[/SIZE]Kiz masallah daha ne olsun ki diycem ama corekotu bal tarcin karisimi da iyi diye okumustum esimle onu da yedik incir cok onemli.ayrica gecmis olsun bitanem allah sifa versin
olsun cnm olabilir bende bu ay başlıcaktım dr.um erteledi bende ocak ayına baslıcam kısmetse inşlh güzel haberler alrız birbirimizden....he canim inşallah ocak ayinda başlıyorum. ya nick cok tanidik ama neden cikaramaiyorum bilemiyorum.kusura bakma
Kizlar iyi aksamlar bugun memorial hast.embriyo transferim gerceklesti ve herseyim cok iyiydi agri sizi hicbirseyim yok allah sukur 2saat hastanede kalkmadan yattim diZler bukuk sekilde eve geldim simdi evdede yatiyorum AA kalite 1tane embriyo transferi yapildi 4kere denemelik embriyolori dondurduk hayirlisi olur insallah transferden sonra yatis sekli onemlimidir ilk saatlerden sonrasinda mesela suan evde yan yatabilir miyim
İstediğin gibi yat bence...ben 15 20 dakika oturdum hastanede..rahim bebekleri alıp kapanıyo..çok didik didik etme..olacaksa olur dua et..agır kaldırma..cinsel ilişki kurma bol su iç balık ye sebze ye gerisi boş..Kizlar iyi aksamlar bugun memorial hast.embriyo transferim gerceklesti ve herseyim cok iyiydi agri sizi hicbirseyim yok allah sukur 2saat hastanede kalkmadan yattim diZler bukuk sekilde eve geldim simdi evdede yatiyorum AA kalite 1tane embriyo transferi yapildi 4kere denemelik embriyolori dondurduk hayirlisi olur insallah transferden sonra yatis sekli onemlimidir ilk saatlerden sonrasinda mesela suan evde yan yatabilir miyim
canim benim kimyasal gebwlik sonrasindaki adetim dedigin gibi olmustu. yani bi gun afedersinjz parca seklinde bi kan geldi. sonra 2 gun tik yok.sonraki gun acildim. ama normal adet gunum olarak o gunu saydim. sen de bugun git doktora bakalim neler olacak.insallah tez zamanda baslarsin tedaviyeee
Ya ben adet olmamışım
Dün normal adet günümdü çok az kanamam oldu sonra kesildi bu sabah dra gittim muayene etti daha adet olmamışsın dedi ama bugün yarın olursun hareketlilik var dedi eve geldim yine biraz kanamam oldu yine devamı gelmedi
Stres yapmamaya çalışıyorum, bilmiyorum histereskopidenmi lucrindenmi? İşim uzarsa yapacak birşey yok, 9 ocakta dönüşümüz, olmazsa biletlerimiz yansın ne yapayım, eşim biraz daha izin alır kalırız artıkya bisey sorcam histereskopi olmak zorunda miydin?? bence senin duzenini o bozdu. neyse hele bi kac gun bekle bakalim neler olacak. bi de senin simdi bi ayin var ya tedavin uzar da donemezsen sorun olur mu??? ha bi de strese de girme. kafani oraya odaklama oldum mu olacam mi diye. biraz rahatlamaya calis.
Stres yapmamaya çalışıyorum, bilmiyorum histereskopidenmi lucrindenmi? İşim uzarsa yapacak birşey yok, 9 ocakta dönüşümüz, olmazsa biletlerimiz yansın ne yapayım, eşim biraz daha izin alır kalırız artık
Kızlar ben geldim opu oldum geldim 14 yumurtam toplandı eşimin tese de çok kaliteli spermleri bulundu şükürler olsun rabbime
Canım benim hadi gözünüz aydın İnşallah kaliteli kaliteli embiryoların olur tatlımKızlar ben geldim opu oldum geldim 14 yumurtam toplandı eşimin tese de çok kaliteli spermleri bulundu şükürler olsun rabbime
Bende pazartesiyi iple cekiyorum bugun 9. Gun bu nasil bi heyecan kalbimin kafesi kirilacak o derece yaniiRabbim umudumuzu yesertsin insallah
hakkinda hayirlisi olur insallah. Mevlam buyuk bize de verir insallah MevlamBugün transferim 3 günü korkuyla karışık heyecan var içimde 26 sı test günüm dua edin canlar
Âmin canım bi belirti yok arada bir belim ağrıyo ayakta fazla kalınca filan hemen yatıyorum öyle olunca korkudan inş tutunur embriyom ...Allah olmayan herkese versin ...hakkinda hayirlisi olur insallah. Mevlam buyuk bize de verir insallah Mevlam
Canım hoşgeldin hiç endiselenme kasık ağrısı bebek tutunurken olurmuş bence kasık ağrısı şu durumda çok güzel işaretMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum..benim 9.günüm 1 embriyo konuldu salı günü test yaptırıcam..kasık ağrılarım oluyo hatta bugün biraz daha fazlalaştı..birazcık endişeliyim..çook heyecanlıyım..Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?