gule oynaya.
Insallah caniiim insallah cifte mutluluk yasar ve yasatiriz o gun.ban ignevermediler bu kez cok mutluyum onun yerine gunde iki kez jel.bilirim o ignelerinacisini allah yardimcin olsun.
neden kotuye yoruyorsun ki yavas ama saglam gelisiyordur hem birden buyuyen yumurta kalitesiz diye biliyorum.test sonucuna kadar negatif dusunmeyelim canim

Anladigim kadariyla haftaya benim, cnnsnd in ,pamuksekeri nin, esmakavak in, saziye nin test gunu var.insallah hepimiz de mujde veririz.

İnsAllah canim ya gecmiyor gunler sanki bnde hem igne hem jel tutsunda igne acilarina dayanirim bebisim icin

selam umutsuz anne adayi :)
bak ben de senle hemen hemen ayni durumdayim. ama ben umutluyum. sen de oyle ol
benim de 29 kasim basladi tedavim ve cuma toplayabiliriz dedi doktor. kullandigim ilac dozu da ayni seninle ve extradan son iki gun menogon da kullandim. 9 yumurtam falan var. ve pazartesi sadece bi tanesi 18 kusurdu. bikac tanesi de 15-16 mmdi. digerleri de kucuktu. doktor bugn kontrole caardi yine. umudumuz 15-16 liklarin catlama boyutuna gelmesi yonunde. isler cok da yolunda gitmese de ben umutluyum. bi tane bile yeter Rabbim ol derse. hiicc kafani boyle olumsuzluklara yorma. ben gecen ay dersimi aldim. asilama yapcaktik gecen ay, perugon igne kullanmama ragmen ve normalde yumurtasi olan bi insan olmama ragmen, bi tane bile yumurtam gelismedi ve iptal oldu. ama neden kafaya cok takmistim. ben de bu ay tupe gectim direk. stresten uzak durmaliyiiizzz. ozaman hersey daha kolay oluyo.

Merhaba hatunlar. Gerci benden tecrübeli ve en az bir tup bebis denemeniz varmis. Ilk tup denemende sormustum test gunu regliden sonra diye ilac nedeniyle regli olmazsin dedi. Bthcg testine gore de hamis cikmayinca ilaci birak birkac gune hasta olursun dedi. Tam bir hafta sonra oldum. Yani dongum bile degismisti. Hakkimizda hayirlisi. Siz bunlari dusunmeyin. Inşallah sizin vakti zamaniniz gelmistir. O ay bu aydir.

Merhaba,

Evet tedavimiz benzer ilerlemiş .Menogon ben de kullandım ilk günden beri, hem de 3'er doz. Bugün vermedi çok şükür. Benim de aşılamam ovitrelle vurulmama rağmen yumurtam çatlamadığı için iptal olmuştu :) Stres konusunda kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama aşırı hormon yüklemesinden midir nedir duygularım hep gel gitli. Bi kesin olmayacak diyorum bi isim listesi yapıyorum. Ortası katiyen yok. Rabbim ol derse olacak, yoksa daha zamanı gelmemiş deyip avunucaz ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…