ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

5 gun sonra mii
Kiz peki su yumurta baskilayici igneleri falan hangi ara kullanicam?
Yaa senin tedavin de hayirli olsun insallah guzel sonuclanirr
Ben adetime 4-5 gün kala kullanmaya başladım yumurta baskılayıcı iğneyi yani lucrini, drun ihtiyaç duyduğunda verir canım, 5 gün derken benimki sadece bir tahmin, yumurtaların gelişimine bağlı opu günün, yani 18-19 mmlere gelince çatlatma iğnesi vurcaksın, drun en iyi şekilde yönlerdirir canım, önce Allaha sonra dra teslimiz

Kızlar günaydın bu transfer öncesi sıkışıklık nasıl olmalı...benim idrar tutamama sorunum var birde opudan sonra kasık ağrım geçmedi biraz biriksin ağrı yapıyor...sizler nasıl bir yol izlediniz

Maşallah arkadaşıma inşallah güzel güzel gelişecek embriyoların ve bebiş olarak sana gelecekler... Allah gönlüne göre versin...

Kızlar günaydın bu transfer öncesi sıkışıklık nasıl olmalı...benim idrar tutamama sorunum var birde opudan sonra kasık ağrım geçmedi biraz biriksin ağrı yapıyor...sizler nasıl bir yol izlediniz

OPU sonrası kasık ağrısı ve çabuk sıkışma olayını bende yaşadım... Transfer günü saat 10:30 da aradılar beni ve 11:00 den sonra tuvalete gitmememi ve 6-7 bardak su içmiş olarak 12:30 da hastanede olmamı söylediler... Gittiğimde kontrol edildi sıkışıklık... Hatta beklerken çok sıkıştığım için 2 bardak boşalttırdılar yoksa dayanamayacaktım...

Y canım bende korkuyorum tutamıyorum o ayrı çok sıkışık olmak lazımsa transfer sırasında boşaltırsam yerin dibine girerim rexillikten hiçbirşeyden tırsmadım şu sıkışıklıktan tırstıgım kadar halen de kasık ağrım var benim opu pazar günü idi

Canım benimde transfer Pazar günüydü... Endişe etme muayene ettikten sonra eğer dayanamayacak gibiysen önce biraz boşaltmanı istiyorlar sonra işleme alıyorlar... Bunu sorun etme inan herkes aynı sorunu ve kaygıyı taşıyor...
Kasık ağrın 1-2 gün daha sürebilir, sonuçta yumurtalıklarına bir müdahale oldu normal yani...

Kızlar Günaydın,
Bugün işe gelmek için karşıdan karşıya geçerken çok fena kapaklandım caddeye yaa.. Sizce bişey olur mu? Transferimin 6. günüydü bugün

Gunaydin kizlar 10. Negatif olmasina ragmen 12. Yenilememi istediler benim pek umudum yok yinede kan verdim ... bu arada hala kanamam olmadi acaba ilaclardan mi bilgisi olan vaar mi

evet canm ilaçlardan ilaçları kullandıgın surece olmazsın değerin negatıfse ilaçları bırakınca 2 3 gun ıcınde oluyosun benım adetımı 4 5 gun gectıgı halde ilacı bırakınca oldum..

6 çok çok az değil benim de 6 olsaydı keşke benim 2 tane oluşmuştu

Mrb arkadaslar bende dün transfer oldum ☺3.denemem 3 tane dondurulmus 2.gün embriyosu transfer edildi mucize gibi 3taneler insallah tutunurlar siki sikii☺

Kızlar Günaydın,
Bugün işe gelmek için karşıdan karşıya geçerken çok fena kapaklandım caddeye yaa.. Sizce bişey olur mu? Transferimin 6. günüydü bugün
ayyy canim dikkat et kendine Allah a emanet artik .Rabbim nasip ettikten sonra hic bisi engel olamaz içini ferah tut

slm kizlar benim kanamam devam ediyor hala, benim rüyam bitti, artik onumuze bakip rabbimin izniyle hemen 4. kez denemek istiorum hayirlisini diliorum hepimiz için kucaklarimizin en kisa zamanda dolmasini nasip etsin Yuce Yaradan
Canim benim cok uzuldum hayirlusi diyorum baskada birsey denmiyor trz zamanda gonlunun muradini versin guzel allahimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…