ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Yumurtalarim pazartesi toplandı 6 embriyo oluşmuştu sizi arayıp transfer gününüzü bildircez demislerdi kimse arayıp sormuyo kötü giden bisi yoktur inşallah sıkıntıdan patlıcam
canım bana da bilgi vermemişlerdi neden bilgi vermediklerini sordugumda embriyoları rahat bıraktıklarını hava ile temasa sokmamak kalitelerini bozmamak için sürekli açmıyoruz demişlerdi. belki dinlendirmeye bırakmışlardır.

canım hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla :)
benim de bugün transferim var. 4. günüm benim de. hep 3. -5. gün duyduğum için 4. gün biraz içimi burkmuştu ne yalan. ama sen bana moral oldun :) darısı başımıza
bize de dua eder misin?

Ne güzel canım hadi bebeğini alıp gel canım rabbim senin de yüzünü güldürür inşallah canım

tesekkur ederim canim rabbim sana da nasip etsin transferin guzel gecsin.kizim da 4. Gun embriyosuydu bu da oyle.gun onemli degil canim en iyisini secmek icin bekliyorlar secince de illaki 5. gunu beklemiyorlar sayi da azsa.

Gozun aydin arkadasimm..rabbim kucagina almayida nasip etsinn..bizleride unutma dualarinda...

Sonunda geldi demek hadi gözün aydın canımhey allahım düştüğümuz duruma bak adet oluyoruz diye seviniyoruz
sorma yawww ama tabiki hemen naptimmm . hemen memoriali aradim ve randevu gunumu degistim.sonra da ucak biletimizi aldim... ucuyoruz insallahhhh

Çok geçmiş olsun canım, rahime sıvı veriyorlar, ondan dolayımı oldun acaba, muhtemelen tansiyonun düşmüştür. Histereskopi 2 çeşit yapılıyor, anestezili olanda beraberinde işlemde yapılıyor, bendede polipler varmıştı temizlendi.
Hadi bakalım, inşallah bu sefer ikimizinde yüzü güler canım..

Canimm coooook sevindim ne gzl ne mutlu sana..masallah..cok duygulandm ya Allahim hepimize nasip etsin ins

Hay maaşallah canım Allah kabul etsin etmiş zaten, bende hergün 1 meryem okuyorum, tefriciye de okumaya başladım, ablamla annemle 4444'e tamamlıcaz inşallah, hangi esmaları okuduğunu öğrenebilirmiyim canım bende okurum, duanın açmadığı kapı yoktur, inşallah bizede nasip olur

Kızlar Günaydın hastanedeyim şu an doktor ilacın dozunu yine azalttı ve yarın tekrar çağırdı. Hafta sonu yumurta toplanacak çok heyecanlıyım :)

bende bu sabah gidip tanıştım Aygül hnmla.09.30-10.40 arası bende ordaydım.
gerçekten güler yüzlü ve bayağı bilgili belli.
3.kez deneyeceğim ve 2 kezde bebeğimi kaybetmiş olmamdan dolayı kafamda biçok soru vardı haliyle.hepsini cevapladı.
laboravarları sistemleri bayağı gelişmiş gerçekten.
götürdüğüm test ve tahlilerin çıktısı aldı.bi dosya oluşturdu bana.bi muayene edelim istediğin zaman bide öyle konuşalım dedi.
3 ocak gününe randevu aldım.beni muayene edecek.eşimde sperm testi verecek.üzerinde bi daha konuşcaz.aklımıza yattı aslında büyük olasılıkla bende bu kez memorial ı deneyeceğim.bi değişiklik olmazsa.
sanada bol sanş canım.rabbım yardım etsin inşallah.

Gozun aydin arkadasimm..rabbim kucagina almayida nasip etsinn..bizleride unutma dualarinda...

Canimm coooook sevindim ne gzl ne mutlu sana..masallah..cok duygulandm ya Allahim hepimize nasip etsin ins
Tesekkur ederim kizlar rabbim tez zamanda size de nasip etsin insallah
ne guzel ailece dua ediyosunuz allah kabul etsin inan canim ben dua edip biseyler okuyunca huzur buldum stresim azaldi cok iyi geliyor. Ben 46 veliy 55 mucib 57 mubdi 66 vekil 68 muhyi 86 bedi 129 latif 131 selam 180 semi 201nafi 206 cebbar 214 bari 305 kadir 308 rezzak 312 rakib 336 musavvir 489 fettah 500 metin 550 mukit 707 varis 731 halik 1100 mugni 1481 hafid okudum canim yine okumaya devam edeyim insallah

KIZLAR TESTİ TEKRARLADIM BGÜN DEĞERİM DÜŞMÜŞ 10,86 DAN 4,1 E ÇOK MORALIM BOZULDU DOKTOR HENÜZ POZİTİF DEĞİL DEDİ SİZCE ARTAR MI BU DEGER RESMEN ÇÖKTÜM YAAA

Ecrenim maaşallah, bunları hergün mü okudun? Baya vakit alır, bende okumayı başarırım inşallah

Ecrenim maaşallah, bunları hergün mü okudun? Baya vakit alır, bende okumayı başarırım inşallah
hafid ve bari yi yeni ekledim digerlerini hergun okumaya calistim okuyabildigin kadar oku canim hepsi sart degil inemli olan rabbimizi anmak

Kizlar merkezden aradilar cuma gunu testi tekraylicakmisim iki katina cikmis mi diye bakmak icin.bitmez bu stres testler kese kalp atisi boyu kilosu derken rabbim yardimcimiz olsun tamamina erdirsin insallah.dua edin opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…