Ayy Canım benim yaaa ne güzel haber aldık darısı bize artık dua et canım... rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanlarim gunaydin 9 bucukta kan verdim veee 2 adet 1. Kalite 4. Gun embriyosu, 10. Gün test sonucum:601,6
Soktayim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah.siz guzel arkadaslarimin da cok guzel sonuclar almasini nasip etsin cok opuyorum sizleri
Göğüslerin sızlıyomu hala?ama ya hamileysem :))) bugun 29.gun. benim saat gibidir reglim.hic sasmazdi. bana oyun oynamasin vucudum yaaa.dun gece de olmadim ya icimde umut yeserdi
Allahım çok şükür, canım Allah bağışlasın sağ sağlim kucağına da al inşallah, bu haber ilaç gibi geldi inan.Canlarim gunaydin 9 bucukta kan verdim veee 2 adet 1. Kalite 4. Gun embriyosu, 10. Gün test sonucum:601,6
Soktayim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah.siz guzel arkadaslarimin da cok guzel sonuclar almasini nasip etsin cok opuyorum sizleri
oyyy oy oyyyy bin massallahhh sekwrrr.. ikiz mi yoksam kizzAllah kucagina da almayi nasip etsin insallahhhhhh
Ayy Canım benim yaaa ne güzel haber aldık darısı bize artık dua et canım... rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim benim tesekkur ederim kizlar cok mutluyum yaaa defalarca baktim dogru mu goruyorum diye bu kadar beklemiyordum her zaman dualarimdasiniz rabbim kucaklarinizi saglikli evlatlarla doldursun insallah.kalp atislarini gormeden bisey diyemiycem onemli olan kalp atisi insallah onlari da duyarim burdaki dr haftaye kese gormeye gel dedi.istanbula merkeze faks cektiriyorum simdi ona gore hareket edicem.kizimda 4. Gun emb.11 gun testi 287 ,13. Gun 873 cikti ikiz bekledik ama tek oldu sonsuz sukurler olsun.bu sefer kaptirmayacagim kendimi hayirli ve saglikli olsun insallah.ecrennnn bizw de dua et tatlimm... cok mutlu oldum . yavruna kardes hatta kardesler geliyo deseneee :)
Ayyy allahim sana sukurler olsun guzel haberlerde almak varmis cok sevindim canm bnm rabbm kucagina almayida nasip etsnCanlarim gunaydin 9 bucukta kan verdim veee 2 adet 1. Kalite 4. Gun embriyosu, 10. Gün test sonucum:601,6
Hadi gozun aydin olsun canimm tedavin hayirla sonuclansin insallahve kirmizi karti yedim.gozumuz aydinnn
Canım sen nerelerdesin? Senden haber bekliyodum ben de. Çok pahalıymış ya! Bende yaptırdım pazartesi, peki polip alındıktan sonra hemen tedavşye başlayabilecekmisin? Polip ya da miyom alındıktan sonra rahmi bir ay dinlendşrşyorlar diye okudum biryerlerdeCanim ben sisli memorial'da yaptiracsm. Ofis hisyereskopi ile polip alacaklar. 1700 tl dediler.
çok üzüldüm Rabbim sabır versin. cuma günüde ben test yaptıracağım büyük ihtimal bende negatifi göreceğim, senin kaç embriyo idi kaliteleri nasıldı.Tesekkur ederim arkadaslar desteginiz icin sonuc cok zorumuza gitti ama nasip kismet tabi hersey Rabbim insAllah yuzumuzu guldurur sabredicez
Canım gözün aydın, iyiki 1 gün daha gecikipte seni iyice umutlandırmadı. Şimdi bende dört gözle bekliyorumve kirmizi karti yedim.gozumuz aydinnn
Canım çok sevindim rabbim kalp atışını duymayi ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Burada isteyen bekleyen emek veren arkadaşlarıma ve bana da nasip etsin AllahımCanim benim tesekkur ederim kizlar cok mutluyum yaaa defalarca baktim dogru mu goruyorum diye bu kadar beklemiyordum her zaman dualarimdasiniz rabbim kucaklarinizi saglikli evlatlarla doldursun insallah.kalp atislarini gormeden bisey diyemiycem onemli olan kalp atisi insallah onlari da duyarim burdaki dr haftaye kese gormeye gel dedi.istanbula merkeze faks cektiriyorum simdi ona gore hareket edicem.kizimda 4. Gun emb.11 gun testi 287 ,13. Gun 873 cikti ikiz bekledik ama tek oldu sonsuz sukurler olsun.bu sefer kaptirmayacagim kendimi hayirli ve saglikli olsun insallah.
Oyy yerim seni olsun bebisine bir adim daha yaklastin insallah bitanemve kirmizi karti yedim.gozumuz aydinnn
Aminnn aminn bitanem rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin kucagini bos birakmasin canim.7 gun 112,5 gonalf ve kslan 4 gunu de cetrotide vurdum.10 yumurta oldu 5 i dollendi 3 u 4. Gune geldi en iyi ikisini transfer ettiler kalan 1 ini de 5. Gun dondurdular.canim cok dikkat edemedim kizim cok yoruyor beni kimseyi de cagirmadik soylemedigimiz icin sadece yemek yaptim bulasiklar makineye.baska is yapmadim kizimi kaldirmamaya calistim her gun sut yumurta sebze ve et yemekleri yedim ilaclarimi sattinde uyguladim crinone jelden sonra 20 dakika yurudum manevi olarak bebislerime hatim basladim her gun 1 cuz 1 cevsen hatmi ve 3000 e yakin esmaul husna cektim.rabbim kabul etsin genelde dinlendim tatlim sadece kizimin ihtiyaclari icin kalktim.Allahım çok şükür, canım Allah bağışlasın sağ sağlim kucağına da al inşallah, bu haber ilaç gibi geldi inan.
Allahım tutmayan arkadaşlara tez zamanda nasip etsin, bizim tedavilerimizi olumlu çıkardın inşallah.
Ecrenim anlat canım bize, hangi iğneyi kaç gün kullandın? Kaç yumurtan toplandı? Transferden sonra nelere dikkat ettin ? Beslenmen nasıldı?
Anlat anlat
Cok tesekkurler canim sira sizde insallahAyyy allahim sana sukurler olsun guzel haberlerde almak varmis cok sevindim canm bnm rabbm kucagina almayida nasip etsn
amin canim rabbim tez zamanda size de nasip etsinCanım çok sevindim rabbim kalp atışını duymayi ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Burada isteyen bekleyen emek veren arkadaşlarıma ve bana da nasip etsin Allahım
ne güzel Allah bağışlasın. benimde bir kızım var bende 2. tedavideyim. kızım olduğu için bende çok dikkat edemedim. 7. günümde de işe başladım evde beklemekten bunaldığım için. cuma günü 10. günüm kan testi vereceğim ama umudum az. Rabbim ol derse olacak yoksa 2. kalite ve tutma olasılığı düşük Allahtan hayırlısı bizim içinde dua edinOyy yerim seni olsun bebisine bir adim daha yaklastin insallah bitanem
Aminnn aminn bitanem rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin kucagini bos birakmasin canim.7 gun 112,5 gonalf ve kslan 4 gunu de cetrotide vurdum.10 yumurta oldu 5 i dollendi 3 u 4. Gune geldi en iyi ikisini transfer ettiler kalan 1 ini de 5. Gun dondurdular.canim cok dikkat edemedim kizim cok yoruyor beni kimseyi de cagirmadik soylemedigimiz icin sadece yemek yaptim bulasiklar makineye.baska is yapmadim kizimi kaldirmamaya calistim her gun sut yumurta sebze ve et yemekleri yedim ilaclarimi sattinde uyguladim crinone jelden sonra 20 dakika yurudum manevi olarak bebislerime hatim basladim her gun 1 cuz 1 cevsen hatmi ve 3000 e yakin esmaul husna cektim.rabbim kabul etsin genelde dinlendim tatlim sadece kizimin ihtiyaclari icin kalktim.
Aksine canim iyiye gidiyordur insallah embriyolarin sonraki gunlere kalmayi bekleyip bolunmeye devam ediyorlardirYumurtalarim pazartesi toplandı 6 embriyo oluşmuştu sizi arayıp transfer gününüzü bildircez demislerdi kimse arayıp sormuyo kötü giden bisi yoktur inşallah sıkıntıdan patlıcam
allah cumlemizin evladini bagislasin canim.olumsuz dusunme insallah olur ama cok erken de yapma testini vakti cok onemli.ne güzel Allah bağışlasın. benimde bir kızım var bende 2. tedavideyim. kızım olduğu için bende çok dikkat edemedim. 7. günümde de işe başladım evde beklemekten bunaldığım için. cuma günü 10. günüm kan testi vereceğim ama umudum az. Rabbim ol derse olacak yoksa 2. kalite ve tutma olasılığı düşük Allahtan hayırlısı bizim içinde dua edin
Canım arasana normalde hergün arayıp bilgi vermeleri gerekiyor..Yumurtalarim pazartesi toplandı 6 embriyo oluşmuştu sizi arayıp transfer gününüzü bildircez demislerdi kimse arayıp sormuyo kötü giden bisi yoktur inşallah sıkıntıdan patlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?