ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim hayirli olsun ne guzelll Rabbim bagislasin bebeklerini :) esim azospermi demissn benm esimde azospermi hic sperm yok. Esim hic microtese olmadi. Sizin azospermi sebebi neydi.. masallahhh cnm yaa. Rabbim bizlerede nasip etsin.

H

alıdecım sen Memorıal de yaptırılan demı orada Aysegul Erşahin dıye doktor varmı tup bebek bolumunde
Canim o aynur ersahin memorialde iki yil once kizimin transferini o yapmisti.sonra ayrilmis hastaneden
Kızlar transferimin 3.gunu bugün peceteyle sildikce turuncumsu kahvemsi kan geliyo çok canım sıkıldı böyle olur mu duydunuz mu hiç
insallah tutunma kanamasidir dr unu ara istersen

canım hiç stres yapma aksi ispat edilene kadar hamilesin bunu düşün ve öyle davran :)) sonuçta döllenmiş embriyo transfer edildi ben bol bol kitap okudum iş yerinden arkadaşlarım da hiç yalnız bırakmadı sağ olsunlar sendende hayırlı haberler duyacağız inşallah[/QUOTE]
İnsallah canim 3gunden beri 2.kitaba gectim :) arada gezisiyorjm evin icinde sen neler yapmistin biraz anlatabilir misin biseyler hissettin mi ara kanama falan geldimi sorular cok :) mavii44

Ay kızlar çok şirinsiniz yerim sizi, 3 günlük embriyoyu hissetmek istiyosunuz

Kızlar bugün iğnelerime başladım çok şükür, gonal f-450'den 187,5 , merional 75 doz bi sağdan bi soldan vurdum kendime, gözümün yaşına bakmadım vurdum valla

Ay kızlar çok şirinsiniz yerim sizi, 3 günlük embriyoyu hissetmek istiyosunuz

Kızlar bugün iğnelerime başladım çok şükür, gonal f-450'den 187,5 , merional 75 doz bi sağdan bi soldan vurdum kendime, gözümün yaşına bakmadım vurdum valla [/QUOTE]. Mersaycim lutfen 3.gunluk deme yawruma tam tamina 8gunluk o :) herhalde hissetmek isterim kac seneden beri onu bekliyom ben kavusmak icin :)

İnsallah canim 3gunden beri 2.kitaba gectim :) arada gezisiyorjm evin icinde sen neler yapmistin biraz anlatabilir misin biseyler hissettin mi ara kanama falan geldimi sorular cok :) mavii44
bende kitap okudum bol bol uyudum memurum işimde yoğun zaten bir taşla iki kuş vururum belki dedim hem dinlenir hem de bebiş sahibi olurum :)) arada bir kasıklarımda batma oldu ama çokk hafif başka zaman olsa tövbe hissetmezdim bunu ya :) kanama falan olmadı bende

. Mersaycim lutfen 3.gunluk deme yawruma tam tamina 8gunluk o :) herhalde hissetmek isterim kac seneden beri onu bekliyom ben kavusmak icin :)[/QUOTE]

Ay pardon canım, senin çocuk nerdeyse okula başlıcak ben bebek muamelesi yapıyorum
Ah canım bilmemmi bende 8 senedir bekliyorum. Kız sen ne diyosun ben iğneleri daha bugün vurmaya başladım ama yumoşlarımla konuşmaya başladım Bak güzel güzel gelişin zaten azsınız çok değerlisiniz siz benim kıymetlimsiniz diyerekten

. Mersaycim lutfen 3.gunluk deme yawruma tam tamina 8gunluk o :) herhalde hissetmek isterim kac seneden beri onu bekliyom ben kavusmak icin :)[/QUOTE]
benimki kesinleşirse haftaya tekmelerini bile hissederim yahuu evde yüksek sesle konuşamaz oldum argo yasak kocam kızıyoo biz eğitime embriyoyken başladık

. Mersaycim lutfen 3.gunluk deme yawruma tam tamina 8gunluk o :) herhalde hissetmek isterim kac seneden beri onu bekliyom ben kavusmak icin :)
benimki kesinleşirse haftaya tekmelerini bile hissederim yahuu evde yüksek sesle konuşamaz oldum argo yasak kocam kızıyoo biz eğitime embriyoyken başladık [/QUOTE]

İşteee örnek bir aile tablosu, destekliyorum bacım, ağaç yaşken eğilir, yarından tezi yok yumoşlarıma mozart dinletmeye başlıyorum

Merhaba kizlar
Yeni haberler var guzel sonuclananlari tebrik ederim Allah hayirli saglikli gebelik nasip etsin
Olumsuzlara da Allah sabir versin ve birdahaki denemede insallah kavussunlar bebeklerine

Benim bugun kontrolum vardi ignenin 4. Gunu ama daha 4. Yu olmamistim
Sagda 4 aktif solda 2 aktif yum varmis ya larinda birer ikişer kucuk yum varmis nasil sizce 3 igne yapilmis olarak?
Benimle birlikte bekleyen bayanlarda hep sagli sollu sekizer dokuzar yumurta yaziyordu oyizden benimki az gibi geldi E2 degerim de 274 cikti

Kız ne güzel şu an 6 yumoşun var, daha peşinden gelen olur merak etme, sen etrafındakilere bakma canım az olsun öz olsun önemli olan kaliteli embriyonun sağlanması. Hangi iğneleri kullanıyodun kaç doz? Ben gonal f-450'den 187,5 , merional 75 doz vurmaya başladım bugün, yumoşların kaç mm olduğunu söyledilermi?

Ya insallah olusanlar guzel kaliteli yumurtalardir
Canim ben gonal-f 450 den 300 doz vuruyorum baska ilac yok kullandigim suanda.iste solda 9 ve 11 mm en buyukleri
Sagda da 4 tane 9-11 mm civari varmis buyuk.Benim ilk deneme de oyuzden bu asamalarda soruyorum surekli nasil diye :) sen de yeni baslamissin ilk tedavin mi?

Yok canım 2.denemem bu, aklına takılan ne varsa sor hiç çekinme, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar mutlaka cevaplar.yumurtalar günde ortalama 2mm büyüdüklerine göre tahminen senin 5 gün sonra opu olur, hadi inşallah

5 gun sonra mii
Kiz peki su yumurta baskilayici igneleri falan hangi ara kullanicam?
Yaa senin tedavin de hayirli olsun insallah guzel sonuclanirr

Herkeze iyi akşamlar; çok uzun zaman oldu bakamadım forumlara.bende kısmetse Aralık sonundaki regliyi bekliyorum tüp bebek için.ilk denemem olacak,şimdiden heyecan ve stres bastı.inşallah buradaki herkezin en kısa zamanda birbirinden güzel bebekleri olur.

Kızlar iyi geceler cumartesi opu yapıldı 13 yumurtam toplandı bugün doktor aradı 8 i dollenmis onlarda 4-5 hücreli imiş hızlı ilerleyen de var yavaş ilerleyen de dedi doktorum transfer henüz belli değil yarın olursa sabah ararım dedi hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…