ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar ben transfer günü cıkmıstım wc gabız oldum bugun zorluyarak yaptım korkuyorum bebişlerime birsey olmusmudur cok agladım

Amin canım cok sagol insallah tek duamız allahım o duyguyu bizlerede tadırsın

Kızlar ben transfer günü cıkmıstım wc gabız oldum bugun zorluyarak yaptım korkuyorum bebişlerime birsey olmusmudur cok agladım
Canım korkma birşey olmaz herkesin başına geliyor... yedikleri dikkat et 5 6 tane peş peşe kuru kayısı ye rahatlarsın canım ben çok rahatliyordum hergün ye bu şekilde

Canım korkma birşey olmaz herkesin başına geliyor... yedikleri dikkat et 5 6 tane peş peşe kuru kayısı ye rahatlarsın canım ben çok rahatliyordum hergün ye bu şekilde
Cok canım yandı dua ettim bebbişlerime birsey olmasın diye korkuyorum hala bacakkarım titriyor hic agrım yoktu hersey yolunda derken boyle oldu

ya hu mübarek daha yumurtalari simdiden strese soktun :) ha boyle olur miii :) bi dur anacim sakin ol mumurtalar toplansin dollensin :) strese gireceksen de o zaman gir bari . sakinn olll kiz sakin

slm kızlarrr ıyıyım cok sukurr az toparlandımm ama gercekten cevredekılere bascamm agzıma gelenıı bıktım herkesten yok dr ıyı deıl yok madem umutuluydu nıe olmadı para tuzagı hep devlete gıdın kaynanm olcak kadın hocalara gıdıo kafayı yıcemm

Takma kımseyi kafana canım sen esinle iyi ol gerisi bos daha gencsin inşallah olur sıkma canını hacıyla hocayla olcak iş degil allah vercem desin hepimşz umutla bekliyoruz ilk once hayırlısı ve saglıklısı demekki vakti degil allah kararlamıstır canım

canım sakin ol, bu gibi durumlarda her kafadan bir ses çıkıyor maalesef, sen canını sıkma, biz elimizden geleni yaptık kısmet değilmiş de, geç.
kaynanan da nereye gidiyosa gitsin, boşver. işte bu yüzden ben bu tedavimde söylemeyi düşünmüyorum, bir öncekinden de tecrübem var, çok yıprandım, biraz dinlen, toparlan, kafanı dağıt, 2-3 ay sonra tekrar dene, umutsuzluğa düşmen için hiç bir neden yok, yaşın da çok genç, çok pozitif olmalısın, bak ben 33 yaşındayım, 7,5 yıldır olmuyor, ne sorulara ne yorumlara maruz kaldım bir bilsen.
elimizden birşey gelmez, insanlar iyi niyetle söylese bile karşı tarafı rencide edeceğini düşünemiyor. Allah büyük, O'ndan ümidimizi kesecek değiliz

bence bi sinir aninda soyle kurtul.icinde durup seni yiyecegine , soyle onlari yesin senin sozlerin. en azindan kafan rahat olur. seni uzmeye kimsenin hakki yok

Canim benim uzulme lutfen iyilerdir merak etme.bende normalde bile kronik kabizlik vardir bu surecte de gece yatarken ve sabah ac karnina birer elma ve uzerine bir bardak su icerek yapabiliyorum tavsiye ederim.bir de 3 -4 tane kuru kayisiyi aksam bir bardak suya koyup sabah hem suyunu icer hem kayisilari yersen iyi geliyor.benim bildigim kuru kayisi ve incir tek basina iyi gelmiyor ya islayacaksin ya da hosafini iceceksin.maranki oyle diyor.buna alismak gerek hamilelikte kabizlik daha da siddetleniyor biz onlemimizi alalim.yapamiyorsan da kesinlikle ikinma duphalak surup ic 3-4 gun cikamazsan dr una sor ne yapabilecegini.

Sagol canım tesekkür ederim kayısıyı sevmezdim ama bundan sonrari en sevdigim yiyecek olcak sanırım

Guzel kiiiz hosgeldiiin of yaa onlar niye karisiyor hem yasin o kadar kucuk ki bu kadar baski neden kaynanan kendisi icin gitsin hocaya.ara verdim yoruldum de cenelerini kapat ama sen asla vazgecme iyice arastir neden olmadigini daha iyi bir merkez de bulabilirsin.
Merhaba kızlar bende bu ay tup bebek yaptırıcam benı de eklersenız sevınırım
hosgeldin hayirli olsun tedavin

D.kontrol hapinin son gunu bugun.adeti bekliyorum cnm.

Benım 3. Denemem ılkınde 8 yumurta toplandı 4ü döllendı yasımdan dolayı 1 tane koydular tutmadı 2. Deneme dondurulmuş embrıyoydu 2 tane koyuldu bırı tuttu 17 haftalıkken düşük oldu sımdı yıne denıyıcem ınşallah bu sefer hepımızın bebeklerını kucağına alması nasıpolur inşallah bu sefer hastaneden elımız dolu donerız

Bndede malesef kabizlik var ve kayisi incir vb seyler hic fayda etmiyor o yuzden aksamlri bi olcek duphalac iciyorum sukur rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…