- 12 Kasım 2014
- 29
- 46
- 23
- 35
Cok sagolun sizde dua edin yalvaririmCanım benim niye ağlıyosun da, içindeki yavrunu strese sokuyosun, çok kızdım şimdi sana
Canım ne güzel transferin olmuş inşallah bu son tedavin olur inşallah tutunur bebeğin sen şimdi sadece bunu düşün bunun için dua et
Tesekkurler
Suanda sadece gonal-f kullaniyorum baska bi ilac kullanmami soylemediler
Zannediyorum ortalama bi sayi.Bir tane yumurtasi cikanlara gore mukemmel tabi
Onemli olan kaliteli olmalari yoksa 20 tane de olsa bisey farketmez[/QUOTE. Tesekur ederim cvp verdigin icin hani nekadar cok yumurta okadar cok sans diyolarya oyuzden stres yaptim, alti tane ama nekadar kaliteli kimbilir..
cok sagol keske bılsem omlarda kalıtelı ama bılmıyoruzkı kısmet herseyKız yerleşme kanaması olmasın sakın, normalde adet gününmü canım?
Önemli olan yumurtaların döllenmesi kaliteli olması. Ben kk da neler okudum canım, 24 yumurtadan 9'u döllenenleri gördüm, Allah izniyle bşr yumurta bile yeter hiç canını sıkma
Kız yerleşme kanaması olmasın sakın, normalde adet gününmü canım?
Önemli olan yumurtaların döllenmesi kaliteli olması. Ben kk da neler okudum canım, 24 yumurtadan 9'u döllenenleri gördüm, Allah izniyle bşr yumurta bile yeter hiç canını sıkma
Tesekkurler
Onemli olan kaliteli olmalari yoksa 20 tane de olsa bisey farketmez
Evet ınsallah kalıtelıdır, beklıcez artık dollenmesını bırsuru ılac verdı doktorum bırı alttan vajınadan kullanan varmı acabaTesekkurler
Onemli olan kaliteli olmalari yoksa 20 tane de olsa bisey farketmez
Bir de bunu dusunup bebisi uzme insallah tutunuyordur ama bir daha da uzulmemeye calis 12 gun no stres dunyanin en mutlu insani gibi davran kendine.Merhaba kizlar benimdr bugun transferin 2.gunu dun baya bi agladim tutunmayi engellermi
Hayir farketmiyor canimKizlar simdi ignelere baslayinca arada kontrole cagiriyolar ya Hormonlara bakiliyor ac karnina mi gitmemiz gerek yine?
hayirli olsun insallah simsiki tutunur annesineHeyoo dün de benim transferim oldu 1 tane blast embriyo.. 31.de test sonucu .. olumlu konuştular inşallah herşey yolunda gider.. kızlar metformine devam ediyor musunuz? bana devam et dediler de aklım karıştı ne alaka diye ?
Hayırlı olsun canım, yeniyıla mutlu bir haberle girersin inşallah, sen drun dediklerini yap hiç aklın karışmasın, önce Allaha sonra druna teslim et kendini canımHeyoo dün de benim transferim oldu 1 tane blast embriyo.. 31.de test sonucu .. olumlu konuştular inşallah herşey yolunda gider.. kızlar metformine devam ediyor musunuz? bana devam et dediler de aklım karıştı ne alaka diye ?
Merhaba kizlar benimdr bugun transferin 2.gunu dun baya bi agladim tutunmayi engellermi
Cok sagolun sizde dua edin yalvaririm
Kizlar 10. Günüm test sonucum 0 cikti
Tesekkurler valah icime su serptiniz 5.gun transferi benimkide ya moralim cok iyiydi aslinda ama bianda oldu iste neyseki bugun iyim sukur ama korkuyorum vicdan azabi cekiyorum benim yuzumden olmamazlik olmaz insallahHayır canım engellemez, bende ilk tedavimde çok ağlamıştım tutunmasına engel olmamış ama yanlış yere tutunmuş dış gebelik olmuştum, ama canım yapma böyle, bak ne emeklerle ne sıkıntılarla olıyoruz tedaviyi, bir sürü iğne ilaç git gel kontroller falan, Allaha çok şükür bu kadarını nasip etti, inşallah devamı da gelir, sen yüreğini ferah tut relax ol ki yavrunda rahat rahat yerleşsin yerine ann
Ay kızlaaarrr bu sefer gerçekten adet oldum, Allahıma çok şükür, acayip ağrım var, zaten hep çok sancılı olurum ve ilaç içerim, şimdi sıcak su torbası koydum, uzanıyorum, hayatımda bu ağrıya bu kadar sevinmemiştim hiç
Allah seni bildiği gibi yapsın kız yine güldürdün benigözün aydın canım .sonunda oldun da forumcak kurtulduk
Allah seni bildiği gibi yapsın kız yine güldürdün beni
Benden o kadar kolay kurtulacağınımı sandın halidem, daha dur , hergün bişeyle çıkcam karşınıza
Kız 3 saattir kıvranıyorum ağrıdan ama çok mutluyum, darısı sana inşallah, bu adetin gecikmişti inşallah bu gecikmez de hemencecik başlarsın
NegatifAllah sizlerin yuzunu guldursun bnm olmadi
Sagol canim Amin insAllah hayirlisini versin canim. Insallah bir dahaki denemede alirsin yavrunu kucagina. Rabbimiz insallah dayanma gucu ve maddi guc versin.
Canım benim kısmet değilmiş demek rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür inşallahNegatifAllah sizlerin yuzunu guldursun bnm olmadi
Çok üzüldüm canım, Allah tez zamanda nasip etsin inşallahNegatifAllah sizlerin yuzunu guldursun bnm olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?