ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

cok sagol keske bılsem omlarda kalıtelı ama bılmıyoruzkı kısmet hersey

Tesekkurler
Suanda sadece gonal-f kullaniyorum baska bi ilac kullanmami soylemediler

Zannediyorum ortalama bi sayi.Bir tane yumurtasi cikanlara gore mukemmel tabi
Onemli olan kaliteli olmalari yoksa 20 tane de olsa bisey farketmez

Tesekkurler
Suanda sadece gonal-f kullaniyorum baska bi ilac kullanmami soylemediler

Zannediyorum ortalama bi sayi.Bir tane yumurtasi cikanlara gore mukemmel tabi
Onemli olan kaliteli olmalari yoksa 20 tane de olsa bisey farketmez
Evet ınsallah kalıtelıdır, beklıcez artık dollenmesını bırsuru ılac verdı doktorum bırı alttan vajınadan kullanan varmı acaba

Merhaba kizlar benimdr bugun transferin 2.gunu dun baya bi agladim tutunmayi engellermi
Bir de bunu dusunup bebisi uzme insallah tutunuyordur ama bir daha da uzulmemeye calis 12 gun no stres dunyanin en mutlu insani gibi davran kendine.
Kizlar simdi ignelere baslayinca arada kontrole cagiriyolar ya Hormonlara bakiliyor ac karnina mi gitmemiz gerek yine?
Hayir farketmiyor canim
Heyoo dün de benim transferim oldu 1 tane blast embriyo.. 31.de test sonucu .. olumlu konuştular inşallah herşey yolunda gider.. kızlar metformine devam ediyor musunuz? bana devam et dediler de aklım karıştı ne alaka diye ?
hayirli olsun insallah simsiki tutunur annesine

Heyoo dün de benim transferim oldu 1 tane blast embriyo.. 31.de test sonucu .. olumlu konuştular inşallah herşey yolunda gider.. kızlar metformine devam ediyor musunuz? bana devam et dediler de aklım karıştı ne alaka diye ?
Hayırlı olsun canım, yeniyıla mutlu bir haberle girersin inşallah, sen drun dediklerini yap hiç aklın karışmasın, önce Allaha sonra druna teslim et kendini canım

Merhaba kizlar benimdr bugun transferin 2.gunu dun baya bi agladim tutunmayi engellermi

Hayır canım engellemez, bende ilk tedavimde çok ağlamıştım tutunmasına engel olmamış ama yanlış yere tutunmuş dış gebelik olmuştum, ama canım yapma böyle, bak ne emeklerle ne sıkıntılarla olıyoruz tedaviyi, bir sürü iğne ilaç git gel kontroller falan, Allaha çok şükür bu kadarını nasip etti, inşallah devamı da gelir, sen yüreğini ferah tut relax ol ki yavrunda rahat rahat yerleşsin yerine annesi.

Cok sagolun sizde dua edin yalvaririm

Etmezmiyim canım benim, her sabah meryem suresi okuyup ardından hepmize hayırlı sağlıklı evlat diliyorum, inşallah Rabbim kabul eder

Tesekkurler valah icime su serptiniz 5.gun transferi benimkide ya moralim cok iyiydi aslinda ama bianda oldu iste neyseki bugun iyim sukur ama korkuyorum vicdan azabi cekiyorum benim yuzumden olmamazlik olmaz insallah

Kızlar upodan sonra transfer ıcın adetımı bekledım geldı sımdı transfer ıcın gun beklıyorum... salı gunu kontrolum var doktorum bakıcak vuucudum ne alemde die.. Sureklı takıpteyım sızı hamıs haberıne sevınıyor tutmayanlara uzuluyorum.. buara cok sıkıntıdayım dualarıan ıhtıyacım var.. gerginim mutsuzum endişeliyim kısaca kötüyüm helede tutmayanları okudukca maf oluyorum doktorum ozellıkle bu forumlara gırıp psıkolojımı bozmamı soledı ama benı sızden baska anlıcak kımsem yokkı

gözün aydın canım .sonunda oldun da forumcak kurtulduk

gözün aydın canım .sonunda oldun da forumcak kurtulduk
Allah seni bildiği gibi yapsın kız yine güldürdün beni
Benden o kadar kolay kurtulacağınımı sandın halidem, daha dur , hergün bişeyle çıkcam karşınıza
Kız 3 saattir kıvranıyorum ağrıdan ama çok mutluyum, darısı sana inşallah, bu adetin gecikmişti inşallah bu gecikmez de hemencecik başlarsın

Allah daha da guldursun ve gulen yuzunu soldurmasin insallah seker. evet yaa 2 gunluk gecikme oldu ama rahim filmi gecikmeye neden olabiliyomus. bu ay artik gidiyoruz 10 ocakta .o yuzden erken gelmesin de gec gelse de sorun degil cunku oralarda olacaz rahatim yani kiz ben de bu ay her ay oldugi gibi felaket sancilandimmm... bekarken gidiyodum doktora sanci icin diyordu ki doktorlar evlen gecer. vay arkadas evlendik daha devam ediyor sancilar.
bu kez de usak dog gecer diyolar heralde bu sancilar bizle olene dek olacaklar

Kızlar topiğimizde Ecrenn dışında pozitif sonuç alan olmadı hiç, Rabbim hepimize hayırlısını versin, negatif sonuç alanlara Allah en kısa zamanda kısmet etsin, tedavisi devam edenler ve tedaviye başlayacak arkadaşlar inşallah bu son tedavimiz olur Allahım hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…