ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Herkeste belirtiler farkli oluyo canim bnmde ikinci gun karnm agrdi 4.gun kasiklarmda batma oldu btn gun degisik bi sizi seklinde batmalarim oldu gecti artk bsym yok..hakkimzda hayrlisi canim ins olumlu sonuclar alirz dualarm hepimiz icinnnn..

Kizlarr ben sonucumu aldimm..bugun 7. Gunumdu kanda baktirdim negatiff...
3.0

Önemli bişey çıkmadı henüz, dr daha detaylı incelemek için parça aldı biopsi yapılcak.
Anestezi almadım canım işlem sırasında fena değildim sonrasında fenalaştım, çok ağrım oldu midem falan bulandı baygınlık geçirdim kendime gelince ağrı kesici iğne yaptılar sonra toparlandım işte

3.0
Canım daha çok erken biraz sabretseydin keşke o kadar erken çıksa doktorlar niye 12. 14. Günler çağırsınlar bizi

3.0
Canım benim sende mi erken test yaptırdın inşallah 12. Gün pozitif çıkar tatlım üzülme Rabbimin takdiri inşallah hayırlısı ile tez zamanda hayırlı haberler alırız. Bu arada değerin artabilir canım 3 çıkmış erken bide inşallah artacak

Canım daha çok erken biraz sabretseydin keşke o kadar erken çıksa doktorlar niye 12. 14. Günler çağırsınlar bizi

benim 5. Gun emriyosuydu... ayni vakitte yaptirdigimiz arkadaslarin 50 cikti hep bende heveslendim yaptim ama maleseff...

Insallah..imkansiz amaa allatan umit kesilmezzz...

benim 5. Gun emriyosuydu... ayni vakitte yaptirdigimiz arkadaslarin 50 cikti hep bende heveslendim yaptim ama maleseff...

Insallah..imkansiz amaa allatan umit kesilmezzz...
Herkesin bünyesi farklı tatlım belki senin bebeğin geç tutunmuştur şimdiden kendini de bebeğini de üzme

Hayırlı olsun canım, yolun yarısı bitti senin için, darısı bizim başımıza

Hayırlı olsun canım, yolun yarısı bitti senin için, darısı bizim başımıza

Evet canım yol tam yarılandı ve en zor aşamasındayım beklemek...
İlaçları kullanırken zaman daha çabuk geçiyor... Bakalım bu günleri de geride bırakırken neler yaşayacağım...
Umarım sizde bu zamanı en güzel şekilde geçirir bebişlerinize kavuşursunuz tabi bende :))))))

Maaasalllaaah canim benim insallah hepsi cok kaliteli embriyo olur hakkinda en hayirlisi olsun bitanem
3.0
cok erken yapmissin canim daha cok var sabret ve uzme kendini lutfen

Hadi bakalım canım Dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz rabbim nasip etmiştir inşallah
İnsAllah canim rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin
Canım neden acile gidiyosun, birşey mi oldu?

Yok canim gunluk ignelerimi acilde vuruluyorum onun icin gitcem simdilik bi sikintim yok sukur gtmiskende test yapicam yarini bekleyemicem

İnsAllah canim rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin

Yok canim gunluk ignelerimi acilde vuruluyorum onun icin gitcem simdilik bi sikintim yok sukur gtmiskende test yapicam yarini bekleyemicem
Hadi hayırlı haberlerle dön, bizi merakta bırakma hemen sonucu bildir canım çatlarım valla

hayirli olsun amandacim.insallah ikinci bebisi saglikla alirsin kucagina.
ecrennnn imm endiselenmeye basladim ben yaa. gecen ay 19unda hasta olmustum.25-28gun araliginda hasta oluyorum.bugun 28.gun bitecek ve bende gelen giden yok. kotu bisey yoktur de mi gunlerdir karin agrisi var yani 25.gunden beri.ha bugun oldum ha yarin olacam diye 28.gunun aksami oldu. goguslerim de bi haftadir agriyo. bu gece uyuyamam daha. ha oldum olacam diye.cunku her turlu regl belirtim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…