Amin canım cok sagol insallah tek duamız allahım o duyguyu bizlerede tadırsınMerhaba hatunlar. Gerci benden tecrübeli ve en az bir tup bebis denemeniz varmis. Ilk tup denemende sormustum test gunu regliden sonra diye ilac nedeniyle regli olmazsin dedi. Bthcg testine gore de hamis cikmayinca ilaci birak birkac gune hasta olursun dedi. Tam bir hafta sonra oldum. Yani dongum bile degismisti. Hakkimizda hayirlisi. Siz bunlari dusunmeyin. Inşallah sizin vakti zamaniniz gelmistir. O ay bu aydir.
Canım korkma birşey olmaz herkesin başına geliyor... yedikleri dikkat et 5 6 tane peş peşe kuru kayısı ye rahatlarsın canım ben çok rahatliyordum hergün ye bu şekildeKızlar ben transfer günü cıkmıstım wc gabız oldum bugun zorluyarak yaptım korkuyorum bebişlerime birsey olmusmudur cok agladım
Cok canım yandı dua ettim bebbişlerime birsey olmasın diye korkuyorum hala bacakkarım titriyor hic agrım yoktu hersey yolunda derken boyle olduCanım korkma birşey olmaz herkesin başına geliyor... yedikleri dikkat et 5 6 tane peş peşe kuru kayısı ye rahatlarsın canım ben çok rahatliyordum hergün ye bu şekilde
Kızlar Merhaba,
Yine kontrolden geldim bugün. ctesi toplanacak dedi doktorum.ben tedaviye biraz yavaş cevap verdim. 28 kasım'dan bu yana ilaç kullanıyorum. toplamda 3450 ıu Gonal-f kullandım. E2 hormonu 50'den 2100'e kadar çıktı. Rahim duvarı inceliği problemim vardı çok şükür 11mm ye kadar yükseldi. 11 yumurtam fln var bunların 3-4 tanesi gelişti bu zamana kadar onlar da 18.5-19 mm arası. Çok geç ve yavaş büyüdüler. 3 gün geriden geliyoruz dedi doktorum. Bugün bi umutsuzluk düştü içime. Bu kadar geç büyüdüler, kesin kaliteli de değil bu yumurtalar ve daha şimdiden çok yoruldum. Tutmazsa 2.yi maddi manevi kaldıracak gücüm yok. Şimdiden kendimi negatif sonuca alıştırmaya çalışıyorum
Aynen canım benimde bacaklarım titriyorduCok canım yandı dua ettim bebbişlerime birsey olmasın diye korkuyorum hala bacakkarım titriyor hic agrım yoktu hersey yolunda derken boyle oldu
Sagol canım bol su iciyorum icimi rahatlatınAynen canım benimde bacaklarım titriyordukorkma canım hiç birşey olmaz dediğimi yap rahatlarsın ve bol bol su iç
Takma kımseyi kafana canım sen esinle iyi ol gerisi bos daha gencsin inşallah olur sıkma canını hacıyla hocayla olcak iş degil allah vercem desin hepimşz umutla bekliyoruz ilk once hayırlısı ve saglıklısı demekki vakti degil allah kararlamıstır canımslm kızlarrr ıyıyım cok sukurr az toparlandımm ama gercekten cevredekılere bascamm agzıma gelenıı bıktım herkesten yok dr ıyı deıl yok madem umutuluydu nıe olmadı para tuzagı hep devlete gıdın kaynanm olcak kadın hocalara gıdıo kafayı yıcemm
canım sakin ol, bu gibi durumlarda her kafadan bir ses çıkıyor maalesef, sen canını sıkma, biz elimizden geleni yaptık kısmet değilmiş de, geç.slm kızlarrr ıyıyım cok sukurr az toparlandımm ama gercekten cevredekılere bascamm agzıma gelenıı bıktım herkesten yok dr ıyı deıl yok madem umutuluydu nıe olmadı para tuzagı hep devlete gıdın kaynanm olcak kadın hocalara gıdıo kafayı yıcemm
hoşgeldin canım, hayırlı olsun tedavin, ne zaman başlıyosun, hangi şehirde yaptıryosun?Merhaba kızlar bende bu ay tup bebek yaptırıcam benı de eklersenız sevınırım
slm kızlarrr ıyıyım cok sukurr az toparlandımm ama gercekten cevredekılere bascamm agzıma gelenıı bıktım herkesten yok dr ıyı deıl yok madem umutuluydu nıe olmadı para tuzagı hep devlete gıdın kaynanm olcak kadın hocalara gıdıo kafayı yıcemm
Canim benim uzulme lutfen iyilerdir merak etme.bende normalde bile kronik kabizlik vardir bu surecte de gece yatarken ve sabah ac karnina birer elma ve uzerine bir bardak su icerek yapabiliyorum tavsiye ederim.bir de 3 -4 tane kuru kayisiyi aksam bir bardak suya koyup sabah hem suyunu icer hem kayisilari yersen iyi geliyor.benim bildigim kuru kayisi ve incir tek basina iyi gelmiyor ya islayacaksin ya da hosafini iceceksin.maranki oyle diyor.buna alismak gerek hamilelikte kabizlik daha da siddetleniyor biz onlemimizi alalim.yapamiyorsan da kesinlikle ikinma duphalak surup ic 3-4 gun cikamazsan dr una sor ne yapabilecegini.Kızlar ben transfer günü cıkmıstım wc gabız oldum bugun zorluyarak yaptım korkuyorum bebişlerime birsey olmusmudur cok agladım
Sagol canım tesekkür ederim kayısıyı sevmezdim ama bundan sonrari en sevdigim yiyecek olcak sanırımCanim benim uzulme lutfen iyilerdir merak etme.bende normalde bile kronik kabizlik vardir bu surecte de gece yatarken ve sabah ac karnina birer elma ve uzerine bir bardak su icerek yapabiliyorum tavsiye ederim.bir de 3 -4 tane kuru kayisiyi aksam bir bardak suya koyup sabah hem suyunu icer hem kayisilari yersen iyi geliyor.benim bildigim kuru kayisi ve incir tek basina iyi gelmiyor ya islayacaksin ya da hosafini iceceksin.maranki oyle diyor.buna alismak gerek hamilelikte kabizlik daha da siddetleniyor biz onlemimizi alalim.yapamiyorsan da kesinlikle ikinma duphalak surup ic 3-4 gun cikamazsan dr una sor ne yapabilecegini.
Guzel kiiiz hosgeldiiin of yaa onlar niye karisiyor hem yasin o kadar kucuk ki bu kadar baski neden kaynanan kendisi icin gitsin hocaya.ara verdim yoruldum de cenelerini kapat ama sen asla vazgecme iyice arastir neden olmadigini daha iyi bir merkez de bulabilirsin.slm kızlarrr ıyıyım cok sukurr az toparlandımm ama gercekten cevredekılere bascamm agzıma gelenıı bıktım herkesten yok dr ıyı deıl yok madem umutuluydu nıe olmadı para tuzagı hep devlete gıdın kaynanm olcak kadın hocalara gıdıo kafayı yıcemm
hosgeldin hayirli olsun tedavinMerhaba kızlar bende bu ay tup bebek yaptırıcam benı de eklersenız sevınırım
D.kontrol hapinin son gunu bugun.adeti bekliyorum cnm.Amin bitanem insallah ,sen hangi asamadaydin?
Hayirli olsuuun halasiii,ne guzel ilk aydan hamile kalanlara acaip imrenirim
benim de ayaga kalktikca hareket ettikce kasik agrilari arada batmalar oluyor midemde yanma var suratim sivilce dolu.akintim yok canim benim de bugunu saymazsak 6 gunum var.
Kızlar ben transfer günü cıkmıstım wc gabız oldum bugun zorluyarak yaptım korkuyorum bebişlerime birsey olmusmudur cok agladım
Sagol canım ptesı hıstereskopı olucam ondan sonra bır sıkıntı çıkmazsa başlayacağım ıstanbul da yaptırıyorumhoşgeldin canım, hayırlı olsun tedavin, ne zaman başlıyosun, hangi şehirde yaptıryosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?