- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
canım bana da bilgi vermemişlerdi neden bilgi vermediklerini sordugumda embriyoları rahat bıraktıklarını hava ile temasa sokmamak kalitelerini bozmamak için sürekli açmıyoruz demişlerdi. belki dinlendirmeye bırakmışlardır.Yumurtalarim pazartesi toplandı 6 embriyo oluşmuştu sizi arayıp transfer gününüzü bildircez demislerdi kimse arayıp sormuyo kötü giden bisi yoktur inşallah sıkıntıdan patlıcam
canım hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla :)Canlarim gunaydin 9 bucukta kan verdim veee 2 adet 1. Kalite 4. Gun embriyosu, 10. Gün test sonucum:601,6
Soktayim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah.siz guzel arkadaslarimin da cok guzel sonuclar almasini nasip etsin cok opuyorum sizleri
Ne güzel canım hadi bebeğini alıp gel canım rabbim senin de yüzünü güldürür inşallah canımcanım hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla :)
benim de bugün transferim var. 4. günüm benim de. hep 3. -5. gün duyduğum için 4. gün biraz içimi burkmuştu ne yalan. ama sen bana moral oldun :) darısı başımıza
bize de dua eder misin?
tesekkur ederim canim rabbim sana da nasip etsin transferin guzel gecsin.kizim da 4. Gun embriyosuydu bu da oyle.gun onemli degil canim en iyisini secmek icin bekliyorlar secince de illaki 5. gunu beklemiyorlar sayi da azsa.canım hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla :)
benim de bugün transferim var. 4. günüm benim de. hep 3. -5. gün duyduğum için 4. gün biraz içimi burkmuştu ne yalan. ama sen bana moral oldun :) darısı başımıza
bize de dua eder misin?
Sonunda geldi demek hadi gözün aydın canımve kirmizi karti yedim.gozumuz aydinnn
Canim benim tesekkur ederim kizlar cok mutluyum yaaa defalarca baktim dogru mu goruyorum diye bu kadar beklemiyordum her zaman dualarimdasiniz rabbim kucaklarinizi saglikli evlatlarla doldursun insallah.kalp atislarini gormeden bisey diyemiycem onemli olan kalp atisi insallah onlari da duyarim burdaki dr haftaye kese gormeye gel dedi.istanbula merkeze faks cektiriyorum simdi ona gore hareket edicem.kizimda 4. Gun emb.11 gun testi 287 ,13. Gun 873 cikti ikiz bekledik ama tek oldu sonsuz sukurler olsun.bu sefer kaptirmayacagim kendimi hayirli ve saglikli olsun insallah.
sorma yawwwSonunda geldi demek hadi gözün aydın canımhey allahım düştüğümuz duruma bak adet oluyoruz diye seviniyoruz
Çok geçmiş olsun canım, rahime sıvı veriyorlar, ondan dolayımı oldun acaba, muhtemelen tansiyonun düşmüştür. Histereskopi 2 çeşit yapılıyor, anestezili olanda beraberinde işlemde yapılıyor, bendede polipler varmıştı temizlendi.Önemli bişey çıkmadı henüz, dr daha detaylı incelemek için parça aldı biopsi yapılcak.
Anestezi almadım canım işlem sırasında fena değildim sonrasında fenalaştım, çok ağrım oldu midem falan bulandı baygınlık geçirdim kendime gelince ağrı kesici iğne yaptılar sonra toparlandım işte
Canimm coooook sevindim ne gzl ne mutlu sana..masallah..cok duygulandm ya Allahim hepimize nasip etsin insCanlarim gunaydin 9 bucukta kan verdim veee 2 adet 1. Kalite 4. Gun embriyosu, 10. Gün test sonucum:601,6
Soktayim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah.siz guzel arkadaslarimin da cok guzel sonuclar almasini nasip etsin cok opuyorum sizleri
Hay maaşallah canım Allah kabul etsin etmiş zaten, bende hergün 1 meryem okuyorum, tefriciye de okumaya başladım, ablamla annemle 4444'e tamamlıcaz inşallah, hangi esmaları okuduğunu öğrenebilirmiyim canım bende okurum, duanın açmadığı kapı yoktur, inşallah bizede nasip olurOyy yerim seni olsun bebisine bir adim daha yaklastin insallah bitanem
Aminnn aminn bitanem rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin kucagini bos birakmasin canim.7 gun 112,5 gonalf ve kslan 4 gunu de cetrotide vurdum.10 yumurta oldu 5 i dollendi 3 u 4. Gune geldi en iyi ikisini transfer ettiler kalan 1 ini de 5. Gun dondurdular.canim cok dikkat edemedim kizim cok yoruyor beni kimseyi de cagirmadik soylemedigimiz icin sadece yemek yaptim bulasiklar makineye.baska is yapmadim kizimi kaldirmamaya calistim her gun sut yumurta sebze ve et yemekleri yedim ilaclarimi sattinde uyguladim crinone jelden sonra 20 dakika yurudum manevi olarak bebislerime hatim basladim her gun 1 cuz 1 cevsen hatmi ve 3000 e yakin esmaul husna cektim.rabbim kabul etsin genelde dinlendim tatlim sadece kizimin ihtiyaclari icin kalktim.
Bi sıkıntı yoktur canım endişelenme, daha gün bitmedi ararlarYumurtalarim pazartesi toplandı 6 embriyo oluşmuştu sizi arayıp transfer gününüzü bildircez demislerdi kimse arayıp sormuyo kötü giden bisi yoktur inşallah sıkıntıdan patlıcam
Kızlar Günaydın hastanedeyim şu an doktor ilacın dozunu yine azalttı ve yarın tekrar çağırdı. Hafta sonu yumurta toplanacak çok heyecanlıyım :)
Gozun aydin arkadasimm..rabbim kucagina almayida nasip etsinn..bizleride unutma dualarinda...
Tesekkur ederim kizlar rabbim tez zamanda size de nasip etsin insallahCanimm coooook sevindim ne gzl ne mutlu sana..masallah..cok duygulandm ya Allahim hepimize nasip etsin ins
ne guzel ailece dua ediyosunuz allah kabul etsin inan canim ben dua edip biseyler okuyunca huzur buldum stresim azaldi cok iyi geliyor. Ben 46 veliy 55 mucib 57 mubdi 66 vekil 68 muhyi 86 bedi 129 latif 131 selam 180 semi 201nafi 206 cebbar 214 bari 305 kadir 308 rezzak 312 rakib 336 musavvir 489 fettah 500 metin 550 mukit 707 varis 731 halik 1100 mugni 1481 hafid okudum canim yine okumaya devam edeyim insallahHay maaşallah canım Allah kabul etsin etmiş zaten, bende hergün 1 meryem okuyorum, tefriciye de okumaya başladım, ablamla annemle 4444'e tamamlıcaz inşallah, hangi esmaları okuduğunu öğrenebilirmiyim canım bende okurum, duanın açmadığı kapı yoktur, inşallah bizede nasip olur
Tesekkur ederim kizlar rabbim tez zamanda size de nasip etsin insallah
ne guzel ailece dua ediyosunuz allah kabul etsin inan canim ben dua edip biseyler okuyunca huzur buldum stresim azaldi cok iyi geliyor. Ben 46 veliy 55 mucib 57 mubdi 66 vekil 68 muhyi 86 bedi 129 latif 131 selam 180 semi 201nafi 206 cebbar 214 bari 305 kadir 308 rezzak 312 rakib 336 musavvir 489 fettah 500 metin 550 mukit 707 varis 731 halik 1100 mugni 1481 hafid okudum canim yine okumaya devam edeyim insallah
nım bugün kaçıncı günün ki?KIZLAR TESTİ TEKRARLADIM BGÜN DEĞERİM DÜŞMÜŞ 10,86 DAN 4,1 E ÇOK MORALIM BOZULDU DOKTOR HENÜZ POZİTİF DEĞİL DEDİ SİZCE ARTAR MI BU DEGER RESMEN ÇÖKTÜM YAAA
Ca
nım bugün kaçıncı günün ki?
hafid ve bari yi yeni ekledim digerlerini hergun okumaya calistim okuyabildigin kadar oku canim hepsi sart degil inemli olan rabbimizi anmakEcrenim maaşallah, bunları hergün mü okudun? Baya vakit alır, bende okumayı başarırım inşallah
Gözün Aydın canım rabbım kucağında almayı nasıp etsınkizlar cok uzuldum rabbim yar ve yardimciniz olsun guc kuvvet saglik sabir versin pes etmeyin lutfen dualarimizdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?