Canım sen böyle sorunca en son bakılan e2 hormonuma baktım 2400 muş transfer zamanı takma bunları benim tutmadı önemli olan olgun yumurta olması tutup tutmaması allahın bileceği iş..tüp bebek aşamasında doktorların rolü transfer olana kadar canım onlar iyi bi embiryo elde ettikten sonra gerisi allahın Takdiri. .. canım senın de bu kadar yumurtadan illa kaliteli embiryo olur...yardımların için çok sağol canım...evet bu kadar yumurta bende beklemiyordum ama doktor küçüklü büyüklü 35 -40 var dedi bunların 20 ye yakını olgun çıkar dedi...sence bu e2 nasıl ? sorun teşkil eder mi ki doktora göre normal ama...doktorda sıkıntı olursa embriyoları dondurup öteki ay transfer ederiz diyor...kimisinin e2 1500 lerde tutmuyor kimisinin 4000 lerde tutuyor kafaya takma dedi ama ne bileyim araştırıp duruyorum bende
sağol hoşbuldum tatlım umarım hepimiz için hayırlısı olurCanım ne olur üzülme Allahtan ümit kesilmez inşallah bir sonraki tedavin pozitif sonuçlanır
Canım inşallah pozitiftir, ne güzel bir evladın varmış Allah bağışlasın
Canım çok yumurta toplananlarda ağrı oluyomuş, 9 tane iyi bir rakam, Allah verecekse 1 tane bile yeter hiç moralini bozma
Ohhh sende yolu yarıladın, hadi hayırlı opular bol yumurtalar kaliteli embriyoların olsun inşallah
Maaşallah maaşallah yavrularını almana az kaldı desene, hadi hayırlı transferler
Hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin inşallah bu güzel sonuçlanır ve son tedavin olur
Kızlaaaaaaaarrrrrrrr kızlaaaaarrrrr
Ben adet olduuuuuuummmmm
Hayatımda ilk defa adet olduğuma bu kadar sevindim
Hayırlısıyla yarın iğnelerime ilaçlarıma başlıyorum,
Ne olur dualarınızda beni de anın ne olur canım arkadaşlarım
Halidecim inşallah canım, ben sonucumu alacağım sırada iğnelerini yapıyo olacaksın galiba, peşpeşe pozitifkeri görürüz inşallah, tabi burda önce cemrecınarın amandanın diğer arkadaşların pozitif sonucunu görcez inşallah
halide cnm nasılsın beni hatırladın mıinsallah yaa hayirli haberler alalim artik.teker teker sevinsin herkeslerr
inşallah canım yardımların moralin için allah razı olsun inşallah seninde bu denemende tutar yüzün gülerCanım sen böyle sorunca en son bakılan e2 hormonuma baktım 2400 muş transfer zamanı takma bunları benim tutmadı önemli olan olgun yumurta olması tutup tutmaması allahın bileceği iş..tüp bebek aşamasında doktorların rolü transfer olana kadar canım onlar iyi bi embiryo elde ettikten sonra gerisi allahın Takdiri. .. canım senın de bu kadar yumurtadan illa kaliteli embiryo olur...
Canım hayırlı olsun transferin inşallah güzel haber verirsin bize istanbul memorial de misin bende ankaradayim yarın opu var. Yatış şekli ile ilgili hiç bilgim yokKizlar iyi aksamlar bugun memorial hast.embriyo transferim gerceklesti ve herseyim cok iyiydi agri sizi hicbirseyim yok allah sukur 2saat hastanede kalkmadan yattim diZler bukuk sekilde eve geldim simdi evdede yatiyorum AA kalite 1tane embriyo transferi yapildi 4kere denemelik embriyolori dondurduk hayirlisi olur insallah transferden sonra yatis sekli onemlimidir ilk saatlerden sonrasinda mesela suan evde yan yatabilir miyim
Cemrem sen unutulacak kadınmısınhalide cnm nasılsın beni hatırladın mı
sen ocak ayında başlıcaktın dimi
Kizlar iyi aksamlar bugun memorial hast.embriyo transferim gerceklesti ve herseyim cok iyiydi agri sizi hicbirseyim yok allah sukur 2saat hastanede kalkmadan yattim diZler bukuk sekilde eve geldim simdi evdede yatiyorum AA kalite 1tane embriyo transferi yapildi 4kere denemelik embriyolori dondurduk hayirlisi olur insallah transferden sonra yatis sekli onemlimidir ilk saatlerden sonrasinda mesela suan evde yan yatabilir miyim
Canım hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlarla yüzün güler. Bence çok takılma canım nasıl rahat ediyosan öyle yat, önemli olan bedenen de ruhen de rahat ve hızurlu olman.Kizlar iyi aksamlar bugun memorial hast.embriyo transferim gerceklesti ve herseyim cok iyiydi agri sizi hicbirseyim yok allah sukur 2saat hastanede kalkmadan yattim diZler bukuk sekilde eve geldim simdi evdede yatiyorum AA kalite 1tane embriyo transferi yapildi 4kere denemelik embriyolori dondurduk hayirlisi olur insallah transferden sonra yatis sekli onemlimidir ilk saatlerden sonrasinda mesela suan evde yan yatabilir miyim
Kızlar yaaa, ben adet oldum zannettim biraz kanamam oldu devamı gelmedi, normal adet günüm bugündü, neden böyle oldu bilmiyorum, pazartesi histereskopi oldum sonra 2 gün hafif lekelenmelerim oldu sonra kesildi, perşembe akşamı biraz fazla oldu sadece 1 kez sonra kesildi, bugün de adet günümdü lekelenme drğil normal kanama oldu ama kesildi devamı yok, bu histereskopi yüzündenmi yoksa lucrin yüzündenmi?
Arkadaşlar bir fikriniz varmı acaba?
Adet oldum diye sevindim, yarın sabah dra gidecektim tedaviye başlıcam diye biliyodum, şimdi ne yapıcam ben?
transferin hayirli olsun canim bikac gun kendine dikkat et dinlenmeye bak sol tarafına yatmaya calis geceleri fln ,sagina da yatabilirsin ama kan damarlari sağdan geçtiği için sol tarafına yattiginda daha iyi kan akisi olduğunu soyluolar embriyo da tutunurkrn kanli canli yer aradigi içinKizlar iyi aksamlar bugun memorial hast.embriyo transferim gerceklesti ve herseyim cok iyiydi agri sizi hicbirseyim yok allah sukur 2saat hastanede kalkmadan yattim diZler bukuk sekilde eve geldim simdi evdede yatiyorum AA kalite 1tane embriyo transferi yapildi 4kere denemelik embriyolori dondurduk hayirlisi olur insallah transferden sonra yatis sekli onemlimidir ilk saatlerden sonrasinda mesela suan evde yan yatabilir miyim
Merhaba kizlar
Bugun Erzurumda ilk ignemi olsum hayirlisiyla gerisi de iyi gelir insallah
Yalniz 2 tane kist vardi yumurtaliklarimda
Evet simdi tecrubelilerden tavsiye istiyorum nasil beslendiniz nelere dikkat ettiniz?
Halidecim inşallah canım, ben sonucumu alacağım sırada iğnelerini yapıyo olacaksın galiba, peşpeşe pozitifkeri görürüz inşallah, tabi burda önce cemrecınarın amandanın diğer arkadaşların pozitif sonucunu görcez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?