ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar bugun doktora gıttım tahlıllerde bı sıkıntı yokmuş ılk adetle ıgnelere baslıycakmışım adetıme 2 hafta var nasıl gecırcem sımdı bu gunlerı

Kızlar ben geldim opu oldum geldim 14 yumurtam toplandı eşimin tese de çok kaliteli spermleri bulundu şükürler olsun rabbime
Canimm gozunaydin.insallah tum yumurtalarin guzelce dollenir bolunur.insallah yavrucuguna kavusmana az kaldi cnm.
Opu nasil gecti.opida sonra cok kaldinizmi orda.merak ediyorum bende gelismeleri.

Canimm gozunaydin.insallah tum yumurtalarin guzelce dollenir bolunur.insallah yavrucuguna kavusmana az kaldi cnm.
Opu nasil gecti.opida sonra cok kaldinizmi orda.merak ediyorum bende gelismeleri.
Canım opudan sonra 2-3 saat kadar kaldık gayet rahattı hiç korktuğum gibi olmadı şükür tese de sperm çıkınca rahatladım

Canım opudan sonra 2-3 saat kadar kaldık gayet rahattı hiç korktuğum gibi olmadı şükür tese de sperm çıkınca rahatladım
Ohhh cok sukur.yarin ararlar yumurtalarin kaci dollendi diye.hepsi dollensin 5.gune gitsin insallah.
Rabbim yardim etsin cnm.

Kizlar ignenin etkisi nezaman baslar acaba?Bugun 2. Igneyi oldum kasik agrisi falan yok pazartesi kontrole cagirdilar 3-4 gunde belli olur mu yumurta gelisimi?

yok cok streslendin sen . bence de yansin takma kafana bisey.rahat ol. 10 ocakta da benim randevum var .bak ben hic stresleniyor muyumm

Hiç stres yapmadım desem yalan olur, ama halidem benim çok stresli çok sıkıntılı zamanlarımda bile hiç gecikmemiştir. Histereskopi ve lucrin yapmış olabilir internetten araştırdım ikisi de adet gecikmesi yapabilirmiş. Dün akşamdan beri bşraz daha rahatım, oturdum dua ettim Allahıma içimi döktüm, gönlümden nasıl geçiyosa öyle istedim, kendime bile hükmüm yok işte Allah isterse bütün engeller kalkar. Ne bileyim canım ya, bakalım hayırlısı

Kızlar ben geldim opu oldum geldim 14 yumurtam toplandı eşimin tese de çok kaliteli spermleri bulundu şükürler olsun rabbime
Ay canım süper, sende yolu yarıladın, inşallah gelişimleri de güzel olur canım

Bende pazartesiyi iple cekiyorum bugun 9. Gun bu nasil bi heyecan kalbimin kafesi kirilacak o derece yanii Rabbim umudumuzu yesertsin insallah

Sabret arkadaşım sabret, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah

daha kac hamile haberi alicaz. biz ne zaman hamile oldugumuzu haber verip tebrikleri kabul ederek evladimiza kavusacagimiz gunu bekliyicez... Allahim icim yaniyor resmen. duy sesimizi duy...

Aaammiiiiinnn

Kızlar bugun doktora gıttım tahlıllerde bı sıkıntı yokmuş ılk adetle ıgnelere baslıycakmışım adetıme 2 hafta var nasıl gecırcem sımdı bu gunlerı

Ahhhh sorma, geçmez o günler, ben son iki ayı iki yıl gibi geçitdim sanki, bak şimdi de günüm geçti hala olamadım

Kizlar ignenin etkisi nezaman baslar acaba?Bugun 2. Igneyi oldum kasik agrisi falan yok pazartesi kontrole cagirdilar 3-4 gunde belli olur mu yumurta gelisimi?

Hemen ağrın olmaz canım, daha yumurtaların miniktir, 3-4 güne belli olur tabi, randevunda söylerler kaç mm olduğunu. Şuanda hangi iğne ve ilaçları kullanıyosun?

Ohhh cok sukur.yarin ararlar yumurtalarin kaci dollendi diye.hepsi dollensin 5.gune gitsin insallah.
Rabbim yardim etsin cnm.
Canım pazartesi arayacaklarmış bugün bakmayiz dedi. insallah gider 5. Güne kalan spermleri de dondurdu şükür tek taraftan aldı spermleri eşimin başta çok ağrısı oldu bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Gunaydin kizlar bugun 11.gunum ve kahverengi kanamam oldu sanirim adet oluyorum cok uzgunum cok korkuyorum

Merhaba hanimlar bende tup bebek icin sizinle ayni yoldayim, dun yumurtalarim toplandi 6tane alinmis, sizce cokmu az bu sayi umitsizim korkuyorum cvplarsaniz sevinirim

Tesekkurler
Suanda sadece gonal-f kullaniyorum baska bi ilac kullanmami soylemediler

Merhaba hanimlar bende tup bebek icin sizinle ayni yoldayim, dun yumurtalarim toplandi 6tane alinmis, sizce cokmu az bu sayi umitsizim korkuyorum cvplarsaniz sevinirim
Zannediyorum ortalama bi sayi.Bir tane yumurtasi cikanlara gore mukemmel tabi
Onemli olan kaliteli olmalari yoksa 20 tane de olsa bisey farketmez

Gunaydin kizlar bugun 11.gunum ve kahverengi kanamam oldu sanirim adet oluyorum cok uzgunum cok korkuyorum

Kız yerleşme kanaması olmasın sakın, normalde adet gününmü canım?

Önemli olan yumurtaların döllenmesi kaliteli olması. Ben kk da neler okudum canım, 24 yumurtadan 9'u döllenenleri gördüm, Allah izniyle bşr yumurta bile yeter hiç canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…