ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Evet
canım bende fıyatları duyunca cok sıkıntıya gırmıştım ama doktorum elıne fırsat gecmış devlette yaptır dedı bende gönül rahatlığıyla yaptırdım ben bütün tahlıllerımı de zaten devlette yaptırıyorum sadece ışlemi hastanede yaptırıyorum yoksa dedıklerı fıyatı katlıyolar

Ya c
canım bu saydığım hastanelerde ya sıgorta gecmıyo ya da gecsede az gecıyo

Gecmiss olsunn..bende bugun negatif haberi aldimm

Rabbim yureklerimize serinlik versinn..sabir versinn...eslerimiz yureklerinede serinlik versin..bende cok uzuldum..ama nasibimizde yokmus demekki..herseyin hayirlisini istedikk...

Canım benim kıyamam.....
Allah sabredenlerle beraberdir unutma canım, dönem dönem herkes imtihandan geçiyor boyle emmin ol.
Sıkıntılı zamanda duşunmemeye çalışmak yada iyi şeyler düşünmeye çalışmak iyi geliyor zaman geçip hafifleyene kadar sıkıntı.
İçin daraldı ise inşirah suresini okumanı tavsiye ederim canım.
Allaha emanet olasın...

Herkese günaydıııınnn
Kızlar buralar çok sakinledi, nerdesiniz arkadaşlar? Aralıkta tedaviler başladıkça daha da hareketlenşr buralar diyoduk, kimse yok ortalarda, yeni arkadaşlar geldi sağolsunlar, ama eskiler kayıp........

ah canim yaa... Mevlam dayanma gucu ve maddi guc versin ki bi daha deneyebilesin. cok uzuldum . Allahim yardimcin olsun
Halidem günaydın, nerde bizim kızlar yaa, canım ben internetten okudum adeti hızlandırmak için ne yapmalı diye, sıcak duş ve bazı bitki çayları iyi geliyomuş, ben şimdi karnımın alt tarafına doğru sıcak su torbası koydum, dr histeroskopide rahim duvarın dökülmeye başlamış 1-2 gün içinde adet olursun demişti, bende hemen olayım istiyorum. Sıcak tampon yapmak yada duş almak kasları gevşetip kan akışını hızlandırıyormuş, sende bi dene tatlım, aslında en iyisi saunaya girmek :)

Gunaydin kizlar negatifi alan arkadaslara gercekten cok uzuldum farkindamsnz tedavilerden olumlu hbr alamadik hic..iki arkads kndilignden hamile kaldi..ama napalim dmkki hayirlisi boyle..gonul istiyoki herkes alsin guzel hbri ama Mevlam bize hayirlisini verir herzmn..Gonlumuzu buna razi eylesin ins

Canim ben sisli memorial'da yaptiracsm. Ofis hisyereskopi ile polip alacaklar. 1700 tl dediler.

ama ya hamileysem :))) bugun 29.gun. benim saat gibidir reglim.hic sasmazdi. bana oyun oynamasin vucudum yaaa.dun gece de olmadim ya icimde umut yeserdi

Tesekkur ederim arkadaslar desteginiz icin sonuc cok zorumuza gitti ama nasip kismet tabi hersey Rabbim insAllah yuzumuzu guldurur sabredicez
Aynen sabredecez o yüzden rabbim bize ilk önce dayanma gücü versin ondan sonra bi şekilde ilerleyebiliyoruz... sende yılma tatlım inşallah rabbim bu günleri çektiğimiz gibi elbet sonunda yüzümüz de gülecek

Cokk sagolll...inan zorr...hep buna dua ettim negatif cikarsa bana guc kuvver ver allahimm..zirlukla beraber kolaylik ver allahim diyee..verecektir insallahh...

Tesekkur ederim arkadaslar desteginiz icin sonuc cok zorumuza gitti ama nasip kismet tabi hersey Rabbim insAllah yuzumuzu guldurur sabredicez

Cokk sagolll...inan zorr...hep buna dua ettim negatif cikarsa bana guc kuvver ver allahimm..zirlukla beraber kolaylik ver allahim diyee..verecektir insallahh...
kizlar cok uzuldum rabbim yar ve yardimciniz olsun guc kuvvet saglik sabir versin pes etmeyin lutfen dualarimizdasiniz

Canlarim gunaydin 9 bucukta kan verdim veee 2 adet 1. Kalite 4. Gun embriyosu, 10. Gün test sonucum:601,6
Soktayim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah.siz guzel arkadaslarimin da cok guzel sonuclar almasini nasip etsin cok opuyorum sizleri

oyyy oy oyyyy bin massallahhh sekwrrr.. ikiz mi yoksam kizz Allah kucagina da almayi nasip etsin insallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…