ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ayy yoookk ben o karisimi bu tedavilere baslamadan once yedim.o tarcinin kokysunu simdi hangi yemekte tatlida alirsam yiyemiyorum. felaket tiksindim. corekotu cok faydali bi cesni ama tarcin ve balla biraraya gekunce beni mahvetti o yuzden onu yimemmm
Kiz masallah daha ne olsun ki diycem ama corekotu bal tarcin karisimi da iyi diye okumustum esimle onu da yedik incir cok onemli.ayrica gecmis olsun bitanem allah sifa versin
[/SIZE]

he canim inşallah ocak ayinda başlıyorum. ya nick cok tanidik ama neden cikaramaiyorum bilemiyorum.kusura bakma
olsun cnm olabilir bende bu ay başlıcaktım dr.um erteledi bende ocak ayına baslıcam kısmetse inşlh güzel haberler alrız birbirimizden....

Transferim dün oldu her sey

İstediğin gibi yat bence...ben 15 20 dakika oturdum hastanede..rahim bebekleri alıp kapanıyo..çok didik didik etme..olacaksa olur dua et..agır kaldırma..cinsel ilişki kurma bol su iç balık ye sebze ye gerisi boş..

Ya ben adet olmamışım
Dün normal adet günümdü çok az kanamam oldu sonra kesildi bu sabah dra gittim muayene etti daha adet olmamışsın dedi ama bugün yarın olursun hareketlilik var dedi eve geldim yine biraz kanamam oldu yine devamı gelmedi

ya bisey sorcam histereskopi olmak zorunda miydin?? bence senin duzenini o bozdu. neyse hele bi kac gun bekle bakalim neler olacak. bi de senin simdi bi ayin var ya tedavin uzar da donemezsen sorun olur mu??? ha bi de strese de girme. kafani oraya odaklama oldum mu olacam mi diye. biraz rahatlamaya calis.

ben henuz tedaviye baslamadim ama ben de transfer sonrasi gerilim heralde tuttmu tutmadimi. saga mi yatsam sola mi yatsam amuda mi kalksam diye hahahah
[QUOTE="2015bebek, post: 38423977, member: 594588"]İstediğin gibi yat bence...ben 15 20 dakika oturdum hastanede..rahim bebekleri alıp kapanıyo..çok didik didik etme..olacaksa olur dua et..agır kaldırma..cinsel ilişki kurma bol su iç balık ye sebze ye gerisi boş..[/QUOTE]

Stres yapmamaya çalışıyorum, bilmiyorum histereskopidenmi lucrindenmi? İşim uzarsa yapacak birşey yok, 9 ocakta dönüşümüz, olmazsa biletlerimiz yansın ne yapayım, eşim biraz daha izin alır kalırız artık

yok cok streslendin sen . bence de yansin takma kafana bisey.rahat ol. 10 ocakta da benim randevum var .bak ben hic stresleniyor muyumm

Allah a sukurler olsun canim . yumoslarin da cok e sperm de bulunmus hemi de kaliteli bin massallah daha ne olsunnninsallah bi de guzel embriyolarin olur da hamis olup yavrjnu kucagina alirsin
Kızlar ben geldim opu oldum geldim 14 yumurtam toplandı eşimin tese de çok kaliteli spermleri bulundu şükürler olsun rabbime

Canım hoşgeldin hiç endiselenme kasık ağrısı bebek tutunurken olurmuş bence kasık ağrısı şu durumda çok güzel işaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…