ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar günaydın bu transfer öncesi sıkışıklık nasıl olmalı...benim idrar tutamama sorunum var birde opudan sonra kasık ağrım geçmedi biraz biriksin ağrı yapıyor...sizler nasıl bir yol izlediniz
Badefne canim dun transfer oldum benimde idrar tutamama sikintim vardi dun biraz zorlandim canim acidi accik ama geciyoo☺ben sonda takmalarinu istemiyordum ama mecbur takildi cok idrarim vardii dusunme rahat ol kendinide sikmaaa hersey guzel olur insallah☺

saol canim benim bende uzuldum ama elden ne gelir tek tesellim oglusum elhamdülillah rabbime onu bana nasip ettiği için
Oh ohhhh olusun mu varrr ne mutlu sanaaaaa ilk bebek zannettim cok uzulmustum ☺ama bebegini duyuncaaa insallah hayirlisiyla vakti geldiginde 2.cide olurr☺o duyguyu tatmissinyaaa ne mutluu

Oh ohhhh olusun mu varrr ne mutlu sanaaaaa ilk bebek zannettim cok uzulmustum ☺ama bebegini duyuncaaa insallah hayirlisiyla vakti geldiginde 2.cide olurr☺o duyguyu tatmissinyaaa ne mutluu
evet canim 2. denememden bir oğlum var 13 aylik , evlat kokusunu herkese nasip etsin allahim cok muhteşem bir duygu

Kızlar günaydın bu transfer öncesi sıkışıklık nasıl olmalı...benim idrar tutamama sorunum var birde opudan sonra kasık ağrım geçmedi biraz biriksin ağrı yapıyor...sizler nasıl bir yol izlediniz
Merhaba 4 gun once o durumu yasadim ve kac gece agladim benyapamiycam diye doktorumu aradim narkozlu yap dedim bende hayir cok kolay narkozlu yapmam dedi sonra uykusuz gecen 3 gece evde kahvalti ettikte gittik saat 11:00de hastanede olduk odama gecer gecmez tuvalete girdim sonra beklemeye basladim 11:20 de 500ml suyu icmeye basladim yavas yavas yarisina geldim asagida ultrssonla baktilar doluluk iyi dedi yine 20 dk bekledim iice sikismistim baktilar sonra 1bardak idrar yapabilirsin dedi yarim bardak yaptim bende baktilar iyi dediler isleme basladilar yani 250 ml su ile sikismis oldum korkmana gerek yok ben bosuna uyjusuz kaldim

Bana bosalttirmadilarrr baslarsan gerisi gelir diyeee dun 12de transfer oldum olurken doktorun yuzune gelecek diye cok korktumm şaka gibiydii transfer oldum sonda taktilar bosalttim sondayi cikardi ben beklerken kalkana kadar altima yaptim okadar dolmuski bitmediii ☺☺☺☺

canım embriyologlar aradı az önce sıkışık gelmeyin siz dedi...kahvaltınızı yapın gelin neden dedim sizin e2 değeriniz yüksek dedi o yüzden ne alaka dedim açıklama yapamadı hanfendi sevineyim üzüleyim mi anlamadım...galiba bana da sonda ile su mu verecekler ki

bu arada transferin hayırlı olsun canım rabbim yüzünü güldürür inşallah

canım ne hikmetse beni sıkışık almıcaklar e2 değerim yüksek diye embriyolog hiçbirşey içmene gerek yok sizi sıkışık almıcaz dedi neden dedim e2 değerinizden dolayı dedi...anlamadım ama neyse hayırlısı olur inş

bu arada transferin hayırlı olsun canım rabbim yüzünü güldürür inşallah
Cok tesekkur edirim darisi hayirlisiyla sana☺ya rahat ol e2 ne anlamadim sen sondayi falan dusunme seni belki bekletip oyle alcaklar zaten evde sikisik gidersen daha kotu orada aldigin sivi yetiyorda artiyor bilee hic sitres yapicak birsey yok bende heycanluydim accik ama gecti seninde gecicek ve bebeklerinle donuceksin insallahhh keyfini cikarr

inşallah canım bu e2 foliküller ile ilgili yüksek çıkınca ohss riski çok yüksek oluyor..benimde şuan ohss riskim var doktor günde en fazla 2 bardak su içiriyor vücudum su toplamasın diye yarın ola hayır ola bakalım nasıl geçecek sonda acıtmıyor değil mi ya

Ay kızlar çok şirinsiniz yerim sizi, 3 günlük embriyoyu hissetmek istiyosunuz

Kızlar bugün iğnelerime başladım çok şükür, gonal f-450'den 187,5 , merional 75 doz bi sağdan bi soldan vurdum kendime, gözümün yaşına bakmadım vurdum valla [/QUOTE]
canım meraba bende bu akşam başlıcamda gonal f 137.5 başlıcam ama merional ne bana ondan vermedide

canım meraba bende bu akşam başlıcamda gonal f 137.5 başlıcam ama merional ne bana ondan vermedide[/QUOTE]

Merional de yumurta geliştirici iğne, benim yumurta rezervim az, o yüzden dr daha iyi daha çok olsun diye iki iğne verdi. Tedavimiz hayırlı olsun canım, inşsllah güzel gelişir herşey

Arkadaşlar bugün opum oldu.ve 5 yumurta alındı malesef onlardan 2 tanesinin içi doluymuş yani 2 si işleme Alınacak,moralim çok bozuk ya onlarda döllenmezse
Canimm hic korkma benim 4 yumurtam cikti 2si dollendi saniyodum transferden sonra ogrendim 3tane dollenmis 3de transfer edildi dunn 1tane bile olsa gayet guzel hic canini sikma beklemek cok zor ama şükür demek lazimm

Arkadaşlar bugün opum oldu.ve 5 yumurta alındı malesef onlardan 2 tanesinin içi doluymuş yani 2 si işleme Alınacak,moralim çok bozuk ya onlarda döllenmezse
gonul istio ki hepsi kaliteli olsun hepsi döllensin canim ama istediğin gibi gitmeyebilio bazen bu demek deilki hersey kotu gidecek,moralini bozma Allah a dua et, verecek olan Allah 1 tane döllenmişiyle hamile olan duydum hakkindaa hayirlisi olsun ins .

Bana da boşalttırmamışlardı ve resmen 1 lt lik sıkışıklıkla gittim ben. Dışarıdan bakınca bile görünüyordu kasıklarımın şişliğinden. Bir de gazım vardı, üstten de o sıkıştırıyodu walla nasıl tuttum bir Allah bir ben bilirim. Bittikten sonra da kalkmıyım diye altıma sürgü verdiler ve resmen ağzına kadar doldurdum o sürgüyü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…