maşallah çok güzelll inşallah hepsi döllenir dondurursun kalanları:)transferin nezaman:)Kızlar ben geldim opu oldum geldim 14 yumurtam toplandı eşimin tese de çok kaliteli spermleri bulundu şükürler olsun rabbime
Canimm gozunaydin.insallah tum yumurtalarin guzelce dollenir bolunur.insallah yavrucuguna kavusmana az kaldi cnm.Kızlar ben geldim opu oldum geldim 14 yumurtam toplandı eşimin tese de çok kaliteli spermleri bulundu şükürler olsun rabbime
Canım opudan sonra 2-3 saat kadar kaldık gayet rahattı hiç korktuğum gibi olmadı şükür tese de sperm çıkınca rahatladımCanimm gozunaydin.insallah tum yumurtalarin guzelce dollenir bolunur.insallah yavrucuguna kavusmana az kaldi cnm.
Opu nasil gecti.opida sonra cok kaldinizmi orda.merak ediyorum bende gelismeleri.
Ohhh cok sukur.yarin ararlar yumurtalarin kaci dollendi diye.hepsi dollensin 5.gune gitsin insallah.Canım opudan sonra 2-3 saat kadar kaldık gayet rahattı hiç korktuğum gibi olmadı şükür tese de sperm çıkınca rahatladım
yok cok streslendin sen . bence de yansin takma kafana bisey.rahat ol. 10 ocakta da benim randevum var .bak ben hic stresleniyor muyumm
Ay canım süper, sende yolu yarıladın, inşallah gelişimleri de güzel olur canımKızlar ben geldim opu oldum geldim 14 yumurtam toplandı eşimin tese de çok kaliteli spermleri bulundu şükürler olsun rabbime
Bende pazartesiyi iple cekiyorum bugun 9. Gun bu nasil bi heyecan kalbimin kafesi kirilacak o derece yaniiRabbim umudumuzu yesertsin insallah
daha kac hamile haberi alicaz. biz ne zaman hamile oldugumuzu haber verip tebrikleri kabul ederek evladimiza kavusacagimiz gunu bekliyicez... Allahim icim yaniyor resmen. duy sesimizi duy...
Kızlar bugun doktora gıttım tahlıllerde bı sıkıntı yokmuş ılk adetle ıgnelere baslıycakmışım adetıme 2 hafta var nasıl gecırcem sımdı bu gunlerı
Kizlar ignenin etkisi nezaman baslar acaba?Bugun 2. Igneyi oldum kasik agrisi falan yok pazartesi kontrole cagirdilar 3-4 gunde belli olur mu yumurta gelisimi?
Canım pazartesi arayacaklarmış bugün bakmayiz dedi. insallah gider 5. Güne kalan spermleri de dondurdu şükür tek taraftan aldı spermleri eşimin başta çok ağrısı oldu bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorumOhhh cok sukur.yarin ararlar yumurtalarin kaci dollendi diye.hepsi dollensin 5.gune gitsin insallah.
Rabbim yardim etsin cnm.
canim bekle bakalim geçerse tutunma kanamasi olabilirGunaydin kizlar bugun 11.gunum ve kahverengi kanamam oldu sanirim adet oluyorum cok uzgunumcok korkuyorum
TesekkurlerHiç stres yapmadım desem yalan olur, ama halidem benim çok stresli çok sıkıntılı zamanlarımda bile hiç gecikmemiştir. Histereskopi ve lucrin yapmış olabilir internetten araştırdım ikisi de adet gecikmesi yapabilirmiş. Dün akşamdan beri bşraz daha rahatım, oturdum dua ettim Allahıma içimi döktüm, gönlümden nasıl geçiyosa öyle istedim, kendime bile hükmüm yok işte Allah isterse bütün engeller kalkar. Ne bileyim canım ya, bakalım hayırlısı
Ay canım süper, sende yolu yarıladın, inşallah gelişimleri de güzel olur canım
Sabret arkadaşım sabret, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah
Aaammiiiiinnn
Ahhhh sorma, geçmez o günler, ben son iki ayı iki yıl gibi geçitdim sanki, bak şimdi de günüm geçti hala olamadım
Hemen ağrın olmaz canım, daha yumurtaların miniktir, 3-4 güne belli olur tabi, randevunda söylerler kaç mm olduğunu. Şuanda hangi iğne ve ilaçları kullanıyosun?
Zannediyorum ortalama bi sayi.Bir tane yumurtasi cikanlara gore mukemmel tabiMerhaba hanimlar bende tup bebek icin sizinle ayni yoldayim, dun yumurtalarim toplandi 6tane alinmis, sizce cokmu az bu sayi umitsizim korkuyorum cvplarsaniz sevinirim
Gunaydin kizlar bugun 11.gunum ve kahverengi kanamam oldu sanirim adet oluyorum cok uzgunumcok korkuyorum
Merhaba hanimlar bende tup bebek icin sizinle ayni yoldayim, dun yumurtalarim toplandi 6tane alinmis, sizce cokmu az bu sayi umitsizim korkuyorum cvplarsaniz sevinirim
Hay Allah, canım Allah tez zamanda nasip etsin inşallahKizlar 10. Günüm test sonucum 0 cikti
Adet gunlerim..cok uzuluyorum aglamaktan helak oldum olmadi tutunamadi bebegimcanim bekle bakalim geçerse tutunma kanamasi olabilir
Caniiim korkma hemen, kizimda da olmustu 9. Gun kahverengi leke sonra gecti.tutunma kanamasidir insallah hamissindir.Gunaydin kizlar bugun 11.gunum ve kahverengi kanamam oldu sanirim adet oluyorum cok uzgunumcok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?