ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

başın sağolsun allah aılene ve sana sabır versin rabbim cennette kavustursun inş ne denir ki başka bilemıyorum inş en kısa zamanda evlat sahıbı olursun acını teselli edecek bi umut ısıgı olur sana ...

Allahım bu kez nasip etsin bu kez tutsun ve bu son tedavin olsun inşallah. Canım inşallah bu dozlar yeterli olur bana ve inşallah gecikme olmaz, çünkü benim zaman sıkıntım var, dediğin gibi maddi kısmı var birde, ilaçlar daha şimdiden 1000 tl tuttu, daha da ihtiyaç olcak, Allahım inşallah pozitif sonuçlar kısmet eder hepimize

haklısın canım ama böylelikle düşünmem dedim hani tuttumu tutmadımı büyüdümü kafam başka yerde olcağı için
yoksa ben zaten stres yapcam her türlü biliyorum

Şu anda böyle hissetmen normal canım daha çok yeni, biraz zaman tanı kendine, belki biraz annene destek olursun bu günlerde Allahım başka acı yaşatmasın inşallah
amin canım annelermiz ayrıydı ama annemde en az onun kadar üzüldü Allah razı olsun
amin inşlh Allah razı olsun

Son düzenleme:
Selam kızlar benm transferimin 5.günü bugn göğüslerim acayip dolgunlaştı sizde de var mı böyle bişey ? korktum açıkçası yediğim iğnelerin etkisidir diye düşündüm, baya baya hormon sonuçta e polikistlik oluncada fazla fazla iğne yedim..iğneler bitincede hafif acıyordu..bugün sadece sol göğsümün maşallahı var .. hayırlısı ne diyelim..

Kızlar bugün normalde adet günüm. Dünden beri dayanılmaz bir ağrı var kasıklarımda sanki içimi oyuyorlar.
Eğer tutunmazsa normal adet günümüzde kanama geliyor mu? Çok acaip bi ağrı bu ya , hastalanıcam sanırım

inş gelmez canım test günün ne zaman

Laleaslan canim basiniz sagolsun rabbim sabir versin mekani cennet olsun cok uzuldum.

Kizlar nasilsiniz tedavide olanlara kolayliklar diliyorum sonuc bekleyenlere de pozitif sonuclar insallah
biz iyiyiz cuma keseyi gormeye gidicez insallah dua edin opuyorum

lalecim basiniz sagolsun Mevlam ailenize ve size sabir versin insallah . imtihaninizda Mevlam yardım eder insallah

naber kiz nasilsin. ignelerle aran nasil. benim de dedigin gibi az kaldi. cok sukur isi gucu halledip ayarlayip tasi taragi toplayip gidicex :)

Allah razı olsun sağol aslında hiç başlamak istemiyorum herşey boş ve anlamsız geliyor
canım başın sağolsun çok üzüldüm kardeşlerim konusunda çok hassas biri olarak çok ağır bir imtihan rabbim sabrınızı versin inşallah bende sadece acizhane şöyle düşündüm tedavi aşaması çok yorucu bir dönem başlarsan belki kafan dağılır birde sonuç pozitif olursa buda bi yaşama tutunma olabilir.ben de panik atak hastasıyım ve şuan transferimin 3. günü banada hayat çok anlamsız ve boş geliyordu ailemi çok seviyorum ama herkesin bir hayatı var çocuklarıyla.bende belki bebeğim olursa herşey daha güzel olur hayat anlamlaşır diye başladım ve şuan daha rahatım korku endişeler var hala ama... 3. günüm bile olsa benle birlikte 3 tane bebeğim karnımda diye düşünüp mutlu oluyorum:)

kızlar pazartesi transfer olan yokmu 3. günmüz bugün neler yaşıyosunuz paylaşalım lütfen:)ben bu forumda kaybolcam oku oku oraya gir buraya gir derken:)vakit geçmiyoo:) benim midem ağrıyor ilaçlardan heralde bulantıda geliyo arada birde sol kasığıma bir anda ağrı giriyoooo:) bana 3 embriyo transfer edildii 2. gün embiriyoları 3 ocakta sonuççç

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. Yumurta rezervi azlığı var ve iki tüpümde alındı. Dün 2. denemem de negatif sonuç aldım. Yarın dr. görüşücem tekrar nasıl başlıyıcam bilmiyorum ama bu ay 3. tedavi olacak.

YOK CANIM GELMIYOR BENIMDE ÖLE OLUYODU ADET AGRISI GIBI AMA İLAÇ KULLANDIGIN SURECE GELMIYO BENIM 4 GUN GECTIGI HALDE NEGATIF SONUC ALINCA İLACI BIRAKTIM ÖLE ADETIM GELDI KORKMA İNŞ POZITIFTIR HİÇ OLMAZ ADETIN ..

inşallah bu sefer sonuç alırsın benim de yumurta rezervim az ve bir tüpüm tıkalı. geçen ay 3. tedavimden negatif sonuç aldım ne yazıkki. ancak 2. tedavimden bir kızım var. senin yaşın kaç. kaç yumurtan oluşuyor ve kaliteleri nasıl. benim son tedavimde 2 yumurtam oluştu. biri döllendi o da 2. kalite oldu ve tutmadı ne yazıkki

benim ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra geldi canım

32 yaşındayım. 2 yumurta oluştu ikiside döllendi ancak biri 1. kalite diğeri 2. kalite idi ama tutmadı işte , inşallah isteyen herkesin evladı olur. çok zor işler. 2. tedavinde de kaç yumurta döllenmişti bide kaç yaşındaydın acaba. Ayrıca kızına uzun sağlıklı bir ömür dilerim, 2. nasip olur inşallah

naber kiz nasilsin. ignelerle aran nasil. benim de dedigin gibi az kaldi. cok sukur isi gucu halledip ayarlayip tasi taragi toplayip gidicex :)

İğnelerle aram iyi diyelim iyi olsun sabah lucrin akşamda gonal f ve merional olmak üzere 3 iğne vuruyorum, biraz zorlanıyorum ama inşallah sonucu güzel olır. İstanbul'da kalcak yer falan ayarladınızmı? Hadi bi başla hayırlısıyla da senin iğneleri de konuşalım

Canım vaktin daha hızlı geçmesini istiyosan kitap okumanı tavsiye ederim, buraları okudukça insan ister istemez daha da heyecan yapıyor, ama kitap zaman geçirmede çok etkili 1-2 saat de olsa unutuyosun iyi oluyor.

Benim de yumurta rezervim düşük yarın drs gitcem bakalım kaç yumurtam oluşmuş. İnşsllah bir sonraki denemende pozitif sonuçlanır canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…