sukur bu gunumuze canim sen naparsin?iyi aksamlar hatunlaar. nasilsiniz nasil gudiyo hayat
iyiyim ben de yorgunluktan ölücem sanırım :) ama yoruluyim ki günler çabucak geçsin ve tedaviye başlayım :)
Benim ilk tüp bebek tedavim yumurtam gelısmedı dıe ıptal edılmıstı ara verdım yenıden basladım sölemesı ayıp 36 yumurta topladılar yıne olusmıcak derken 27 olgundu 21 döllendı 7 adet 5.gün dondurduk.. Şimdi napıcam ne hıssetcem bılemıyorum 1 hafta daha ılac verdı doktorum progestan 2 adte vajınadan atıcam sabah aksam gunde 4tane agızdan alınca cok yan etkısı var dedıler halbukı bana dıger doktorlarım hep agızdan almamı solemısler di malesef demekkı bukadar kılo almamın sebebı bu ilaçalrneyse sımdı pazartesı buyuk gun.. nekadar hastanede uzanırım bilmem ben anadolu yakasında oturyorum aslınd avapurla cok yakın amma ayakta durmıyım die arabaylamı gıtsek dıyorum kopru trafıgıde cok bılemedım
bekleme sürecine geçmişin canım anladığım kadarıyla rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin bende yeni başladımda sadece gonal f kullanıyorum başka bişey kullandın mı sen acaba
gunaydın kızlar. bugün 7. günüm. dünden beri başım ağrıyor acayip. migrenim var normalde zaten. normal adet döngümde dün adet günümdü. belki de ondan ağrıyodur. belki de tutmadı, adet de olamayınca ağrıyodur
zaten hiç hissetmiyorum
pazartesi dediler ama, ben okadar beklemek istemiyorum. cuma sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum. 9. gün olcak ogün. silik çizgi çıkarsa hemen kana giderim çıkmazsa cumartesi sabah da idrar testi yapar, sonra da çıksa da çıkmasa da kana giderim diye düşünüyorum... zaman durdu sanki işe başladım ama kendimi hiç bişekilde işe veremiyorum. yaa bişey sorcam sana, vucut ısın nasıl ben normalim hatta bazen normalden de soğuk hissediyorum kendimi. ısı artışı olur denir ya hamilelikte.Canım boşuna evham yapıyosun. Hepimiz yapıyoruz aslında. Noktadan daha küçük birşeyi hissetmeye çalışıyoruz. Ben dün kasık ağrısından bağırdım resmen. Ne iyiye ne kötüye yordum. Benimde migrenim var. Lanet şeyn ne zaman tutacağı belli olmuyor. Ayrıca baş ağrısı gebelik belirtisi de olabilir aynı zamanda ama sen ne bu şekilde düşünüp fazlaca umutlandır kendini ne de aksini düşüp endişelen. Benim de 7.günüm bugün. Senin test günün de Pazar mı canım?
pazartesi dediler ama, ben okadar beklemek istemiyorum. cuma sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum. 9. gün olcak ogün. silik çizgi çıkarsa hemen kana giderim çıkmazsa cumartesi sabah da idrar testi yapar, sonra da çıksa da çıkmasa da kana giderim diye düşünüyorum... zaman durdu sanki işe başladım ama kendimi hiç bişekilde işe veremiyorum. yaa bişey sorcam sana, vucut ısın nasıl ben normalim hatta bazen normalden de soğuk hissediyorum kendimi. ısı artışı olur denir ya hamilelikte.
gunaydın kızlar. bugün 7. günüm. dünden beri başım ağrıyor acayip. migrenim var normalde zaten. normal adet döngümde dün adet günümdü. belki de ondan ağrıyodur. belki de tutmadı, adet de olamayınca ağrıyodur
Canım senin durumun iyi demekki sadece gonal-f i yeterli görmüşler. Ben onun haricinde merional'de kullandım ve her ikisini de oldukça yüksek dozlarda aldım. İnşallah güzel gider tedavin, Allah tamamına erdirsin canım. Ben beklemedeym. Pazar günü test günüm
merhabe arkadaşlar ben malesef kardeşimi kaybettim
stresten üzüntüden artık nedense adet olamıyorum 5 gün oldu kendimi balon gibi hissediyorum olsamda kurtulsam
sizce olunca tedaviye başlayayımmı bu süreçte nasıl olur bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum lütfen fikir verin
Allah razı olsun sağol aslında hiç başlamak istemiyorum herşey boş ve anlamsız geliyorLalecim başınsağolsun, ne diyeceğimi bilemiyorum canım yazını görünce kalakaldım öyle. Allah bol sabır versin sanada ailenede. Kardeşin lösemiydi yanlış hatırlamıyorsam. Mekanı cennet artık o yavrukuşun. Çok üzgünüm gerçekten gözlerim dolu dolu.
Canım benim nacizane tavsiyem bu ay başlama derim, bir ay dinlen toparlan şu an bi acı içindesin kendine zaman tanı biraz, üzüntü sıkıntı yumurtaların gelişimine iyi gelmeyebilir.
Tabi sen bilirsin tekrar başın sağolsun
yaa nekadar güzel konuşuyosun. keşke becerebilsem. ama ben daha 4. gün hissetmiyorum benimle değil demiştim bile. bu benim karamsar yapımla ilgili bişeydir belki de. ya da gerçekten olmamıştır. okadar çok şey okudum ki, birçok kişinin 9. gün silik çıkmış. ben yapıcam :) negatife zaten kendimi çoktan alıştırdığım için, pozitif çıkarsa süpriz olmuş olur ... negatifse de yapçak bişi yok.Canım ben hiç böyle şeylere takılmıyorum. Şuan 3 haftalık sayılıyor ve bu gebelik bile değil. İstediğin siteye bakabilirsin ve 3.haftada hiçbir belirti olmazz. ve sana söylenen tarihten 3 gün önce hele bir de idrar testi yaptırarak çok yanlış yapıyorsun. BHCG idrarda geç görünür. Kendini ne kadar telkin etsen de o görmeyi beklediğin silik çizgiyi görmediğinde moralini bozacaksın. Vücut ısısı falan bunlar 3 haftada olacak şeyler değil. Olsa bile herkes de aynı olacak diye birşey yok. Böyle şeylere takılıp bu kritik zamanı stresli geçirme bence
laleciğim, benim de tavsiyem bir ay ertelemen yönünde. ben kendimden örnek vereyim. heray yumurtlayan ben aşılama olmaya karar verdiğim ay okadar iğne kullanmama rağmen yumurtalar ne durumda diye düşünüp stres olmaktan hiç yumurtam büyümedi o ay. stres çok etkiliyor yumurtaların gelişimini. hem süreç de kolay değil, moralmen iyi olman tedavinin kalitesini arttırır. biraz daha bekle acele etme bence.Allah razı olsun sağol aslında hiç başlamak istemiyorum herşey boş ve anlamsız geliyor
Allah razı olsun sağol aslında hiç başlamak istemiyorum herşey boş ve anlamsız geliyor
Şşşşişttttttt derin bir sükunete davet ediyorum seniKesinlikle yanlış taktiktesin, aksi ispatlanana kadar hamilesin bunu düşün sadece ve bol bol dua et bitanem, inşallah güzel sonuç alıcaksın
Canım merhaba, sende mi hem gonal f hem merional kullandın, bende aynılarını kullanıyorum yumurta rezervim düşükmüş çünkü. Gonal f-450'den 187,5 , merional 75 doz vurunuyorum. Sen kaç doz kaç gün kullandın? Kaç yumurtan oluştu? Kaçı döllendi kaç tane transfer edildi? Çok soru soruyorum kusura bakma ama çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?