zor günler geçirmişin arkadaşım inş imtihanın bitmiştir güzel düşün güzel olsun rabbime bol bol dua et bu mutluluğunuz daim olsun inşAllah isteyen herkese nasip etsin azospermiden geldik bu noktaya benim birakin hamile kalmayi tup bebek yaptirmam bile mucizeydi asla cocugunuz olmaz denildi mikrotesede sperm bulunamadi vee 6 yil gecti simdi pozitif deger gerci riskler yok degil Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Canim 13 aralikta transfer oldu dondurulmus blast embriyoydu. Okudugum kadarıyla 5. gün embriyosunda sonuç daha erken çıkabiliyormuş bundan feyzaldım :)) belirti yoktu aslında hafif hafif batmalar oluyordu oda hissedilecek boyutta değil psikolojikte olabilir :)) bugün hiçbişey yok mesela bence belirtilere hiç takılmayın hepinizden güzel sonuçlar duyarız inşallahCanım transferin ayın kaçında olmuştu? bi de seni test yapmaya iten belirtilerin nezaman başlamıştı, belirtin var mıydı tabi bi de :)
canim cok sevindim hayirli evlatlardan nasip etsin rabbim herkesin imtihani başka başka....saglikli hayirlica kucagina da alirsin inşallah kokusunu da duyarsin....Allah isteyen herkese nasip etsin azospermiden geldik bu noktaya benim birakin hamile kalmayi tup bebek yaptirmam bile mucizeydi asla cocugunuz olmaz denildi mikrotesede sperm bulunamadi vee 6 yil gecti simdi pozitif deger gerci riskler yok degil Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Iki tane mi dondurulmusun var canim.ayri ayri mi donduruldu.mesela benmde 3 dondurulmusum var ama grup olarak donduruldu yani cozuldugunde hepsi cozulecek ve doktorum cozuldukten snra tekrar dondurduktan snra cok sonuc alamiyoruZ demisti.yani cozuldugunde 3u cozulecek ve arasindan bi tane yada iki tanesi transfer edilcek.kalan yada kalanlar gitmis olcak
gözün aydın canım çok ama çok sevindim sonucuna.senle aynı gün transferimiz olmuş bende 1 saat önce kan verip geldim 1 saat sonra alcam sonucumu.inşallah benimkide hayırlı olurCanim 13 aralikta transfer oldu dondurulmus blast embriyoydu. Okudugum kadarıyla 5. gün embriyosunda sonuç daha erken çıkabiliyormuş bundan feyzaldım :)) belirti yoktu aslında hafif hafif batmalar oluyordu oda hissedilecek boyutta değil psikolojikte olabilir :)) bugün hiçbişey yok mesela bence belirtilere hiç takılmayın hepinizden güzel sonuçlar duyarız inşallah
hadi inşallah canım hayırlı sonuçlarını alırız sabırsızlıkla bekliyorum kaçıncı gün embriyosuydugözün aydın canım çok ama çok sevindim sonucuna.senle aynı gün transferimiz olmuş bende 1 saat önce kan verip geldim 1 saat sonra alcam sonucumu.inşallah benimkide hayırlı olur
Bebegın hayırlı olsun canım rabbım hastaneden elın dolu çıkmayı nasıp etsın demekkı ımkansız dıye bırsey yok bızım en büyük ılacımız ınanmakhadi inşallah canım hayırlı sonuçlarını alırız sabırsızlıkla bekliyorum kaçıncı gün embriyosuydu
Surukleyıcı romanlardan olabılır
Canim 13 aralikta transfer oldu dondurulmus blast embriyoydu. Okudugum kadarıyla 5. gün embriyosunda sonuç daha erken çıkabiliyormuş bundan feyzaldım :)) belirti yoktu aslında hafif hafif batmalar oluyordu oda hissedilecek boyutta değil psikolojikte olabilir :)) bugün hiçbişey yok mesela bence belirtilere hiç takılmayın hepinizden güzel sonuçlar duyarız inşallah
Çok tebrik ederim canım... Evet değer 9.güne göre yüksek ama pekte belli olmuyor Allah gönlüne göre versin...
2-3 hafta sonra kalp atışlarını duyarsın inşallah pıt pıttt...
ikinci veya üçüncü gün başlanıyor canım...
amin cok teşekkür ederim canım dediğin gibi imkansız diye bir şey yokmuş bir tek sperm bulmak için hastane hastane gezerken bu aşamaya gelmek gerçekten mucize hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etsin AllahBebegın hayırlı olsun canım rabbım hastaneden elın dolu çıkmayı nasıp etsın demekkı ımkansız dıye bırsey yok bızım en büyük ılacımız ınanmak
Tekrardan merhaba, cmrtesi gunu toplandi alti yumurtam ucu dollenmis, yarin oglen transferim var ucuncu gun embiriyosumu oluyo kizlar, sansim azmi sizce.... Dort yada besinci gun olsaydi dahami iyi sonuc alma sansi oluyoo biraz bilgi verirseniz sevinirim.
kızlar kan testini yaptırdım 14 ,30 gibi sonucum çıkarmış .
bizim durumumuz için ikiz süper olur aslında sonuçta testte çıkan 3-5 spermi bile dondurduk bir daha çıkmaz diye :))massallah Allahim kucaginiza da almayi nasip eder insallah. insallah ikizdir de bi sferde kurtulursun seker. :)
aldın mı sonucu canım merak ettimkızlar kan testini yaptırdım 14 ,30 gibi sonucum çıkarmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?