ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

günaydın nasılsın :) ben bugün işbaşı yaptım. transferin 5. günü olmasına rağmen belirti yok diyebilirim.
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın? Ben şimdi dra geldim sıramı brkliyorum, bugün adetimin ikinci günü, iğnelerime başlıcam inşallah.
Canım zaten belirtilere güvenemezsinki bir sürü ilaç alıyosun, işe başlaman iyi olmuş bence hem dikkatin dağılır biraz hemde biraz hareket rahimde kandolaşımı için gerekli, 1 hafta sonra hayırlı sonucunu alcaz inşallah

ne yapıyım yaptırsammı acaba
Beklemek çok zor biliyorum ama ben sabretmeni tavsiye ederim, her zaman doğru sonucu vermiyor erken yaptırmak, geç tutunduysa sonuç negatif ya da çok düşük çıkabilir iyice kafan karışır daha çok stres olursun, ama yinede karar senin tabi, sabretmek de zor seni anlıyorum

senin de tedavin hayırlı olsun şimdiden. umarım herşey yolunda gider senin için. senle de bu belirti muhabbetlerini konuşuyo oluruz umarım yakında :)

Kızlar Günaydın...
Nihayet dün 13:30 da transferim gerçekleşti... 5.gün embriyosu ve test tarihim 30.12.2014... En zor kısmı bu olsa gerek...
Hadi hayırlı olsun canım... inşallah rabbim tamamina erdirsin ohh ne güzel tek tek hepiniz tedavi oldunuz bitti benim daha ocak adetim var

Kızlar Günaydın...
Nihayet dün 13:30 da transferim gerçekleşti... 5.gün embriyosu ve test tarihim 30.12.2014... En zor kısmı bu olsa gerek...
Ooo süper, hayırlı oldun amandacım, şimdi rahmine aldın, 9 ay sonrada kucağına al inşallah, bol bol dua et canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

senin de tedavin hayırlı olsun şimdiden. umarım herşey yolunda gider senin için. senle de bu belirti muhabbetlerini konuşuyo oluruz umarım yakında :)
Ayyy inşallah canım, ben sana sorarım belirtilerin nelerdi diye, sende bana benim sana söylediğimi söylersin

Ooo süper, hayırlı oldun amandacım, şimdi rahmine aldın, 9 ay sonrada kucağına al inşallah, bol bol dua et canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Çok sağol canım benimmm... Geçmişi tam okuyamadım ama sanırım sende adet oldun iğnelere başladın...
Allah hepimize gönüllerimizdeki nasip etsin hayırlısı ile inşallahhhh...

Hadi hayırlı olsun canım... inşallah rabbim tamamina erdirsin ohh ne güzel tek tek hepiniz tedavi oldunuz bitti benim daha ocak adetim var
Ah canım bu beklemelerine değecek inşallah, biz eylülde net karar verdik, 3,5 aydır nasıl gün saydım bilemezsin, ocağın kaçında adetin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…