- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Hadı kolay gelsın canımKızlarrrr Ben Geldimmmm...
Bu sabah Yumurtalarım toplandı çok şükür...
16 adet yumurta toplandı (maaşallah)
Şimdi heyecanlar yarın gelecek telefonu bekliyorumkaç tanesi olgun çıkacak? kaçı döllenecek?
Tranfer 3.gün mü 5.gün mü olacak?
Herkeste belirtiler farkli oluyo canim bnmde ikinci gun karnm agrdi 4.gun kasiklarmda batma oldu btn gun degisik bi sizi seklinde batmalarim oldu gecti artk bsym yok..hakkimzda hayrlisi canim ins olumlu sonuclar alirz dualarm hepimiz icinnnn..Husniye kardesim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah bu denemende kavusursun bebegine.
Ozur dilerim canim gunesates le karistirdim galiba aman hep iyi olsun degerlerin sen ne asamadasin canim?10 gibi gidicem insallah test icin.
Masallah rabbim guzel haberlerin devamini getirsin.
benim de siskinligim var canim karnim kasiklarim bugune kadar agriyordu da bugun daha iyiyim arada batma oluyor o sekilde.kizim beni cok mesgul ettigi icin cok fazla dusunemedim ama insan yine de stres yapiyor.senin de az kalmis canim benim 9. Gun bugun.
Önemli bişey çıkmadı henüz, dr daha detaylı incelemek için parça aldı biopsi yapılcak.histereskopi olman çok iyi olmuş, peki bir şey çıktımı? zordu derken anestezi almadan mı oldun, ofis olanından mı? Bizede bir sebep bulamadılar, ama 2 denemeden sonra öğrendim bunları, şimdiki doktorum çok araştırdı, hemen başlatmadı..İnşallah canım bu sefer hepimizin yüzü güler..
Canım daha çok erken biraz sabretseydin keşke o kadar erken çıksa doktorlar niye 12. 14. Günler çağırsınlar biziKizlarr ben sonucumu aldimm..bugun 7. Gunumdu kanda baktirdim negatiff...
3.0
Canım benim sende mi erken test yaptırdınKizlarr ben sonucumu aldimm..bugun 7. Gunumdu kanda baktirdim negatiff...
3.0
Canım daha çok erken biraz sabretseydin keşke o kadar erken çıksa doktorlar niye 12. 14. Günler çağırsınlar bizi
Canım benim sende mi erken test yaptırdıninşallah 12. Gün pozitif çıkar tatlım üzülme Rabbimin takdiri inşallah hayırlısı ile tez zamanda hayırlı haberler alırız. Bu arada değerin artabilir canım 3 çıkmış erken bide inşallah artacak
Herkesin bünyesi farklı tatlım belki senin bebeğin geç tutunmuştur şimdiden kendini de bebeğini de üzmebenim 5. Gun emriyosuydu... ayni vakitte yaptirdigimiz arkadaslarin 50 cikti hep bende heveslendim yaptim ama maleseff...
Insallah..imkansiz amaa allatan umit kesilmezzz...
Kızlarrrr Ben Geldimmmm...
Şimdi heyecanlar yarın gelecek telefonu bekliyorumkaç tanesi olgun çıkacak? kaçı döllenecek?
Hayırlı olsun canım, yolun yarısı bitti senin için, darısı bizim başımıza
Canım çok erken yaptırmışsın kanda yeni salgılanmaya başlamıştır bhcgKizlarr ben sonucumu aldimm..bugun 7. Gunumdu kanda baktirdim negatiff...
3.0
Maaasalllaaah canim benimKızlarrrr Ben Geldimmmm...
cok erken yapmissin canim daha cok var sabret ve uzme kendini lutfenKizlarr ben sonucumu aldimm..bugun 7. Gunumdu kanda baktirdim negatiff...
3.0
Hadi bakalım canım Dört gözle güzel haberlerini bekliyoruzBenim test gunum yarin ama bu gece acile igneye giderken yaptircam dua edin cok korkuyorum rabbim hepimizin yuzunu guldursun insAllah :-\
Canım neden acile gidiyosun, birşey mi oldu?Benim test gunum yarin ama bu gece acile igneye giderken yaptircam dua edin cok korkuyorum rabbim hepimizin yuzunu guldursun insAllah :-\
İnsAllah canim rabbim hepimize anne olmayi nasip etsinHadi bakalım canım Dört gözle güzel haberlerini bekliyoruzrabbim nasip etmiştir inşallah
Canım neden acile gidiyosun, birşey mi oldu?
Benim test gunum yarin ama bu gece acile igneye giderken yaptircam dua edin cok korkuyorum rabbim hepimizin yuzunu guldursun insAllah :-\
Hadi hayırlı haberlerle dön, bizi merakta bırakma hemen sonucu bildir canım çatlarım vallaİnsAllah canim rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin
Yok canim gunluk ignelerimi acilde vuruluyorum onun icin gitcem simdilik bi sikintim yok sukur gtmiskende test yapicam yarini bekleyemicem
Kızlarrrr Ben Geldimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?