Bende varım 8 gün sonra belli olucak herseycanım nasıl hissedicenki daha pirinç kadar bile değiller, birsürü ilaç hormon aldın, balirtiler hamileliktenmi yoksa ilaçlardanmı bilemezsinki. en iyisi sabırla beklemek, bak benim tedaviye başlamama daha 10 gün var, sen sona yaklaştın en azından, ilaç falan faslını atlattın, güzel düşün güzel olsun, inşallah güzel sonuçlanır canım.
valla bende özlem ve iqradan sonra biraz mahzunlaştım, giriyorum buralara ama bişey yazmıyorum,
bir yandan da hazırlık yapıyorum, evde yapılacak işler var, malum 1 ay kapatcaz evi, alışveriş işlerim falan var, bir yazndan arkadaşlar gitmeden bi görüşelim diyolar, hepsine yetişmeye çalışıyorum.
canım hayırlı olsun inşallah özlemtnc, sen ve diğer tedaviye başlayan arkadaşlar. burayı şenlendirir inşallah,
şimdi transferi olup da gün sayan ecrenn'den başka kimse varmı?
ecrennim gözümüz senin üzerinde şimdi.
esmacığım da gün sayıyomuş, ay ne güzel kızlar size çok imrendim şimdi,Benimde 8 gun var ama ne bileyim arada bi kasikta agri oluyor o kadar pek belirtim yok insallah hamileyizdir
İnşallah hepimiz pozitif sonuclar alırızBende aynu durumdayim yanaklarim kirmizi sivilcelerim cikti sol kasigimda batmalar oluuyor ve akintim baya var bnmde 7 gun kaldi testeecrennnn le aynu gun testim insAllah olumlu sonuclar alıriz ve birde progestan igne yerlerim mahvediyor beni
Inşallah hepimiz pozitif sonuclar alırızBende aynu durumdayim yanaklarim kirmizi sivilcelerim cikti sol kasigimda batmalar oluuyor ve akintim baya var bnmde 7 gun kaldi testeecrennnn le aynu gun testim insAllah olumlu sonuclar aliriz ve birde progestan igne yerlerim mahvediyor beni
canım nasıl hissedicenki daha pirinç kadar bile değiller, birsürü ilaç hormon aldın, balirtiler hamileliktenmi yoksa ilaçlardanmı bilemezsinki. en iyisi sabırla beklemek, bak benim tedaviye başlamama daha 10 gün var, sen sona yaklaştın en azından, ilaç falan faslını atlattın, güzel düşün güzel olsun, inşallah güzel sonuçlanır canım.
valla bende özlem ve iqradan sonra biraz mahzunlaştım, giriyorum buralara ama bişey yazmıyorum,
bir yandan da hazırlık yapıyorum, evde yapılacak işler var, malum 1 ay kapatcaz evi, alışveriş işlerim falan var, bir yazndan arkadaşlar gitmeden bi görüşelim diyolar, hepsine yetişmeye çalışıyorum.
canım hayırlı olsun inşallah özlemtnc, sen ve diğer tedaviye başlayan arkadaşlar. burayı şenlendirir inşallah,
şimdi transferi olup da gün sayan ecrenn ve saziye'den başka kimse varmı?
ecrennim şaziyem gözümüz sizin üzerinizde şimdi.
İnşallah hepimiz pozitif sonuclar alırız
Inşallah hepimiz pozitif sonuclar alırız
Amin canım amin allahım isteyen herkeze saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsinİnsAllah canim insAllah hepimizin yuzu gulsun artik
Kızlar cok sık ıdrara cıkan varmı aranızda ben bıkmıs dırumdayım ama cok su iciyorum istemsiz
Bendede var yarım saate bir wc deyim acaba ilacların etkisimiBen annenlerde kaliyorum herkes bikti wc ye gtmemden baya sık gidiyorum geceleri asla uyanmayan ben kac sefer kalkiyorum canim
Bendede var yarım saate bir wc deyim acaba ilacların etkisimi
İnşallah canım benim tatlı acılarımız olsunOlabilir cok fazla ilac kullaniyorum ben haplar igneler kabizlik icin surup falan tutsunda saglikla kucagimza alalimda bu gunleri gulerek hatirlayalim insAllah
Caniim haklisin belirti aradigimdan degil de ayaga kalkinca cok agrim oluyor bide onceden hamileligim oldugu icin iri bir gobek ve tekmelerini ariyorum sanki varliklarini hissetmek icin komik tabi.insallah benimledirler.sen de hazirliklarini tamamla da gel bakalim insallah bebislerinle donersin gule oynaya.canım nasıl hissedicenki daha pirinç kadar bile değiller, birsürü ilaç hormon aldın, balirtiler hamileliktenmi yoksa ilaçlardanmı bilemezsinki. en iyisi sabırla beklemek, bak benim tedaviye başlamama daha 10 gün var, sen sona yaklaştın en azından, ilaç falan faslını atlattın, güzel düşün güzel olsun, inşallah güzel sonuçlanır canım.
şimdi transferi olup da gün sayan ecrenn ve saziye'den başka kimse varmı?
ecrennim şaziyem gözümüz sizin üzerinizde şimdi.
Insallah caniiim insallah cifte mutluluk yasar ve yasatiriz o gun.ban ignevermediler bu kez cok mutluyum onun yerine gunde iki kez jel.bilirim o ignelerinacisini allah yardimcin olsun.Bende aynu durumdayim yanaklarim kirmizi sivilcelerim cikti sol kasigimda batmalar oluuyor ve akintim baya var bnmde 7 gun kaldi testeecrennnn le aynu gun testim insAllah olumlu sonuclar aliriz ve birde progestan igne yerlerim mahvediyor beni
neden kotuye yoruyorsun ki yavas ama saglam gelisiyordur hem birden buyuyen yumurta kalitesiz diye biliyorum.test sonucuna kadar negatif dusunmeyelim canimKızlar Merhaba,
Yine kontrolden geldim bugün. ctesi toplanacak dedi doktorum.ben tedaviye biraz yavaş cevap verdim. 28 kasım'dan bu yana ilaç kullanıyorum. toplamda 3450 ıu Gonal-f kullandım. E2 hormonu 50'den 2100'e kadar çıktı. Rahim duvarı inceliği problemim vardı çok şükür 11mm ye kadar yükseldi. 11 yumurtam fln var bunların 3-4 tanesi gelişti bu zamana kadar onlar da 18.5-19 mm arası. Çok geç ve yavaş büyüdüler. 3 gün geriden geliyoruz dedi doktorum. Bugün bi umutsuzluk düştü içime. Bu kadar geç büyüdüler, kesin kaliteli de değil bu yumurtalar ve daha şimdiden çok yoruldum. Tutmazsa 2.yi maddi manevi kaldıracak gücüm yok. Şimdiden kendimi negatif sonuca alıştırmaya çalışıyorum
Haklısın canım cok emek verıyoruz bunları düşünmemiz normal bende cok takılmıstım hersetin hayırlısı canım hakımızda bende neler düşünüyorum aklıma takılanları nete arastırıyorum kafamda deli sorular
Caniim haklisin belirti aradigimdan degil de ayaga kalkinca cok agrim oluyor bide onceden hamileligim oldugu icin iri bir gobek ve tekmelerini ariyorum sanki varliklarini hissetmek icin komik tabi.insallah benimledirler.sen de hazirliklarini tamamla da gel bakalim insallah bebislerinle donersin gule oynaya.
Insallah caniiim insallah cifte mutluluk yasar ve yasatiriz o gun.ban ignevermediler bu kez cok mutluyum onun yerine gunde iki kez jel.bilirim o ignelerinacisini allah yardimcin olsun.
neden kotuye yoruyorsun ki yavas ama saglam gelisiyordur hem birden buyuyen yumurta kalitesiz diye biliyorum.test sonucuna kadar negatif dusunmeyelim canim
Anladigim kadariyla haftaya benim, cnnsnd in ,pamuksekeri nin, esmakavak in, saziye nin test gunu var.insallah hepimiz de mujde veririz.
Kızlar Merhaba,
Yine kontrolden geldim bugün. ctesi toplanacak dedi doktorum.ben tedaviye biraz yavaş cevap verdim. 28 kasım'dan bu yana ilaç kullanıyorum. toplamda 3450 ıu Gonal-f kullandım. E2 hormonu 50'den 2100'e kadar çıktı. Rahim duvarı inceliği problemim vardı çok şükür 11mm ye kadar yükseldi. 11 yumurtam fln var bunların 3-4 tanesi gelişti bu zamana kadar onlar da 18.5-19 mm arası. Çok geç ve yavaş büyüdüler. 3 gün geriden geliyoruz dedi doktorum. Bugün bi umutsuzluk düştü içime. Bu kadar geç büyüdüler, kesin kaliteli de değil bu yumurtalar ve daha şimdiden çok yoruldum. Tutmazsa 2.yi maddi manevi kaldıracak gücüm yok. Şimdiden kendimi negatif sonuca alıştırmaya çalışıyorum
ben de bişey sormak istiyorum size. adet günümüz daha önce olabiliyor test günümüze göre. adet olmamız nasıl engelleniyo merak ettim. çok saçma bi soru olabilir ama aklıma geldi işte? yani zaten hamile olduğumuz için mi adetimiz gelmiyor? yoksa ilaçlarla mı erteleniyor?
Benimde transferimden önce cok kafama takılmıstı kafama gecenin bir yarısı doktorumu aradım sordum ilaclar geciktiriyormus adeti ben 22 günde bir adet görüyorum doktorym adet olmasan zaten bebek tutunmustur büyük ihtimal dedi tabiki teste belli olucak kesin
çok saol cevapladığın için. nezaman test günün? umarım hayırlı haberler alırsın :)
benim de bugün kontrolüm var çatlatma iğnesi ve yum. toplama günü belli olacak. tahminen cuma günü toplama işlemim olabilir. eğer öyle olursa, test günüm 27 si gibi olabilir. ama benim normalde adet günüm 23 ü ve belki daha öncesi. şimdi birden aklıma geldi. sormak istedim ben de size. transfer günü doktoruma da yine de bi sorarım. eğer bebeğim tutunmayıp normal adet günümde reglim gelirse büyük yıkım olur benim için.
amaaan ne konuşuyosam :) daha yumurtalar toplanmadan ne hayaller kuruyorum. kurduğum hayyaller için endişeleniyorum bi de:) komiğim ben yaaa
selam umutsuz anne adayi :)
bak ben de senle hemen hemen ayni durumdayim. ama ben umutluyum. sen de oyle ol
benim de 29 kasim basladi tedavim ve cuma toplayabiliriz dedi doktor. kullandigim ilac dozu da ayni seninle ve extradan son iki gun menogon da kullandim. 9 yumurtam falan var. ve pazartesi sadece bi tanesi 18 kusurdu. bikac tanesi de 15-16 mmdi. digerleri de kucuktu. doktor bugn kontrole caardi yine. umudumuz 15-16 liklarin catlama boyutuna gelmesi yonunde. isler cok da yolunda gitmese de ben umutluyum. bi tane bile yeter Rabbim ol derse. hiicc kafani boyle olumsuzluklara yorma. ben gecen ay dersimi aldim. asilama yapcaktik gecen ay, perugon igne kullanmama ragmen ve normalde yumurtasi olan bi insan olmama ragmen, bi tane bile yumurtam gelismedi ve iptal oldu. ama neden kafaya cok takmistim. ben de bu ay tupe gectim direk. stresten uzak durmaliyiiizzz. ozaman hersey daha kolay oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?