ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

arkadaşlar sonucumu aldım 2,39
transferimiz aynı gün değil mi canım ya test gününe 2 gün daha var moralini hiç bozma test gününü bekle kaçıncı gün embriyosuydu bide buda önemli benim blast diye 11. gündü test günüm yaa aslında şu da bir gerçek ki belirlenen bir test günü var öncesinde belli olacaksa doktorlarda keyfi davranmamıza izin verirdi ama biz sabırsızız sakın ilaçları bırakayım deme test gününü bekle bu sonucada aldanma canım

Kızlar Günaydın...
Nihayet dün 13:30 da transferim gerçekleşti... 5.gün embriyosu ve test tarihim 30.12.2014... En zor kısmı bu olsa gerek...
Bitaneeem gozunaydin insallah tutunsun bebisin kac tane transfer edildi dondurulmusun var mi?ah amanda beklemeler bitmiyor ki kese ve kalp atisi icin de bekliyorum cok merak ediyorum dua et canim

Kizlar kan degeri sonucum 147 eger bu bir gebelikse deger cok yuksek degilmi cogul gebelik sankim
Gozunaydin canim rabbim tamamina erdirsin cok ihtiyacimiz var boyle guzel haberlere canim kese gormeden anlasilmiyor benim de cok yuksek cikti ama tek de olabilir saglikli olsunlar da.
Hic kafana takma insallah tutunur bebisin gun onemli degil hayirli olsun
arkadaşlar sonucumu aldım 2,39
cok uzuldum arkadasim rabbim tez zamanda evladini bagislasin.

4 gün embriyosu doktorla görüştüm kızdı cevaplamadı ayın 25 veya 26 test yapmamı söyledi.ama benim moralim sıfır değer çok düşük yükselceğini zannetmiyorum

KIZLAR BUGUN TRANSFERIMIN 7. GUNU PEMBEMSI LEKELENMEM OLDU MORALIM BOZULDU AMA BEKLIORUM DEVAM EDER MI ETMEZ MI DIYE ALLAH TAN HAYIRLISI ARTIK

4 gün embriyosu doktorla görüştüm kızdı cevaplamadı ayın 25 veya 26 test yapmamı söyledi.ama benim moralim sıfır değer çok düşük yükselceğini zannetmiyorum
doktorundan iyi biliyorsun sanırım :)) bir bildiği var ki hem kızmış 3-4 gün sonra test yapmanı söylemiş canım moral bozacak bir durum yok

değerim 9 cu güne göre çok düşük canım kendimi kandırmanında bir anlamı yok .

doktorundan iyi biliyorsun sanırım :)) bir bildiği var ki hem kızmış 3-4 gün sonra test yapmanı söylemiş canım moral bozacak bir durum yok
değerim 9 cu güne göre çok düşük canım kendimi kandırmanında bir anlamı yok

Canım yıne bekle bazı ınsanlarda gebelık hormanı geç salgılanırmış sonuc sımdıden bellı olsa doktorun ılacları bırak derdı

İnşallah yükselir Gülaycım, sen Allahtan ümidini kesme, dua ederek bekle canım, hakkında hayırlısı olan neyse o olsun

KIZLAR BUGUN TRANSFERIMIN 7. GUNU PEMBEMSI LEKELENMEM OLDU MORALIM BOZULDU AMA BEKLIORUM DEVAM EDER MI ETMEZ MI DIYE ALLAH TAN HAYIRLISI ARTIK

Neden bozuyosun moralini hayatım. Yerleşme kanamasıdır belki.

Kızlar transferimin 3.gunu bugün peceteyle sildikce turuncumsu kahvemsi kan geliyo çok canım sıkıldı böyle olur mu duydunuz mu hiç

[/QUOTE]
Kizlar kan degeri sonucum 147 eger bu bir gebelikse deger cok yuksek degilmi cogul gebelik sankim
Cok sevindim insallah hayirlisi ile bebisinizi kucaginiza alirsiniz allahim hayirlisu ile bizde boyle guzel sonuclar alalim insallah :) benimde bugun 3.gunum beklemek cok zor bana blast transfer yapildi heyecanlandim simdi senin oyle okdugunu gorunce :)) :))

Cok sevindim insallah hayirlisi ile bebisinizi kucaginiza alirsiniz allahim hayirlisu ile bizde boyle guzel sonuclar alalim insallah :) benimde bugun 3.gunum beklemek cok zor bana blast transfer yapildi heyecanlandim simdi senin oyle okdugunu gorunce :)) :))[/QUOTE]
canım hiç stres yapma aksi ispat edilene kadar hamilesin bunu düşün ve öyle davran :)) sonuçta döllenmiş embriyo transfer edildi ben bol bol kitap okudum iş yerinden arkadaşlarım da hiç yalnız bırakmadı sağ olsunlar sendende hayırlı haberler duyacağız inşallah

İnsallah canim 3gunden beri 2.kitaba gectim :) arada gezisiyorjm evin icinde sen neler yapmistin biraz anlatabilir misin biseyler hissettin mi ara kanama falan geldimi sorular cok :) mavii44

değerim 9 cu güne göre çok düşük canım kendimi kandırmanında bir anlamı yok
canım ben şunu biliyorum ki imkansız diye bir şey yok kesin sonuç alana kadar moralini bozma lütfen az çok okudun mu bilmiyorum benim durumumu bizde hiç sperm yoktu 0 dı imkansız ötesiydi ameliyatla bile bulamadılar o zamanlar kendimi kandıramıyordum bile hayali bile saçmaydı ama şu varki sen gerçeğe daha yakınsın senden stres yapma lütfenn

"Neden bozuyosun moralini hayatım. Yerleşme kanamasıdır belki.

ilk denememdede pembemsi turumcumsu lekelenmem olmuştu canim negatifti .
2. denemede kahvemsi lekelenmem olmuştu pozitifti.
3.sundede ilkinki gibi canim sanirsam negatif .
tabiki Allahtan umut kesilmez bekliorum az az gelio hala canim hayirlisi artik

Kızlar transferimin 3.gunu bugün peceteyle sildikce turuncumsu kahvemsi kan geliyo çok canım sıkıldı böyle olur mu duydunuz mu hiç

aynen canim benden de gelio benimde canim sikildi bekle bakalim kana çevirirse adet , çevirmezse yerleşme kanamasi dir

Canım benim transferimde dün oldu... 2-3 gün kahverengi lekelenme olabilir endişe etmeyin denildi. Gerçi şuanda çok şükür bir şey yok ama olsada normalmiş... Sen yinede bir doktorunda konuş için rahatlasın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…