tane konuldu canım nerede yaptırdınmerhaba bende ilk defa yazıyorum.Transferimin 10. günü.Heyecan ve merakla bekliyorum sonucu .Umarım 2015 in güzel bir sürprizi olur bana
ken bıtkısel sey kullanmayın dıyolar ama bılemıycem ne kadar doğru ne kadar yanlış sen yıne arastırHani bu yumurta gelistiren kurler varya corekotu bal tarcin veya incir kûrû gibi acaba o tarz birseye basvursam bi fayda yada zararini gorur muyum
Merhaba canım ben 1.5 yıldır istiyorum bir kez aşılama yaptırdım olmadı geçen hafta perşembeden beri iğneleri kullanıyorum yarın kontrolüm var sanırım hafta sonu yumurta toplanacak şimdilik böyle canım senMerhaba bende yeniyim deniz_8383 başladın mı tedaviye senin hikayen nedir?
İyiyim teşekkürler beklemedeyim sende iyisin inşallah canımmerhaba buarada Deniz 8383 sen nasılsın
12. gün dedi doktorum.Bende son günü beklemek istedim.Biraz da cesaret edemiyorum sanırım10.gun de neden test yaptirmadin??
teşekkür ederim bende iyiyimİyiyim teşekkürler beklemedeyim sende iyisin inşallah canım
Ankara da yaptırdım Başkent üniversitesindeKac
tane konuldu canım nerede yaptırdın
ben ilk transfer gününden bu güne kadar aynı sıkıntıyı yaşıyorum bugün 10. günümArkadaslar transferin 3.gunu bugun suan karnim davul gibi sis dondurulmuslarla transfer 3 embriyo koyuldu boyle olan varmii
Offfff neguzel 10 gun olmus canim hadi hayirlisi insallah emeklerimiz bosa cikmaz☺10 gune kadar ki belirtilerini paylasirmisin rica etsem bide neler yaptin ☺ben ilk transfer gününden bu güne kadar aynı sıkıntıyı yaşıyorum bugün 10. günüm
Menes bende ankara tip fakultesinde yaptirdimmm☺☺Offfff neguzel 10 gun olmus canim hadi hayirlisi insallah emeklerimiz bosa cikmaz☺10 gune kadar ki belirtilerini paylasirmisin rica etsem bide neler yaptin ☺
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin, bende başkent üniversitesindeyim drum Hulusi Bey, bende yumurta rezervi azlığı var, sana bir kaç soru soranilirmiyim? Hangi iğneleri, kaç doz, kaç gün vurdum? Kaç yumurta oluştu kaçı transfer oldu? Çok sordum kusura bakma, inşallah pozitif sonuçlanır canımAnkara da yaptırdım Başkent üniversitesinde
Çok teşekkür ederim .İkimiz içinde en hayırlısı olur inşallah.Dilerim güzel haberler alırız.Tabiki isteyen dileyen herkesinde gönüllerine göre olur.Hiiiç bir belirtim yok hatta adet sancıları çekiyorum onun için biraz da korkumdan test yapamıyorum.Ama bir çok insanın bu şekilde olabiliyormuş.transfer sonrası 5 gün evdeydim ama yatmadım .Gezindim sürekli tabi dikkat ettim.Ufak tefek işler yaptım.Çünkü daha öncekilerde hep yattım hiç de bir faydasını görmedim yatmanın.Öğretmenim ben bu haftada okula başladım .Sen neler yapıyorsunOfffff neguzel 10 gun olmus canim hadi hayirlisi insallah emeklerimiz bosa cikmaz☺10 gune kadar ki belirtilerini paylasirmisin rica etsem bide neler yaptin ☺
Teşekkür ederim canım.Bende Hulusi beyibn hastasıyım.lucrin kullandım , puregon kullandım puregon u 125 kullandım .tam hatırlayamadım ama sanırım 7 ya da 8 gün kullandım.pkoluyum 28 yumurtam oldu.2 transfer oldu..şimdi 2 adet daha iğne kullanıyorum kan sulandırıcı ve sodyum ayrıca progestan iğnesi kullanıyorum.Rica ederim herşeyi sorabilirsin.Sen tedaviye başladın mıMerhaba canım hayırlı olsun tedavin, bende başkent üniversitesindeyim drum Hulusi Bey, bende yumurta rezervi azlığı var, sana bir kaç soru soranilirmiyim? Hangi iğneleri, kaç doz, kaç gün vurdum? Kaç yumurta oluştu kaçı transfer oldu? Çok sordum kusura bakma, inşallah pozitif sonuçlanır canım
Merhaba kizlarrr
4. Gun yani pazartesi sagda 4 aktif folikul,solda 2 aktif 2 -3 kucuk var demisti doktor igneye aynen devam dedi ya yazmistim buraya da
Bugunse 6. Gun 6. Igne daha yapilmadan sabah kontrolum vardi
Sagda 8mm 4 adet
Solda birtane 15mm 4 tane 8mm vardi
Doktor gelisim iyi degil bitanesi cok buyumus digerleri ayni dediceteodite yarin sabahtan itibaren baslayacakmisim catlamayi onlemesi icin
Okadar moralim bozuldu ki benimle beraber baslayanlar baktim yumlar hep 14-15 falan benim neden boyle oldu acaba gelisir mi onlar da yani digerinin boyutlarina gelirker mi boyle bisey yasayan oldu mu kizlar cok merak ediyorum cok umutsuzluga kapildim
Doktor herkesi cuma kontrole cagirirken beni cumartesi cagirdi o gun net birsey soyleyebiliriz dedi varmi aranizda boyle bi durum yasayan eve gelene kadar agladim yol boyu
Simdiye kadar hic yumurtaliklarimla ilgili bi sorun cikmadi hep degerler cok iyiydi ilkkez tedaviye baslayacagim ay fsh farkli olarak 9.5 cikti.genelde 7 civari olurdu bir ayda mi degisti yani hersey bir ayda yumurtaliklarim calismamaya mi basladi.bilgilerinize cok ihtiyacim var
Menes bende ankara tip fakultesinde yaptirdimm
seninde az kaldı sayılır çoğu gitti azı kaldı.İnşallah sonu çok çok çok iyi olur
Teşekkür ederim canım.Bende Hulusi beyin hastasıyım.lucrin kullandım , puregon kullandım puregon u 125 kullandım .tam hatırlayamadım ama sanırım 7 ya da 8 gün kullandım.pkoluyum 28 yumurtam oldu.2 transfer oldu..şimdi 2 adet daha iğne kullanıyorum kan sulandırıcı ve sodyum ayrıca progestan iğnesi kullanıyorum.Rica ederim herşeyi sorabilirsin.Sen tedaviye başladın mı
Cok iyi yapmissin aslinda senin gibi yapmak cok iyi hicbirseyi abartmamak☺ben biraz sikintili yasiyorum herseyi ondan olsa gerek yatiyorum sadece namaza yemege ve lavoboya kalkiyorum☺bide esimle aksamlari yuruyus olsun diye markete gidip geliyorum annem sabah geliyo aksam esime devrediyo gorevi☺ortada okadar buyuk emek varki insan ister istemez dikkat etmek istiyo aslinda hic sevmem oturmayi nasip kusmet benimde 3.dwnemem☺33 yasindayimmm☺senin sonucunu heycanla beklicemmmm insallah hayirlisiyla pozitif cikar ve saglikla kucagina alirsin☺hepimiz icin tum bu guzel dilekler☺Çok teşekkür ederim .İkimiz içinde en hayırlısı olur inşallah.Dilerim güzel haberler alırız.Tabiki isteyen dileyen herkesinde gönüllerine göre olur.Hiiiç bir belirtim yok hatta adet sancıları çekiyorum onun için biraz da korkumdan test yapamıyorum.Ama bir çok insanın bu şekilde olabiliyormuş.transfer sonrası 5 gün evdeydim ama yatmadım .Gezindim sürekli tabi dikkat ettim.Ufak tefek işler yaptım.Çünkü daha öncekilerde hep yattım hiç de bir faydasını görmedim yatmanın.Öğretmenim ben bu haftada okula başladım .Sen neler yapıyorsun
Sana sadece şunu söyleyebilirim.2. tüp bebek denememi yaptığımda bir çift vardı sonradan arkadaş olduk kendileri ile onunda yumurta rezervi düşüklüğü vardı ve çok az yumurtası olmuştu benimde çook yumurtam olmuştu ve söylenen göre çoook kaliteliydi.izmirde yaptırıyordum ozaman tüp bebeği. Ama benim tutmadı arkadaşımın ki tuttu.Hatta doğdu 1 yaşına bile girdi.Onun için tamamen kısmet meselesi inşallah senin içinde böyle olur ve güzel haberlerini alırız.cumartesi bende teste gidicem başkente kısmet artıkEvet canım başladım, geçen hafta pazartesi histereskopi oldum ve o akşam lucrine başladım, bu pazartesi de raglimin ikinci günüydü, gonal f 187,5 ve merional 75 doz vurmaya başladım, bende yumurta rezervi düşüklüğü var, yarın sabah yine dra gitcem bakalım kaç yumurtam var kaç mm olmuş öğrencem, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah emeklerimizin karşılığını alırız Allah bize de burda isteyen tüm arkadaşlara da nadip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?