ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Hani bu yumurta gelistiren kurler varya corekotu bal tarcin veya incir kûrû gibi acaba o tarz birseye basvursam bi fayda yada zararini gorur muyum

Arkadaslar transferin 3.gunu bugun suan karnim davul gibi sis dondurulmuslarla transfer 3 embriyo koyuldu boyle olan varmii

Merhaba bende yeniyim deniz_8383 başladın mı tedaviye senin hikayen nedir?
Merhaba canım ben 1.5 yıldır istiyorum bir kez aşılama yaptırdım olmadı geçen hafta perşembeden beri iğneleri kullanıyorum yarın kontrolüm var sanırım hafta sonu yumurta toplanacak şimdilik böyle canım sen

Ankara da yaptırdım Başkent üniversitesinde
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin, bende başkent üniversitesindeyim drum Hulusi Bey, bende yumurta rezervi azlığı var, sana bir kaç soru soranilirmiyim? Hangi iğneleri, kaç doz, kaç gün vurdum? Kaç yumurta oluştu kaçı transfer oldu? Çok sordum kusura bakma, inşallah pozitif sonuçlanır canım

Offfff neguzel 10 gun olmus canim hadi hayirlisi insallah emeklerimiz bosa cikmaz☺10 gune kadar ki belirtilerini paylasirmisin rica etsem bide neler yaptin ☺
Çok teşekkür ederim .İkimiz içinde en hayırlısı olur inşallah.Dilerim güzel haberler alırız.Tabiki isteyen dileyen herkesinde gönüllerine göre olur.Hiiiç bir belirtim yok hatta adet sancıları çekiyorum onun için biraz da korkumdan test yapamıyorum.Ama bir çok insanın bu şekilde olabiliyormuş.transfer sonrası 5 gün evdeydim ama yatmadım .Gezindim sürekli tabi dikkat ettim.Ufak tefek işler yaptım.Çünkü daha öncekilerde hep yattım hiç de bir faydasını görmedim yatmanın.Öğretmenim ben bu haftada okula başladım .Sen neler yapıyorsun

Teşekkür ederim canım.Bende Hulusi beyibn hastasıyım.lucrin kullandım , puregon kullandım puregon u 125 kullandım .tam hatırlayamadım ama sanırım 7 ya da 8 gün kullandım.pkoluyum 28 yumurtam oldu.2 transfer oldu..şimdi 2 adet daha iğne kullanıyorum kan sulandırıcı ve sodyum ayrıca progestan iğnesi kullanıyorum.Rica ederim herşeyi sorabilirsin.Sen tedaviye başladın mı

Canım önden gideni baskılayıp diğerlerinin gelişmesini sağlayacaklar hiç endişelenme, 8 mm olanlar büyüyerek gelecek merak etme sen, şu andan itibaren yapacağın kürlerin bir etkisi olcağını sanmıyorum onları daha önceden yapmaya başlamak gerekiyodu, öncelikle sakin ol yumurtalarına stresten daha çok zarar veren birşey yok, dua et, içten içten Allaha soğın, herşeyin O'nun elinde olduğunu herşeyin O'nun yönlendirmesiyle olduğunu hissetmeye çalış ve kendini akışa bırak, çok rahatladığını göreceksin ve bu rahatlama yumurtalarına iyi grlecek, senin elinden geleni yapıyosun unutma

Evet canım başladım, geçen hafta pazartesi histereskopi oldum ve o akşam lucrine başladım, bu pazartesi de reglimin ikinci günüydü, gonal f 187,5 ve merional 75 doz vurmaya başladım, bende yumurta rezervi düşüklüğü var, yarın sabah yine dra gitcem bakalım kaç yumurtam var kaç mm olmuş öğrencem, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah emeklerimizin karşılığını alırız Allah bize de burda isteyen tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah

Cok iyi yapmissin aslinda senin gibi yapmak cok iyi hicbirseyi abartmamak☺ben biraz sikintili yasiyorum herseyi ondan olsa gerek yatiyorum sadece namaza yemege ve lavoboya kalkiyorum☺bide esimle aksamlari yuruyus olsun diye markete gidip geliyorum annem sabah geliyo aksam esime devrediyo gorevi☺ortada okadar buyuk emek varki insan ister istemez dikkat etmek istiyo aslinda hic sevmem oturmayi nasip kusmet benimde 3.dwnemem☺33 yasindayimmm☺senin sonucunu heycanla beklicemmmm insallah hayirlisiyla pozitif cikar ve saglikla kucagina alirsin☺hepimiz icin tum bu guzel dilekler☺

Sana sadece şunu söyleyebilirim.2. tüp bebek denememi yaptığımda bir çift vardı sonradan arkadaş olduk kendileri ile onunda yumurta rezervi düşüklüğü vardı ve çok az yumurtası olmuştu benimde çook yumurtam olmuştu ve söylenen göre çoook kaliteliydi.izmirde yaptırıyordum ozaman tüp bebeği. Ama benim tutmadı arkadaşımın ki tuttu.Hatta doğdu 1 yaşına bile girdi.Onun için tamamen kısmet meselesi inşallah senin içinde böyle olur ve güzel haberlerini alırız.cumartesi bende teste gidicem başkente kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…