Test gunun bugun muydu canim erken yapmissindir belki?Kizlar 10. Günüm test sonucum 0 cikti
canım merak etme inş donmuşlara gerek kalmazda hamiş kalırsınIyi pazarlar kızlar dün transferim oldu çok şükür ama biraz önce aradılar hic sağlam embriyom kalmamış dondurmak için çok canım sıkıldı baya bi ağladım benim rek guvencem onlardi çok büyük hayal kırıklığına uğradım
tamamen kirmiziya dondu mu sürekli gelio mu canim hemen telaş yapma hayirlisi olsun ins bebeğin seninledir rabbim gonlunun muradına tez vakitte kavuştursun inşallahJ
Adet gunlerim..cok uzuluyorum aglamaktan helak oldum olmadi tutunamadi bebegimbrzdan gidip test yaptiricam
Yaa cok uzuldumKizlar 10. Günüm test sonucum 0 cikti
Canım benim ya üzülme tatlım nasip değilmiş demek ne yapalım artık önümüze bakacağız rabbim sabır versin canım... en kısa sürede inşallah hamile kalırsınKizlar 10. Günüm test sonucum 0 cikti
Canım hayırlı olsun transferin inşallah rabbim tamamina erdirsinIyi pazarlar kızlar dün transferim oldu çok şükür ama biraz önce aradılar hic sağlam embriyom kalmamış dondurmak için çok canım sıkıldı baya bi ağladım benim rek guvencem onlardi çok büyük hayal kırıklığına uğradım
Güzelim tam sonucu almadan niye ağlıyosun? Kanaman arttımı?J
Adet gunlerim..cok uzuluyorum aglamaktan helak oldum olmadi tutunamadi bebegimbrzdan gidip test yaptiricam
Ecrennnim ne güzel hamilelik takvimini yapmışsın, görünce çok mutlu oldum, burda tüp bebeği tutarak hamile kalan bir tek sensin, ne olur aramızdan ayrılma, gebelik takviminin bu topikte bulunması bize umut verirTest gunun bugun muydu canim erken yapmissindir belki?
Iyi pazarlar kızlar dün transferim oldu çok şükür ama biraz önce aradılar hic sağlam embriyom kalmamış dondurmak için çok canım sıkıldı baya bi ağladım benim rek guvencem onlardi çok büyük hayal kırıklığına uğradım
uzulme canim elindekinin kiymetini bil ona simsiki saril bizde de 6. Da yoktu ama kizim oldu bunda da ilk kez domduruldu o da 1 tane.onemli olan tutunmasi
Canım benim niye ağlıyosun da, içindeki yavrunu strese sokuyosun, çok kızdım şimdi sanaIyi pazarlar kızlar dün transferim oldu çok şükür ama biraz önce aradılar hic sağlam embriyom kalmamış dondurmak için çok canım sıkıldı baya bi ağladım benim rek guvencem onlardi çok büyük hayal kırıklığına uğradım
Canım bugün adet olursam yarın başlıyorum ben, lekelenmelerim arttı inşallah bugün olurum, sen yarın başlıyomusun?kızlar merabalar pazartesi tedaviye başlayacak varmı aranızda
Evet canim tesekkur ederim rabbim size de yapmayi nasip etsin hamisler cogalsin cok uzuluyorum negatifleri gordukce rabbim sayimizi artirsin onlara da nasip etsin.ayrilirmiyim canim sonuna kadar burdayiz insallah hepimiz hamis olana kadar pozitif haberlerinizi dort gozle bekliyorum.Ecrennnim ne güzel hamilelik takvimini yapmışsın, görünce çok mutlu oldum, burda tüp bebeği tutarak hamile kalan bir tek sensin, ne olur aramızdan ayrılma, gebelik takviminin bu topikte bulunması bize umut verir
Boyle seyler dusunmemelisin benceMerhaba kizlar benimdr bugun transferin 2.gunu dun baya bi agladim tutunmayi engellermi
Canm ama ara ara geliyo leke gbi dgl smdi kan verdim karnmda agriyo cok korkuyorum sokulemiyo galiba adetim..hayirlisi napaym ama cok uzgunum cokCaniiim korkma hemen, kizimda da olmustu 9. Gun kahverengi leke sonra gecti.tutunma kanamasidir insallah hamissindir.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne güzel konusmussun ama elimde değil dua edin artık yalvaririmCanım hayırlı olsun transferin inşallah rabbim tamamina erdirsincanım transfer edilen embiryon nasıl boşver şimdi dondurma işlemini.... bende transfer günü çok ağladım doktorum Bana sen ne kadar kendini sıkarsan o kadar tutunmayı engellersin demişti... yumurtayı yumruk gibi düşün stres yaptıkça o yumruk açılmaz kendini rahat bırakırsan o kadar o yumruk açılır demişti... sende sakın stres yapma tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?