ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

zor günler geçirmişin arkadaşım inş imtihanın bitmiştir güzel düşün güzel olsun rabbime bol bol dua et bu mutluluğunuz daim olsun inş

Canım transferin ayın kaçında olmuştu? bi de seni test yapmaya iten belirtilerin nezaman başlamıştı, belirtin var mıydı tabi bi de :)
Canim 13 aralikta transfer oldu dondurulmus blast embriyoydu. Okudugum kadarıyla 5. gün embriyosunda sonuç daha erken çıkabiliyormuş bundan feyzaldım :)) belirti yoktu aslında hafif hafif batmalar oluyordu oda hissedilecek boyutta değil psikolojikte olabilir :)) bugün hiçbişey yok mesela bence belirtilere hiç takılmayın hepinizden güzel sonuçlar duyarız inşallah

canim cok sevindim hayirli evlatlardan nasip etsin rabbim herkesin imtihani başka başka....saglikli hayirlica kucagina da alirsin inşallah kokusunu da duyarsin....

Tekrardan merhaba, cmrtesi gunu toplandi alti yumurtam ucu dollenmis, yarin oglen transferim var ucuncu gun embiriyosumu oluyo kizlar, sansim azmi sizce.... Dort yada besinci gun olsaydi dahami iyi sonuc alma sansi oluyoo biraz bilgi verirseniz sevinirim.

EVET CANM 2 TANE VAR DONDURULMUŞ AMA TEK TEK MI GRUPMU DONDURULDU BILMIYORUM İNŞ TEK TEK DONDURULMUSTUR YOKSA ELIMDE HIC KALMAYACAK

gözün aydın canım çok ama çok sevindim sonucuna.senle aynı gün transferimiz olmuş bende 1 saat önce kan verip geldim 1 saat sonra alcam sonucumu.inşallah benimkide hayırlı olur

gözün aydın canım çok ama çok sevindim sonucuna.senle aynı gün transferimiz olmuş bende 1 saat önce kan verip geldim 1 saat sonra alcam sonucumu.inşallah benimkide hayırlı olur
hadi inşallah canım hayırlı sonuçlarını alırız sabırsızlıkla bekliyorum kaçıncı gün embriyosuydu

Kızlar bana transfer sonrası 10 gunu içerisinde okunacak kıtap ısımlerı soylermısınız sımdıden alım fıyorum o strees başka türlü geçmez

hadi inşallah canım hayırlı sonuçlarını alırız sabırsızlıkla bekliyorum kaçıncı gün embriyosuydu
Bebegın hayırlı olsun canım rabbım hastaneden elın dolu çıkmayı nasıp etsın demekkı ımkansız dıye bırsey yok bızım en büyük ılacımız ınanmak

massallah Allahim kucaginiza da almayi nasip eder insallah. insallah ikizdir de bi sferde kurtulursun seker. :)

amandacimmm hadi hayirli olsun insallah. Mevlam ikinci bebegini de saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh :)

Bebegın hayırlı olsun canım rabbım hastaneden elın dolu çıkmayı nasıp etsın demekkı ımkansız dıye bırsey yok bızım en büyük ılacımız ınanmak
amin cok teşekkür ederim canım dediğin gibi imkansız diye bir şey yokmuş bir tek sperm bulmak için hastane hastane gezerken bu aşamaya gelmek gerçekten mucize hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etsin Allah

Canım hiç öyle şansım az diye düşünme... Daha dün transferim oldu ve doktor bazı embriyoların anne rahminde gelişimleri daha iyi oluyor dedi... Bence de çok mantıklı... Dünkü transferim 5.gün embriyosu idi sonuç ne olur bilemem ama ilk tedavimde 3.gün embriyosuydu ve kızım oldu çok şükür...

kızlar kan testini yaptırdım 14 ,30 gibi sonucum çıkarmış .

Hadi hayırlı haberlerle dön inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…