- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
testın gayet guzel çıkmış hatta ıkız bıle olabılırKizlar merkezden aradilar cuma gunu testi tekraylicakmisim iki katina cikmis mi diye bakmak icin.bitmez bu stres testler kese kalp atisi boyu kilosu derken rabbim yardimcimiz olsun tamamina erdirsin insallah.dua edin opuyorum
çok üzüldüm Rabbim sabır versin. cuma günüde ben test yaptıracağım büyük ihtimal bende negatifi göreceğim, senin kaç embriyo idi kaliteleri nasıldı.
kizlar cok uzuldum rabbim yar ve yardimciniz olsun guc kuvvet saglik sabir versin pes etmeyin lutfen dualarimizdasiniz
benimde 1 embriye ve 2 kalite 6 hücreli benim durumum daha vahim. Ama Allahtan ümit kesilmez o ol dedi mi olurinşAllah iyi haber alırsın canım benim 1 embriyoydu kaliteli dendi hucre işinden anlamıyorum ama 9 hucreli denmişti
Canım ben daha önce bir yerde okudum, transferden sonra bir hafta aldığımız hormon ilaçları nedeniyle kanda bhcg salgılanır diyorlardı, yani 7. Gün yaptığın test tam olarak doğruyu yansıtmıyor olabilir, keşke bu sıkıntıyı yaşamak yerine 12. Günü bekleseydin, drun bile kesin konuşamadığı bir durumda biz tahmin yürütemeyiz, sadece senin için dua edebiliriz, canım inşallah pozitif sonuçlanır hakkında hayırlısı olsun9. GÜNÜM CANIM PAZARTESİ 7. GUNDU YAPTRIDIM 10,86 CIKTI BUGUN 9. GUN TEKRARLADIM 4,1 CIKTI ÇOK CNM SIKILDI POZİTİF DIYEMEM DEDİ DOKTOR İNŞ ARTAR DEĞER YAAA AMA KORKUYORUM
Kız bitmez bu heyecan, ama korkacsk bişey yok ama, değerin çok iyi, enfişelenicek bir durum olduğunu sanmıyorum, Rannim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKizlar merkezden aradilar cuma gunu testi tekraylicakmisim iki katina cikmis mi diye bakmak icin.bitmez bu stres testler kese kalp atisi boyu kilosu derken rabbim yardimcimiz olsun tamamina erdirsin insallah.dua edin opuyorum
Yaa canım sen hala leke görüyormusun hıstereskopı den sonra bir de bel ağrın varmıKız bitmez bu heyecan, ama korkacsk bişey yok ama, değerin çok iyi, enfişelenicek bir durum olduğunu sanmıyorum, Rannim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Amenne ve seddegnaa...benimde 1 embriye ve 2 kalite 6 hücreli benim durumum daha vahim. Ama Allahtan ümit kesilmez o ol dedi mi olur
Kâlet rabbi ennâ yekûnu lî veledun ve lem yemsesnî beşer(beşerun), kâle kezâlikillâhu yahluku mâ yeşâ’(yeşâu) izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehu kun fe yekûn(yekûnu).
Meryem, yâ Rabbi demişti, benim nasıl çocuğum olabilir? Bana hiçbir insan dokunmadı. Allah, öyledir ama demişti, dilediğini yapar Allah ve bir işin olmasını diledi mi hemencecik ol der ona ve o oluverir.
Canım ben daha önce bir yerde okudum, transferden sonra bir hafta aldığımız hormon ilaçları nedeniyle kanda bhcg salgılanır diyorlardı, yani 7. Gün yaptığın test tam olarak doğruyu yansıtmıyor olabilir, keşke bu sıkıntıyı yaşamak yerine 12. Günü bekleseydin, drun bile kesin konuşamadığı bir durumda biz tahmin yürütemeyiz, sadece senin için dua edebiliriz, canım inşallah pozitif sonuçlanır hakkında hayırlısı olsun
Canım son durum ne çok merak ettim seni inşallah herşey yolundadır
Canım son durum ne çok merak ettim seni inşallah herşey yolundadır
Biraz oldu evet, dün daha azdı, bugün hiç olmadı lekelenmem, senin kesilmedimi?Yaa canım sen hala leke görüyormusun hıstereskopı den sonra bir de bel ağrın varmı
bende erkenden üzülmek acaba yükselir mi diye düşünmek istemiyorum bu yüzden 10. güne kadar bekleyeceğim. kızımda da 10. gün test yapmıştım ve çıkmıştı. Allahtan hayırlısı o ol derse olur. nasipte ne varsa o. Rabbim tez zamanda evlat nasip etsin güldürsün yüzünü. en önemlisi de sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versinAmenne ve seddegnaa...
Slm arkadasim..ayni gun transfer yaptirmistik bendede belirti yoktu...ama ben sabredemeyip 7. Gunu yaptirdim ve negatif cikti.... sonuc .. 3 cikti... dun baya yipratici bi gundu benim icin..benim ilk tup denememdi ve 6 yildir yok cocuk..
Neyse 3 bi ihtimaldir deyince arkadaslar bugun yine gidip yaptirdim sabah...000 yada 1 gorup rahatlasin kafam diyee...simdide 8. Gun .. 6.57 cikmiss...kafam dahada allak bullak olduu... daha cumaya kadar yapmicam cuma test gunumm...
Gözün Aydın canım rabbım kucağında almayı nasıp etsın
Bence
testın gayet guzel çıkmış hatta ıkız bıle olabılır
tesekkurler canim insallah rabbim bu tedavinizde sizlere de nasip etsin hayirlisiyla.Sen artık hamılesın stres yasak
Allah razi olsun bitanem.ikiz mi bilemiyorum kalp atislarini gormeden 3 hafta sonra bakilacak kalp atisina insallah hersey yolunda giderse.cok sevındım gercekten Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşAllah ikiz sanırım :)
Ayyy inan bitmiyor heyecandan basim agriyor yaa.insallah canim rabbime sigindim o korusun insallah.Kız bitmez bu heyecan, ama korkacsk bişey yok ama, değerin çok iyi, enfişelenicek bir durum olduğunu sanmıyorum, Rannim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Insallah degerin artar canim ekim kasim topiginde oyle olan arkadaslar var.Amenne ve seddegnaa...
Slm arkadasim..ayni gun transfer yaptirmistik bendede belirti yoktu...ama ben sabredemeyip 7. Gunu yaptirdim ve negatif cikti.... sonuc .. 3 cikti... dun baya yipratici bi gundu benim icin..benim ilk tup denememdi ve 6 yildir yok cocuk..
Neyse 3 bi ihtimaldir deyince arkadaslar bugun yine gidip yaptirdim sabah...000 yada 1 gorup rahatlasin kafam diyee...simdide 8. Gun .. 6.57 cikmiss...kafam dahada allak bullak olduu... daha cumaya kadar yapmicam cuma test gunumm...
senin de degerin insallah artar canim moralini bozma.NE BILIM CANM İDRARDA İLK DEFA ÇİFT ÇİZGİ GÖRÜNCE DAYANAMADIM YOKSA GUNUMU BEKLEYECEKTIM İNŞ GEÇ TUTUNUYODUR VE POZİTİF OLUR
tesekkurler canim insallah rabbim bu tedavinizde sizlere de nasip etsin hayirlisiyla.
Allah razi olsun bitanem.ikiz mi bilemiyorum kalp atislarini gormeden 3 hafta sonra bakilacak kalp atisina insallah hersey yolunda giderse.
ben senden cok umitliydim sabah kan vermeye giderken okudum ve cok uzuldum.ama pes etme ne olur.bu 7. Denemem siz de bu kadar ugrasacaksiniz demek istemiyorum sadece bu zorlu ve uzun bir surec hastaligin tam teshis edilmesi dogru merkezi bulmak vucudunun hazir olmasi tabiki rabbimin ol demesi.biz umidimizi hic kaybetmeyelim bitanem guclu olalim.rabbim elbet gayretlerimizin karsiligini verecek.rabbim maddi manevi guc versin.
benimde 1 embriye ve 2 kalite 6 hücreli benim durumum daha vahim. Ama Allahtan ümit kesilmez o ol dedi mi olur
Kâlet rabbi ennâ yekûnu lî veledun ve lem yemsesnî beşer(beşerun), kâle kezâlikillâhu yahluku mâ yeşâ’(yeşâu) izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehu kun fe yekûn(yekûnu).
Meryem, yâ Rabbi demişti, benim nasıl çocuğum olabilir? Bana hiçbir insan dokunmadı. Allah, öyledir ama demişti, dilediğini yapar Allah ve bir işin olmasını diledi mi hemencecik ol der ona ve o oluverir.
Canım bende o saatte orada idim karsilasmisizdir o zaman :) 10 15 de oradaydim bende. Hafta sonu yumurta toplama var bakalim inşallah güzel olurbende bu sabah gidip tanıştım Aygül hnmla.09.30-10.40 arası bende ordaydım.
gerçekten güler yüzlü ve bayağı bilgili belli.
3.kez deneyeceğim ve 2 kezde bebeğimi kaybetmiş olmamdan dolayı kafamda biçok soru vardı haliyle.hepsini cevapladı.
laboravarları sistemleri bayağı gelişmiş gerçekten.
götürdüğüm test ve tahlilerin çıktısı aldı.bi dosya oluşturdu bana.bi muayene edelim istediğin zaman bide öyle konuşalım dedi.
3 ocak gününe randevu aldım.beni muayene edecek.eşimde sperm testi verecek.üzerinde bi daha konuşcaz.aklımıza yattı aslında büyük olasılıkla bende bu kez memorial ı deneyeceğim.bi değişiklik olmazsa.
sanada bol sanş canım.rabbım yardım etsin inşallah.
Benım daha lekelenmem kesılmedı ınternette araştırdım normal dıyolar kımının 1 hafta surmuş bılmıyorum ctesı zaten doktora gıdıcem sorarımBiraz oldu evet, dün daha azdı, bugün hiç olmadı lekelenmem, senin kesilmedimi?
cnm 10.15 te biz içeri görüşme o sadı varya sekterliğin yanında oraya girdik.cıkıncada randevu yazdırdık muayene için ve çıktık.çıkarken salondakilere pek dikkat edemedim.ama kesin karşılaşmışızdır.Canım bende o saatte orada idim karsilasmisizdir o zaman :) 10 15 de oradaydim bende. Hafta sonu yumurta toplama var bakalim inşallah güzel olur
Büyük ihtimal tahmin ettiğim kişisin canim :) biz bekliyorduk randevu falan da deyince bildim seni:) paylasirim canim sonucu inşallah hersey istediğimiz gibi olurcnm 10.15 te biz içeri görüşme o sadı varya sekterliğin yanında oraya girdik.cıkıncada randevu yazdırdık muayene için ve çıktık.çıkarken salondakilere pek dikkat edemedim.ama kesin karşılaşmışızdır.
rabim yardım etsin hafta sonu sana.
tedavinin sonunda bizimle paylaşırsın yaşadıklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?