ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Arkadaşlar bugün opum oldu.ve 5 yumurta alındı malesef onlardan 2 tanesinin içi doluymuş yani 2 si işleme Alınacak,moralim çok bozuk ya onlarda döllenmezse
Canım üzülme rabbim can verecekse o iki yumurtaya da verir hiç Sıkma canını kısmette varsa olur... veren allah ne yaparsak yapalım ne para ne de başka birşey rabbim ol demesi ile olacak sonuçta bol bol dua et canım... inşallah o iki yumurta kaliteli olur

Bana embiryolog saat 2 de transferin olacak 11 de su içmeye başla demişti benim merkeze de 2 saat var neyse arabada su içmeye başladım merkeze geldim oyy anam yürüyemedim resmen hemen koşarak tuvalete girdim Eyvah dedim bu kadar su boşa gitti neyse çıktım transfer olacak yere 10 dk geçti yine aynı sıkıştım transfere yarım saat var hemşireye dedim çok sıkıştım wc gidebilir miyim gittim az yap dedi yaptım 5 dk sonra yine dayanamadım o kadar su içmişimki 5 dk ara ile altıma yapacak kadar geliyor en sonunda hemşire ultrason da baktı pet bardak verdi 4 bardak fazla dedi 4 bardak idrari boşaltım neyse doktor geldi transferi yaptı yarım saat yatakta yattım koştum wc ye bir daha merkez e gidince su içecem

bekleme sürecine geçmişin canım anladığım kadarıyla rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin bende yeni başladımda sadece gonal f kullanıyorum başka bişey kullandın mı sen acaba

Arkadaşlar ben çok üzgünüm göz yaşlarıma engel olamıyorum..negatif çıktı sonucum 4.8 miş.. adet olmadım daha 4 gün var ama negatif sonuc çok kötüyüm...

Arkadaşlar ben çok üzgünüm göz yaşlarıma engel olamıyorum..negatif çıktı sonucum 4.8 miş.. adet olmadım daha 4 gün var ama negatif sonuc çok kötüyüm...
Canım daha 4 günün varmış 5 pozitif yükselir Belki bugün transferin kaçıncı günü ve kaçıncı gün embiryosu?

Canım daha 4 günün varmış 5 pozitif yükselir Belki bugün transferin kaçıncı günü ve kaçıncı gün embiryosu?
çarşamba yumurtalr toplandı cuma transfer 2.gün embriosu oluyo sanırım..12.günüm bugün..1 embiro konuldu.doktorla konuştum embrion iyiydi neden tutmadı araştırcaz dedi yükselme ihtimali yokmuş..çok üzgünüm yaa...

Anladım canım üzülme tatlım demekki kısmet değilmiş inşallah en yakın sürede kendiliğinden hamile kalırsın

Kızlar bugun transferım yapıldı ucuncu gun sekız hucrelı bır tane dort hucrelıde bır tane yanı toplam ıkı adet konuldu nasıl sızce ıyımı bu hucreler ben pek anlamıyorumda ...

Bugun doktor kontrolum vardı , pazartesı transfer gunu dedı doktorum dua edın bana neolur ... vajınadan 2 adet sabah 2 adet aksam ılac atıcam psteron gibi birşeydi heycanlıyım streslıyım

ayy canim ya rabbim bol sabir gucc versin kolay deil illaki uzuluo aglio insan ama elimizden ne gelir ki canim Yuce Yaradan verecek olan . durmak yok yola devam ins allah tez vakitte kavuştursun rabbim bebeislerimize .....

Kızlar bugun transferım yapıldı ucuncu gun sekız hucrelı bır tane dort hucrelıde bır tane yanı toplam ıkı adet konuldu nasıl sızce ıyımı bu hucreler ben pek anlamıyorumda ...
hayirli olsun transferin güzel sonuçlar alirsin inşallah canim ...ikiz bebeislerin olsun ins

Insallah canım cok tesekur ederım sence ıyımı bu hucreler falan anlarmısın yanı
canim valla rabbim verecek olan 4 hucreliyla de verio 8 hucreliylede verio blast emriyo ile de verio benim 3. denemem 2.denememden bebeim var 3. denemem negatif sonuclandi sayilir normalde cuma test tarihim ,simdi 4. deneme yapmak istiorum allahim nasip ederse .hic bunlari takma kafana simdi bol bol dinlen ananas ye dua et

Senın ıcınde hayırlısı olsun bır tane evladın var coksukur ne mutlu sana.. Ananas ıyımı gelıyomus hımmm ucuncu gun yapıldı transferım hayırlısı artık

Senın ıcınde hayırlısı olsun bır tane evladın var coksukur ne mutlu sana.. Ananas ıyımı gelıyomus hımmm ucuncu gun yapıldı transferım hayırlısı artık
evet canim Allah ima sonsuzlarca kez hamdu senalar olsun....ananas ye kabak cekirdegi ye sebze meyve ye kabiz olmamaya calis bol su ic

Bugun doktor kontrolum vardı , pazartesı transfer gunu dedı doktorum dua edın bana neolur ... vajınadan 2 adet sabah 2 adet aksam ılac atıcam psteron gibi birşeydi heycanlıyım streslıyım
heyecan ve stress normal canim ,ins pazartesi yumoslarini alip gelirsin güzel haberlerini duyariz

Inşallah kaliteli yumurtalar toplanır canım, şuan kaç yumurta görünüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…