ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım Adet olmuşsun start verıldı yanı bakalım sanırım bende adetımı dört gözle beklıyo olucam
Canım oldum çok şükür, bir oldum pir oldum öğlenden beri ağrı çekiyorum öyle böyle değil ama çok mutluyum tabi, sabah dra gidip iğnelerime başlıcam inşallah, sen şimdi iki hafta bu heyecanı yaşayacaksın, sonra iğne heyecanı sonra opu heyecanı sonra transfer heyecanı .... Devamı da heyecanla gelir inşallah

Merhaba arkadaşlar test yaptırmaya 2 gün kaldı...kendim evde yapmadım günümü bekliyrum büyük bir sabırla..kasık ağrım var bide kıpırdanmalar oluyo kasığımda adet belirtisi gibi..korkuyrm bi yandan..strese girmekte istemiyrm..karışık duygular içerisindeyim herkes gibi..bu siteyi bulduğuma çok mennunum bu arada yorumlarınızı birbirinize desteklerinizi dualarınızı gördükçe çok hoşuma gidiyo..ikide bir girip bakıyorum ne durumda diye arkadaşalar..hatta eşime ve evdekilere bahsettim kızlar şöyle dedi böyle dedi die..kim onlar diyolar :)))) Rabbim tez zamanda isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah...

Canım hoşgeldin, burda herkes aynı dertte olduğu için birbirimizi iyi anlıyoruz, hepimiz kader arkadaşıyız, o yüzden güzel bir dostluk var burda.
İnşallah güzel sonuç alırsın Rabbim sağlıklı hayırlı evlatla sevindirsin inşallah, adet ağrısı gibi ağrılar olabilirmiş, inşallah bebeğin tutunuyodur. Sonucunu bizimke paylaşırsan çok seviniriz.

Canım hoşgeldin, burda herkes aynı dertte olduğu için birbirimizi iyi anlıyoruz, hepimiz kader arkadaşıyız, o yüzden güzel bir dostluk var burda.
Sende tüp bebekmi yaptırıyosun?

Hoşbulduk canım..doğru diyosun iyiki bulmuşum sizi..evet tüp bebek canım 2.denemem 1 embrio konuldu..Aminnn inşallah canımm..sonucumu paylaşırım tabii salı günü..

kızlar benımde adetim bugün başlıcak buyuk ıhtımal lekenme oldu şimdilik ama devamı gelir beklıyorum bakalım bnde dondrulmuşla tedavıye devam edıcem inş bu sefer yuzumuz güler iki tane dondurulmuşum var tek mı ıkı tane mı transfer ettırsem karar veremedım aslında olcak olduktan sonra teklede olur ıkısınıde harcamanın manası yok dıye düşünüyorum ama bakalım rabbım hayırlısını nasip etsin..

Iki tane mi dondurulmusun var canim.ayri ayri mi donduruldu.mesela benmde 3 dondurulmusum var ama grup olarak donduruldu yani cozuldugunde hepsi cozulecek ve doktorum cozuldukten snra tekrar dondurduktan snra cok sonuc alamiyoruZ demisti.yani cozuldugunde 3u cozulecek ve arasindan bi tane yada iki tanesi transfer edilcek.kalan yada kalanlar gitmis olcak

Benimde test gunum sali gunu.sende sali gunu kan testi yaptiracaksin sanirim.hakkimizda hayirlisi olur insallah

Negatif Allah sizlerin yuzunu guldursun bnm olmadi
Bitanem cok uzuldum bunlari yazmak cok aci ama kader kismet rabbim boyle uygun gormus uzulmemek elde degil ama yilma yikilma canim allah yardimcin olsun.insallah dogal yoldan hamis olursun.
Hadi hayirli olsun canim cok sevindim
Insallah tutunuyordur arkadasim
ne guzel canim dondurulmusla devam ediyorsun insallah bu kez kavusursun bebegine

Insallah burdan hamılelıklerımıze
konuşuruz sen transfer sonucunu beklerken ben ıgnelere başlamış olucam sanırım

Hoşbulduk canım..doğru diyosun iyiki bulmuşum sizi..evet tüp bebek canım 2.denemem 1 embrio konuldu..Aminnn inşallah canımm..sonucumu paylaşırım tabii salı günü..

Hayırlı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın hep beraber burda kutlarız

Herkese iyi akşamlar. Benim buğün 10. Günüm . 3.gün embriyosu olarak 3 adet emriyo transferi oldum. Buğün kan testi yaptırdım ve değer 0,2 çıktı. Doktorumu aradım.sakın ilaçları bırakma dedi.12.gün tekrar testi yenile dedi. Sizce umut varmı? 2 günde değişen ne olabilir ki. Sizde varmı böyle sonradan pozitife dönüşen

Benimde 3. Gun embriyosu idi 9. Gun test yaptirdim 0.8 cikti doktorum gebelik olusmamis degerin cok dusuk ilaclari birak dedi. Keske umut olsa ama ne yazikki. Bende zaten kullanmak istememistim daha fazla ilac. Yani 3-5 ciksa diye de umut ederdim

Günaydın kızlar.art Arda negatif sonuçları görünce benim moralim çok bozuldu.fakat yılmak yok yola devam.benim yarın yumurta toplamam olacak.görünürde sadece 4 yumurtam var.onlarda sağlıklı çıkmazsa diye çok korkuyorum.bu üçüncü denemem ve daha diğer aşamalara geçemeden umutsuzluğa kapıldım dünden beri.ne olur benim içinde dua edin.Rabbim hepimizin kucağını doldursun en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…