ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Yaa masallah.Allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah.Ben de bunlara dikkat etmeye calisicam cok tesekkurler :)

Canim benim de rezerv azligim var. Kaliteside düşük bende arttirmak icin careler ariyorum. 3 ay sonra 4. Tedavimi yaptiracagim. Senin daha onceki tedavilerinde yumurta sayın ve kaliten nasildi. Birde bu perhizden sonra ise yarayip yaramadigi konusunda benide bilgilendirir misin

Cemrem sen unutulacak kadınmısın
Nasılsın canım? Ne var ne yok görüşmeyeli?
ay cnm benim ya saol...
ya netim yoktu sonrada derslerim var sınavım var onlarla haşır neşirim..
benim tedavimi dr.um ocağa erteledi spermleri toplayıp havuz yapalım ole baslayalım rahat olsun tedavin dedi bende tmm dedim
bu arada hast ve dr.um değişti liv hastanesinde baslıcam ve dr. suleyman tosun sizler bana güzel haber verirsiniz ardınızdan bende gelirim....

Tabiki bilgilendiririm canım, benim önceki denememde 7 yumurtam toplanmıştı, 5'i döllendi 3'ü transfer edilmişti 2. Kaliteydi, ama dışgebelik olmuştum. Ben ozaman yumurta rezervimin az olduğunu bilmiyodum yeni öğrendim. Omega-3, B-comlex vitamin vee quenzim10'i 2,5 aydır kullanıyorum zaten, şimdi ek olarak dr biosteronu da verdi internetten okuduğum kadarıyla bunu en az 2-3 ay önceden kullanmaya başlamak gerekiyormuş, ben haliyle baya bi geç başladım, bende yumurtalarım daha kaliteli olsun diye arısütü-bsl polen karışımı da aldım, ne kadar etki edecek bilmiyorum sadece elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Senin amh değerin kaç çıkmıştı? Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi biraz bahsedermisin? Bşr de hangi iğneyi kaç dozaj kullandın? Çok soruyorum galiba kusura bskma.
Benim amh 0,49 çıktı

Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

inşlh cnm ya bu zorlu süreçte hepimiz güzel sonuçlar alalım
bu sefer yüzün gülsün inşlh seninde arkadaşım haberlerini beklicem ... hamişim diye yazarsınn
İnşallah canım, çok sağol duan için, dua her kapıyı açar, elimizden biley gelmez, Allah dilerse olur.
Herkese iyi geceler arkadsşlar

4 senedir fsh yuksekligi ile ugrasiyorum. 26 yasindayim. Amh degerime hic bir doktor bakmak istemedi. Gerek yok dendi kc bilmiyorum. Benim ilk denememde 7 tane yumurta elde edildi. 2 tane 2. Ve 3. Kalite 2. Gun embriyosu transfer edildi. Ancak sonuc negatif o zaman miktarlarini hatirlamiyorum ama Cok yüksek miktarda ilac kullandim. 2200 tl sadece ilaclara vermistim. Sonrasinda histeroskopi oldum. Sag kanalim tikaliymis iptal edildi. Ondan 3 ay sonra merkezimi degistirdim orda ismini hatirlamiyorum ama bi kalcadan toz ve su ile yapilan ilaci ve gonal f 150 vermisti gunluk. 4 yumurtam olustu. 2 tane transfer oldu. 1. 1 kalite digeride 1 e yakin kalite dedi doktorum. 1 de dondurulacak vardi ancak 1 yumurta icin 1000 tl istediler ancak 3 tup bebek bir ameliyat sonrasi donduracak paramiz olmadigindan donduramadik. 2. Tedavimden bi kizim oldu suan 2 yasinda. 3. Tedavimde doktorum sadece 125 ml gonal_f kullandirdi. 3 paket kullandim. 2 tane yumurta olustu. Ancak sadece biri dollenmis oda 2. Kaliteydi. Dun negatif sonucu aldim. Simdi martta 4. Tedavimi olmak istiyorum. Bu yuzden kalite ve sayi artirirci seyler yapmayı planliyorum. Sen tedaviye ne zaman basliyorsun

Ben şimdi başlıyorum tedaviye canım, pazartesi histereskopi oldum ve hemen lucrine başladım, dün regl günümdü öğleden sonra kanamam oldu ama kesildi devamı gelmedi bugün ikinci günüm birazdan dra gidecem, histereskopi yüzündenmi lucrin yüzünden mi anlayamadım regl oldum sayılıyormu bilmiyorum kafam çok karışık

Gunaydiiiiin
Merseray halide amanda tesekkurler guzel arkadaslarim darisi sizlerin basina.
amandacim embriyolarin super insallah donmus da olur iyikalite olur ve seni birakmazlar.
merseraycim umarim adet olmussundur canim allah emeklerini bosa cikarmasin cok gayretlisin masallah.
halidem biletini de almissin simdi gecmez sana bu gunler sen de beslenmene dikkat et olur mu nacizane tavsiyem kuru incir findik badem ceviz folik asit iceren yesillikler ye marul gibi yumurta kalitesi icin iyi diye biliyorum.arisutu bal poleni sonradan duydum gec kaldigim icin kullanmamistim bi arastir istersen.
Tedavi icin gun sayan ignelere baslayan opu ve transferi olan tum arkadaslarim rabbim yardimciniz olsun emeklerinizi gayretlerinizi masraflarinizi cektiginiz acilari bosa cikarmasin.negatif goren arkadaslarim pes etmeyin olmama nedenlerini iyice arastirin baska merkezlere de gosterin dosyanizi bir de onlar baksinlar allah tez zamanda kucaklarinizi doldursun insallah

canim benim kimyasal gebwlik sonrasindaki adetim dedigin gibi olmustu. yani bi gun afedersinjz parca seklinde bi kan geldi. sonra 2 gun tik yok.sonraki gun acildim. ama normal adet gunum olarak o gunu saydim. sen de bugun git doktora bakalim neler olacak.insallah tez zamanda baslarsin tedaviyeee

canimm ecrenim benimmm, güzel anne,aynen gunler gecmiyor. ben de yumurta kalitesi icin yaklasik bi bucuk aydir ari sutu bal polen yiyordum. gecen gun esim saf ari sutu aldi. ina da basladik karikoca. bunun yaninda omega 3 iciyorum bi de folbiol kullaniyorum
diyetteyim simdilik. ara ogunlerde findik antepfistigi badem ve kuru kayisi yiyorum.inciri bugun alicaz.zeytinyagina batiracaz oylece yiyecez karikoca oyle iste bizde de durumlar bu hepinizi opuyom bu arada basim felaket agriyo az dua edin bana daaa ne olur kiii

Kiz masallah daha ne olsun ki diycem ama corekotu bal tarcin karisimi da iyi diye okumustum esimle onu da yedik incir cok onemli.ayrica gecmis olsun bitanem allah sifa versin

tembel hatunlar totolarinizi kaldirin da topige gelin yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…