Adetim 2 gün gecikti canım dün oldum şimdi drdayım sıramı bekliyorum, buhün iğnelere başlıcam inşallahÇok sağol canım benimmm... Geçmişi tam okuyamadım ama sanırım sende adet oldun iğnelere başladın...
Allah hepimize gönüllerimizdeki nasip etsin hayırlısı ile inşallahhhh...
ay çok alemsin yaa güldürdün beniAyyy inşallah canım, ben sana sorarım belirtilerin nelerdi diye, sende bana benim sana söylediğimi söylersin
Evet canım benimde eylül de negatif tüp bebek denemem var aradan 3 ay geçsin diye bekledim nihayet az kaldı tam bir ay var... canım ocak adetim 22 ocak gibi olur.. siz çoktan hamile hamile burda gezinirsinizAh canım bu beklemelerine değecek inşallah, biz eylülde net karar verdik, 3,5 aydır nasıl gün saydım bilemezsin, ocağın kaçında adetin?
Selam kizlar bugun transferimin 9. gunu beklemek bu maceranin en zor kismi olsa gerek carsamba test gunum ama dayanamadim sabah gittim kan testi yaptirdim sonuc 1 saat sonra belli olacak. dondurulmus 5. Gun yani blast embriyo transfer edildi 3 gundur idrar testi yapiyorum ilkinde cok silikte olsa ikinci cizgiyi gordum bugun daha belirgindi. Bu kadar erken idrarda cikmasi sasirtti beni transferden bir gun sonra beta hcg hormonu iceren igne yapilmisti onun etkisi olabilirmi ya da bu kadar uzun sure vucutta kalirmi ki
İinnnnnşşşşaalllllaaahhhh canım inşallah,Evet canım benimde eylül de negatif tüp bebek denemem var aradan 3 ay geçsin diye bekledim nihayet az kaldı tam bir ay var... canım ocak adetim 22 ocak gibi olur.. siz çoktan hamile hamile burda gezinirsiniz
Canım inşallah kanda da pozitifi görürsünSelam kizlar bugun transferimin 9. gunu beklemek bu maceranin en zor kismi olsa gerek carsamba test gunum ama dayanamadim sabah gittim kan testi yaptirdim sonuc 1 saat sonra belli olacak. dondurulmus 5. Gun yani blast embriyo transfer edildi 3 gundur idrar testi yapiyorum ilkinde cok silikte olsa ikinci cizgiyi gordum bugun daha belirgindi. Bu kadar erken idrarda cikmasi sasirtti beni transferden bir gun sonra beta hcg hormonu iceren igne yapilmisti onun etkisi olabilirmi ya da bu kadar uzun sure vucutta kalirmi ki
Selam kizlar bugun transferimin 9. gunu beklemek bu maceranin en zor kismi olsa gerek carsamba test gunum ama dayanamadim sabah gittim kan testi yaptirdim sonuc 1 saat sonra belli olacak. dondurulmus 5. Gun yani blast embriyo transfer edildi 3 gundur idrar testi yapiyorum ilkinde cok silikte olsa ikinci cizgiyi gordum bugun daha belirgindi. Bu kadar erken idrarda cikmasi sasirtti beni transferden bir gun sonra beta hcg hormonu iceren igne yapilmisti onun etkisi olabilirmi ya da bu kadar uzun sure vucutta kalirmi ki
Kizlar kan degeri sonucum 147 eger bu bir gebelikse deger cok yuksek degilmi cogul gebelik sankim
gözün aydın arkadaşımKizlar kan degeri sonucum 147 eger bu bir gebelikse deger cok yuksek degilmi cogul gebelik sankim
Kizlar kan degeri sonucum 147 eger bu bir gebelikse deger cok yuksek degilmi cogul gebelik sankim
kızlar bi sorum olacaktı tedaviye adetin kaçıncı günü başlanıyo
sağol canım benimde bugün ilk günümde gidemedim randevuyu yarına aldım 2. günüÇok tebrik ederim canım... Evet değer 9.güne göre yüksek ama pekte belli olmuyor Allah gönlüne göre versin...
2-3 hafta sonra kalp atışlarını duyarsın inşallah pıt pıttt...
ikinci veya üçüncü gün başlanıyor canım...
aayyy MAŞAALLAHHHHHKizlar kan degeri sonucum 147 eger bu bir gebelikse deger cok yuksek degilmi cogul gebelik sankim
sağol canım benimde bugün ilk günümde gidemedim randevuyu yarına aldım 2. günü
ilk tedavimde heyecanlıyım biraz
amin canım iyi dileklerin için tşk ben kayseri acıbademde başlıcam inş turgut aydınHeyecanını hiç kaybetme canım... İnşallah bu tedavin yavruna kavuşmakta vesile olur... Nerede tedaviye başlıyorsun?
Canım transferin ayın kaçında olmuştu? bi de seni test yapmaya iten belirtilerin nezaman başlamıştı, belirtin var mıydı tabi bi de :)Kizlar kan degeri sonucum 147 eger bu bir gebelikse deger cok yuksek degilmi cogul gebelik sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?