2,39 canımaldın mı sonucu canım merak ettim
2,39 canım
transferimiz aynı gün değil mi canım ya test gününe 2 gün daha var moralini hiç bozma test gününü bekle kaçıncı gün embriyosuydu bide buda önemli benim blast diye 11. gündü test günüm yaa aslında şu da bir gerçek ki belirlenen bir test günü var öncesinde belli olacaksa doktorlarda keyfi davranmamıza izin verirdi ama biz sabırsızız sakın ilaçları bırakayım deme test gününü bekle bu sonucada aldanma canımarkadaşlar sonucumu aldım 2,39
Bitaneeem gozunaydin insallah tutunsun bebisin kac tane transfer edildi dondurulmusun var mi?ah amanda beklemeler bitmiyor ki kese ve kalp atisi icin de bekliyorum cok merak ediyorum dua et canimKızlar Günaydın...
Nihayet dün 13:30 da transferim gerçekleşti... 5.gün embriyosu ve test tarihim 30.12.2014... En zor kısmı bu olsa gerek...
Selam kizlar bugun transferimin 9. gunu beklemek bu maceranin en zor kismi olsa gerek carsamba test gunum ama dayanamadim sabah gittim kan testi yaptirdim sonuc 1 saat sonra belli olacak. dondurulmus 5. Gun yani blast embriyo transfer edildi 3 gundur idrar testi yapiyorum ilkinde cok silikte olsa ikinci cizgiyi gordum bugun daha belirgindi. Bu kadar erken idrarda cikmasi sasirtti beni transferden bir gun sonra beta hcg hormonu iceren igne yapilmisti onun etkisi olabilirmi ya da bu kadar uzun sure vucutta kalirmi ki
Gozunaydin canim rabbim tamamina erdirsin cok ihtiyacimiz var boyle guzel haberlereKizlar kan degeri sonucum 147 eger bu bir gebelikse deger cok yuksek degilmi cogul gebelik sankim
Hic kafana takma insallah tutunur bebisin gun onemli degil hayirli olsunTekrardan merhaba, cmrtesi gunu toplandi alti yumurtam ucu dollenmis, yarin oglen transferim var ucuncu gun embiriyosumu oluyo kizlar, sansim azmi sizce.... Dort yada besinci gun olsaydi dahami iyi sonuc alma sansi oluyoo biraz bilgi verirseniz sevinirim.
cok uzuldum arkadasim rabbim tez zamanda evladini bagislasin.arkadaşlar sonucumu aldım 2,39
4 gün embriyosu doktorla görüştüm kızdı cevaplamadı ayın 25 veya 26 test yapmamı söyledi.ama benim moralim sıfır değer çok düşük yükselceğini zannetmiyorumtransferimiz aynı gün değil mi canım ya test gününe 2 gün daha var moralini hiç bozma test gününü bekle kaçıncı gün embriyosuydu bide buda önemli benim blast diye 11. gündü test günüm yaa aslında şu da bir gerçek ki belirlenen bir test günü var öncesinde belli olacaksa doktorlarda keyfi davranmamıza izin verirdi ama biz sabırsızız sakın ilaçları bırakayım deme test gününü bekle bu sonucada aldanma canım
doktorundan iyi biliyorsun sanırım :)) bir bildiği var ki hem kızmış 3-4 gün sonra test yapmanı söylemiş canım moral bozacak bir durum yok4 gün embriyosu doktorla görüştüm kızdı cevaplamadı ayın 25 veya 26 test yapmamı söyledi.ama benim moralim sıfır değer çok düşük yükselceğini zannetmiyorum
değerim 9 cu güne göre çok düşük canım kendimi kandırmanında bir anlamı yokdoktorundan iyi biliyorsun sanırım :)) bir bildiği var ki hem kızmış 3-4 gün sonra test yapmanı söylemiş canım moral bozacak bir durum yok
Canım yıne bekle bazı ınsanlarda gebelık hormanı geç salgılanırmış sonuc sımdıden bellı olsa doktorun ılacları bırak derdı4 gün embriyosu doktorla görüştüm kızdı cevaplamadı ayın 25 veya 26 test yapmamı söyledi.ama benim moralim sıfır değer çok düşük yükselceğini zannetmiyorum
alıdecım sen Memorıal de yaptırılan demı orada Aysegul Erşahin dıye doktor varmı tup bebek bolumundenegatif mi yani? ne dedi doktorun? insallah gec tutunuyodur.kacinci gun test yaptirdin
4 gün embriyosu doktorla görüştüm kızdı cevaplamadı ayın 25 veya 26 test yapmamı söyledi.ama benim moralim sıfır değer çok düşük yükselceğini zannetmiyorum
KIZLAR BUGUN TRANSFERIMIN 7. GUNU PEMBEMSI LEKELENMEM OLDU MORALIM BOZULDU AMA BEKLIORUM DEVAM EDER MI ETMEZ MI DIYE ALLAH TAN HAYIRLISI ARTIK
Cok sevindim insallah hayirlisi ile bebisinizi kucaginiza alirsiniz allahim hayirlisu ile bizde boyle guzel sonuclar alalim insallah :) benimde bugun 3.gunum beklemek cok zor bana blast transfer yapildi heyecanlandim simdi senin oyle okdugunu gorunce :)) :))Kizlar kan degeri sonucum 147 eger bu bir gebelikse deger cok yuksek degilmi cogul gebelik sankim
. Canim cokuzuldum vardir bundada bi hayir uzulme desemde cok zorNegatifAllah sizlerin yuzunu guldursun bnm olmadi
canım ben şunu biliyorum ki imkansız diye bir şey yok kesin sonuç alana kadar moralini bozma lütfen az çok okudun mu bilmiyorum benim durumumu bizde hiç sperm yoktu 0 dı imkansız ötesiydi ameliyatla bile bulamadılar o zamanlar kendimi kandıramıyordum bile hayali bile saçmaydı ama şu varki sen gerçeğe daha yakınsın senden stres yapma lütfenndeğerim 9 cu güne göre çok düşük canım kendimi kandırmanında bir anlamı yok
Kızlar transferimin 3.gunu bugün peceteyle sildikce turuncumsu kahvemsi kan geliyo çok canım sıkıldı böyle olur mu duydunuz mu hiç
Kızlar transferimin 3.gunu bugün peceteyle sildikce turuncumsu kahvemsi kan geliyo çok canım sıkıldı böyle olur mu duydunuz mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?