Canım stresmi yapıyosun yoksa, kaç gün gecikti? Her ihtimale karşı bi test yaptır Halidem, böyle beklemeyelimbenim bugun hasta olmam laximdi hala olmadim kiii
Kızım bi test yaptır yaaa, ben çok şüpheleniyorum sendenhayirli olsun amandacim.insallah ikinci bebisi saglikla alirsin kucagina.
@ecrennnn imm endiselenmeye basladim ben yaa. gecen ay 19unda hasta olmustum.25-28gun araliginda hasta oluyorum.bugun 28.gun bitecek ve bende gelen giden yok. kotu bisey yoktur de migunlerdir karin agrisi var yani 25.gunden beri.ha bugun oldum ha yarin olacam diye 28.gunun aksami oldu. goguslerim de bi haftadir agriyo. bu gece uyuyamam daha. ha oldum olacam diye.cunku her turlu regl belirtim var.
Canım inşallah Hamilelik gecikmesidirhayirli olsun amandacim.insallah ikinci bebisi saglikla alirsin kucagina.
@ecrennnn imm endiselenmeye basladim ben yaa. gecen ay 19unda hasta olmustum.25-28gun araliginda hasta oluyorum.bugun 28.gun bitecek ve bende gelen giden yok. kotu bisey yoktur de migunlerdir karin agrisi var yani 25.gunden beri.ha bugun oldum ha yarin olacam diye 28.gunun aksami oldu. goguslerim de bi haftadir agriyo. bu gece uyuyamam daha. ha oldum olacam diye.cunku her turlu regl belirtim var.
guzel haberle gel insallah kuzu. :)
Hadi hayırlı haberlerle dön, bizi merakta bırakma hemen sonucu bildir canım çatlarım valla
Evet canım fün ben ve tesnim yaptırdık. Bunu benim dr istedi ama o genelde tüpe başlamadan her hastasına yapıyormuş, ben dün oldum adetim de 4-5 gün içinde olcak ve tedaviye başlıcaz, yani drum bi sakınca yok dedi, normalde adetten sonraki hafta yapılıyormuş histeroskopi ama benim zaman sıkıntım olduğu için hemen yaptı, ücreti de benim 370 tl tuttu, yaptığı işleme göre fiyat değişiyor, mesela işlem sırasında miyom ya da polip görürse onları da temizliyor ona göre ücret çıkıyormuş, sende mi düşünüyosun?Arkadaslarr burdamiydi bi kac arkadas hosteroskopi yaptirmistii...bilgisi olan varsaa...bunu drmu uygun gorurse istiyorr....?? Bide fiyati ne kadar....onu yaptirdigimiz ay tup bebek yaptirabiliyormuyuzz...??
Canım inşallah olursun bu gece, peki her zaman böyle göğüslerin ağrırmıydı adetten önce?Merserayy canim hele gecmedi ki baci. benim standardım diyom ya 25_28 gun.
stres de yapmiyom ki. oldukca rahatim cunku ocakta tup bebege karar verdik ya. rahat rahat gecirdim bu ayi.oyle ki kosu bandina cikiyom
S Sky_sun um bende ondan korkuyom.oyle bi aksilik olmamistir insallah.bi de ocak hastaligim 5ine denk gelir diye 6ocaga memorialden randevu almistim. simdi hasta olmayi bekliyorum ki ucak biletimizi alalim.su an tek dusuncem bu valla
Evet canım fün ben ve tesnim yaptırdık. Bunu benim dr istedi ama o genelde tüpe başlamadan her hastasına yapıyormuş, ben dün oldum adetim de 4-5 gün içinde olcak ve tedaviye başlıcaz, yani drum bi sakınca yok dedi, normalde adetten sonraki hafta yapılıyormuş histeroskopi ama benim zaman sıkıntım olduğu için hemen yaptı, ücreti de benim 370 tl tuttu, yaptığı işleme göre fiyat değişiyor, mesela işlem sırasında miyom ya da polip görürse onları da temizliyor ona göre ücret çıkıyormuş, sende mi düşünüyosun?
Teşekkür ederim canım sağol, bizde sebepsiz infertiliteyiz 8 yıldır 2 aşılama 1 tüp denedim, histeroskopiyi yaptırmanı tavsiye ederim, miyom polip gibi şeyler rahim filminde görünmüyo bildiğim kadarıyla, sen yine drunla görüş bu konuyu histeroskopi de kamerayla rahmi inceliyolar, ben Ankara'dayım Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde yaptırdım tüp bebeği de orda yaptırcaz drum Hulusi Zeyneloğlu, kelimenin tam anlamıyla işinin ehli. Ama acayip yoğun kalabalık randevu saatine uyulmuyor saatlerce beklemeyi göze alarak gitmek gerek, çok dakik biriyimdir ve bekletilmekten hiç hoşlanmam ama bu adam için katlanmaya çalışıyorumCokk gecmis olsunn..nasil gecti..sonuc guzeldir insallahh...
Nerde yaptirdinn??hastanen yani neresiydi..gerci bilmiyorum hangi sehirdesinn...
Bende istiyormuyumm??yapilmasi gerekiyorsa yapilsin...bende pko vardi ama sebepsize dogru yol aldikk...yumurta oluyor sperde iyi gebelik yok..asilama oldu gebelik yok..tup bebek oldu simdi oda olmadi...rahimde bi sorun varsa ciksin ortayaa..
Miyom veya polip diger kontrollerde gorulmuyormu....bu operasyondami cikiyor ortaya...??
canım ben çapa da yaptırdım bebegın tutmasına engel bır sey varmı onu bılmek ıcın yaptılar 20 dk bı ıslem kendı doktorum da ıstedı hıstereskopı den sonra tutma olasılığı aratıyormuş bize yardımcı olucak bu işlem dedı doktorumArkadaslarr burdamiydi bi kac arkadas hosteroskopi yaptirmistii...bilgisi olan varsaa...bunu drmu uygun gorurse istiyorr....?? Bide fiyati ne kadar....onu yaptirdigimiz ay tup bebek yaptirabiliyormuyuzz...??
bende bu ctesı doktorumla görüşücem Inş hıstereskopı den dolayı ara vermezGenelde tekrarlayan negatıflerde veya düşüklerde ıstıyolar yaptırmak da fayda var
Canım son durum ne çok merak ettim seni inşallah herşey yolundadırkızlar dün yumurtalarım toplandı. az önce hastaneden aradılar bugün olması gereken döllenme aşaması olmamış. yarın tekrar bakacaklarmış. eğer döllenmezse iptal dedileryıkıldım resmen. sizde bu şekilde geç döllenme olan oldu mu
Bunlar ne kadar pahalı yaa, 7 milyar ne demek oha dedim resmen, bir tüp bebek parası yaaa.Canım hıstereskopı medıcal park 2 mılyar Acıbadem de 7 mılyar florance de 3 mılyar Memorıal i bılmıyorum ben çapa da rapor çıkartmaya çalışıyordum çapanın doktorları ıstersen hıstereskopı yapalım dedıler benımde işime geldı
Ben istanbuldayimmm...valla druna guveniyorsan herseye kaylann..bende 6 yil olmak uzere evliligim..cok dr degistirdimm..ben hep istedimki..dr benimle bir olsun..ama ya herkez cok yogunn..uada para icin ..yapilmasi gerekeni yapip birakiyorr..benim halimi duygumu hic anlamiyorr...okadar yoruldumki artikk..Teşekkür ederim canım sağol, bizde sebepsiz infertiliteyiz 8 yıldır 2 aşılama 1 tüp denedim, histeroskopiyi yaptırmanı tavsiye ederim, miyom polip gibi şeyler rahim filminde görünmüyo bildiğim kadarıyla, sen yine drunla görüş bu konuyu histeroskopi de kamerayla rahmi inceliyolar, ben Ankara'dayım Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde yaptırdım tüp bebeği de orda yaptırcaz drum Hulusi Zeyneloğlu, kelimenin tam anlamıyla işinin ehli. Ama acayip yoğun kalabalık randevu saatine uyulmuyor saatlerce beklemeyi göze alarak gitmek gerek, çok dakik biriyimdir ve bekletilmekten hiç hoşlanmam ama bu adam için katlanmaya çalışıyorum
Canım
canım ben çapa da yaptırdım bebegın tutmasına engel bır sey varmı onu bılmek ıcın yaptılar 20 dk bı ıslem kendı doktorum da ıstedı hıstereskopı den sonra tutma olasılığı aratıyormuş bize yardımcı olucak bu işlem dedı doktorum
Canım hıstereskopı medıcal park 2 mılyar Acıbadem de 7 mılyar florance de 3 mılyar Memorıal i bılmıyorum ben çapa da rapor çıkartmaya çalışıyordum çapanın doktorları ıstersen hıstereskopı yapalım dedıler benımde işime geldı
Ben istanbuldayimmm...valla druna guveniyorsan herseye kaylann..bende 6 yil olmak uzere evliligim..cok dr degistirdimm..ben hep istedimki..dr benimle bir olsun..ama ya herkez cok yogunn..uada para icin ..yapilmasi gerekeni yapip birakiyorr..benim halimi duygumu hic anlamiyorr...okadar yoruldumki artikk..
tup bebegi merkezde yapmistimm..ilk is hastanedeki druma bu konuyu acicamm..hatta yarin hemenn...ama bidahaki ay yine transver isticem bu operasyon sonrasi yaparlarmi acabaa..
Oneeee yaaaaa....napiyorlarki okadar para aliyorlarr...yarabbi sabirr...zaten eldeki avucdakini aaldilarr..bu nasil istir yaaa...ben istanbuldayim..medipole gidiyorum...ama tup bebegi eurofertilde yaptirdimm...yarin ilk is druma sorucam medipol yapiyormu..
AaaNegatif 0.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?