benim ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra geldi canım
İğnelerle aram iyi diyelim iyi olsun sabah lucrin akşamda gonal f ve merional olmak üzere 3 iğne vuruyorum, biraz zorlanıyorum ama inşallah sonucu güzel olır. İstanbul'da kalcak yer falan ayarladınızmı? Hadi bi başla hayırlısıyla da senin iğneleri de konuşalım
Canım vaktin daha hızlı geçmesini istiyosan kitap okumanı tavsiye ederim, buraları okudukça insan ister istemez daha da heyecan yapıyor, ama kitap zaman geçirmede çok etkili 1-2 saat de olsa unutuyosun iyi oluyor.
Benim de yumurta rezervim düşük yarın drs gitcem bakalım kaç yumurtam oluşmuş. İnşsllah bir sonraki denemende pozitif sonuçlanır canım.
Benim de yumurta rezervim düşük yarın drs gitcem bakalım kaç yumurtam oluşmuş. İnşsllah bir sonraki denemende pozitif sonuçlanır canım.[/QUOTE .!.:Ay hadi inşallah. Kaliteli yumutalar oluşmuşdur ve pozitif sonuçlanır.
merhaba kızlar nasıl sınız? ben daha yeniyim bi kaç kez yazdım ama cevap gelmedi :)
2 günün kaldı yani.idrar testi yaptın mı hiç canım inşallah bebişin seninledirmerhaba bende ilk defa yazıyorum.Transferimin 10. günü.Heyecan ve merakla bekliyorum sonucu .Umarım 2015 in güzel bir sürprizi olur bana
Canım ben dün sonucumu aldım.Şuan bir problem gözükmüyor ama bildiğin prosedürler değer yükselmesi kese görmek kalp atışı derken bize zaman geçmez anlıcağın.İnşalah 2 gün sonra seninde güzel haberlerini alırız.Hayır yapmadım .Daha doğrusu korkumdan yapamıyorum .Tesekkür ederim dilerim öyledir.Sen neler yapıyorsun ne aşamadasın
İnşallah canım dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle.İnşallah bu denemenle sende bebeğine kavuşursun.Son2 gün azcık daha sabret güzel haberlerini duyucaz inşallahayyy çok sevindim hayırlı olsun inşallah.Dilerim herşey yolunda gider bebişin sağlıklı sıhhatli hep seninle olur.İnşallah aslında ne düşüneceğimi pek bilemiyorum.Adet ağrısı gibi ağrılarım var korkuyorum onnun için biraz ya olmazsa diye.3.. denemem umarım iyi olur sonuç
merhaba bende ilk defa yazıyorum.Transferimin 10. günü.Heyecan ve merakla bekliyorum sonucu .Umarım 2015 in güzel bir sürprizi olur bana
Merhaba kizlarrr
4. Gun yani pazartesi sagda 4 aktif folikul,solda 2 aktif 2 -3 kucuk var demisti doktor igneye aynen devam dedi ya yazmistim buraya da
Bugunse 6. Gun 6. Igne daha yapilmadan sabah kontrolum vardi
Sagda 8mm 4 adet
Solda birtane 15mm 4 tane 8mm vardi
Doktor gelisim iyi degil bitanesi cok buyumus digerleri ayni dediceteodite yarin sabahtan itibaren baslayacakmisim catlamayi onlemesi icin
Okadar moralim bozuldu ki benimle beraber baslayanlar baktim yumlar hep 14-15 falan benim neden boyle oldu acaba gelisir mi onlar da yani digerinin boyutlarina gelirker mi boyle bisey yasayan oldu mu kizlar cok merak ediyorum cok umutsuzluga kapildim
Doktor herkesi cuma kontrole cagirirken beni cumartesi cagirdi o gun net birsey soyleyebiliriz dedi varmi aranizda boyle bi durum yasayan eve gelene kadar agladim yol boyu
Simdiye kadar hic yumurtaliklarimla ilgili bi sorun cikmadi hep degerler cok iyiydi ilkkez tedaviye baslayacagim ay fsh farkli olarak 9.5 cikti.genelde 7 civari olurdu bir ayda mi degisti yani hersey bir ayda yumurtaliklarim calismamaya mi basladi.bilgilerinize cok ihtiyacim var
Hayir birsey soylemedi yani sadece iyi degil dedi.cumartesi hersey belli olur dedi.sence geride kalan yumurtalar gelisir mi boyle bi ihtimal var mi?yani normal olan herkesin yumurtalari ayni oranda mi buyuyor?seker, doktor neden boyle oldugu ile ilgili olarak yorum yapmadi mi? bi de uzulme dur ! gun dogmadan neler dogar :) umitvar olalim
Hayir birsey soylemedi yani sadece iyi degil dedi.cumartesi hersey belli olur dedi.sence geride kalan yumurtalar gelisir mi boyle bi ihtimal var mi?yani normal olan herkesin yumurtalari ayni oranda mi buyuyor?
Merhaba kizlarrr
4. Gun yani pazartesi sagda 4 aktif folikul,solda 2 aktif 2 -3 kucuk var demisti doktor igneye aynen devam dedi ya yazmistim buraya da
Bugunse 6. Gun 6. Igne daha yapilmadan sabah kontrolum vardi
Sagda 8mm 4 adet
Solda birtane 15mm 4 tane 8mm vardi
Doktor gelisim iyi degil bitanesi cok buyumus digerleri ayni dediceteodite yarin sabahtan itibaren baslayacakmisim catlamayi onlemesi icin
Okadar moralim bozuldu ki benimle beraber baslayanlar baktim yumlar hep 14-15 falan benim neden boyle oldu acaba gelisir mi onlar da yani digerinin boyutlarina gelirker mi boyle bisey yasayan oldu mu kizlar cok merak ediyorum cok umutsuzluga kapildim
Doktor herkesi cuma kontrole cagirirken beni cumartesi cagirdi o gun net birsey soyleyebiliriz dedi varmi aranizda boyle bi durum yasayan eve gelene kadar agladim yol boyu
Simdiye kadar hic yumurtaliklarimla ilgili bi sorun cikmadi hep degerler cok iyiydi ilkkez tedaviye baslayacagim ay fsh farkli olarak 9.5 cikti.genelde 7 civari olurdu bir ayda mi degisti yani hersey bir ayda yumurtaliklarim calismamaya mi basladi.bilgilerinize cok ihtiyacim var
canim ben hic tedavi olmadim.o yuzden gelisir gelismex diyemem ama insallaj iyi olur. ayrica 1 yada 2 yumurtan olsun onlarla mutlu bir baslangic yap . 1 saglam yumurta ve 1saglam spermle insanlar anne baba oluyo. sakin ol.stres vucuda dusman
Evet dogru tabi aslinda ihtiyacimiz olan tek bir tane de keske onun da ise yarayacagini bilseydik :)
ya
Insallah canim cok sagol :)canım bol bol dua et :) inşallah yumilerin büyür ve seni mutlu edecek bir sonuç olur :)
Yaa bak aslinda cok benziyor bendeki duruma ya insallah benim de gelisir digerleri bunu duyduguma okadar sevindim ki cok tesekkur ederim :)Sakın üzülme sakın !!! her yerde söylüyorlar bunu yumurta sayısı değil kalitesi önemli olan, benimde 3 tane yumurta oluştu ikisi büyümeye devam etti biri 18 mm iken diğeri 9 mm de kalmıştı, bana da çatlamasın diye iğne verdi, sonunda biri 20 mm diğer 16 mm olarak OPU yapıldı. Ve ikiside döllendi (sonuç negatif ama döllenme gerçekleşti neticede) hepimiz bilyoruz ki stres çok önemli lütfen stres yapma kendine pozitif sonuç alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?