ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Iyi pazarlar kızlar dün transferim oldu çok şükür ama biraz önce aradılar hic sağlam embriyom kalmamış dondurmak için çok canım sıkıldı baya bi ağladım benim rek guvencem onlardi çok büyük hayal kırıklığına uğradım

canım merak etme inş donmuşlara gerek kalmazda hamiş kalırsın

J

Adet gunlerim..cok uzuluyorum aglamaktan helak oldum olmadi tutunamadi bebegim brzdan gidip test yaptiricam
tamamen kirmiziya dondu mu sürekli gelio mu canim hemen telaş yapma hayirlisi olsun ins bebeğin seninledir rabbim gonlunun muradına tez vakitte kavuştursun inşallah

Canım hayırlı olsun transferin inşallah rabbim tamamina erdirsin canım transfer edilen embiryon nasıl boşver şimdi dondurma işlemini.... bende transfer günü çok ağladım doktorum Bana sen ne kadar kendini sıkarsan o kadar tutunmayı engellersin demişti... yumurtayı yumruk gibi düşün stres yaptıkça o yumruk açılmaz kendini rahat bırakırsan o kadar o yumruk açılır demişti... sende sakın stres yapma tatlım

Test gunun bugun muydu canim erken yapmissindir belki?
Ecrennnim ne güzel hamilelik takvimini yapmışsın, görünce çok mutlu oldum, burda tüp bebeği tutarak hamile kalan bir tek sensin, ne olur aramızdan ayrılma, gebelik takviminin bu topikte bulunması bize umut verir

uzulme canim elindekinin kiymetini bil ona simsiki saril bizde de 6. Da yoktu ama kizim oldu bunda da ilk kez domduruldu o da 1 tane.onemli olan tutunmasi

Canım benim niye ağlıyosun da, içindeki yavrunu strese sokuyosun, çok kızdım şimdi sana
Canım ne güzel transferin olmuş inşallah bu son tedavin olur inşallah tutunur bebeğin sen şimdi sadece bunu düşün bunun için dua et

Ecrennnim ne güzel hamilelik takvimini yapmışsın, görünce çok mutlu oldum, burda tüp bebeği tutarak hamile kalan bir tek sensin, ne olur aramızdan ayrılma, gebelik takviminin bu topikte bulunması bize umut verir
Evet canim tesekkur ederim rabbim size de yapmayi nasip etsin hamisler cogalsin cok uzuluyorum negatifleri gordukce rabbim sayimizi artirsin onlara da nasip etsin.ayrilirmiyim canim sonuna kadar burdayiz insallah hepimiz hamis olana kadar pozitif haberlerinizi dort gozle bekliyorum.

Kizlar simdi ignelere baslayinca arada kontrole cagiriyolar ya Hormonlara bakiliyor ac karnina mi gitmemiz gerek yine?

Heyoo dün de benim transferim oldu 1 tane blast embriyo.. 31.de test sonucu .. olumlu konuştular inşallah herşey yolunda gider.. kızlar metformine devam ediyor musunuz? bana devam et dediler de aklım karıştı ne alaka diye ?

Caniiim korkma hemen, kizimda da olmustu 9. Gun kahverengi leke sonra gecti.tutunma kanamasidir insallah hamissindir.
Canm ama ara ara geliyo leke gbi dgl smdi kan verdim karnmda agriyo cok korkuyorum sokulemiyo galiba adetim..hayirlisi napaym ama cok uzgunum cok

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne güzel konusmussun ama elimde değil dua edin artık yalvaririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…