ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

çok çok büyük emek veriyoruz hepimiz.Hayal kırıklıkları çok zor oluyor onun için seni anlıyorum.Nazlanmak hakkımız :) .Amin canım inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur.

Arkadaşım Allah senden razı olsun Allah gönlünün muradını versin akşam akşam beni nasıl mutlu ettin anlatamam, elimden geleni yapıp dua ederek bekliyorum sadece, binlerce örnek hikaye duymama okumama rağmen, şuanda senin verdiğin örnek içime nasıl umit saldı anlatamam, senin tutmamasına üzüldüm inşallah vakti zamanı gelmiştir ve cumartesi o güzel haberi alırsın innşşşşaallllaahhh

ne güzel moral verebildiysem sana ne mutlu bana.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için .cumartesi umarım olumlu olur bende buradan hemen yazarım seninle paylaşırım.Kendine çok dikkat et görüşmek üzere canım

Ya insallah dedigin gibi digerleri de gelisip yetisirler cok tesekkur ederim moral oldu Allah hepimizin gonlunden geceni hakkimizda hayirli eyleyip nasip etsin insallahhh

Peki senin de adet gününe yakın böyle ağrıların olmuş muydu canım? Dayanılacak gibi değil sanki içimi söküyolar. İki büklüm oldum
Ben hic birsey hissetmedim cnm ne agri ne sizi 9. Gun sol tarafa hafif igne batiyor gibiydi o kadar ben hep negatif dusundum negatif oldu. Pozitif dusun canim Allahtan hayirlisi

Canim 1. Tedavimde cok fazla ilac verdiler 7 tane yumurta toplandi ama kaliteleri düşük oldu. 2 ve 3. Kalite transfer edildi tutmadi. 23 yasindaydim.
2. Tedavimi bundan 3 ay sonra yaptirdim yine 23 yasindaydim bu sefer cok az ilac kullandim. 4 yumurtam olustu 2 tane 1. Kalite transfer edildi cok sukur kizim tuttu. 3. Tedavimi geçen ay yaptirdim 26 yasindayim 2 tane olustu 1i dollendi 2
Kalite oldu tutmadi.
4. Tedavi Allah Kerim

Kızlar selammmmm,
Boğazım şişti bugün işe gitmedim...
Şafak 6 gelsin artık 30 Aralık
Cok gecmis olsun 3 gun gerindeyim benimde 3.gunum☺ya zaten ilaclar mahvediyo bide usutmussun insallah bebeklerimuz tutarda bu gunleri guzel hatirlarizzz☺kac gundur calisiyorsun yorucumu isin ben 3 gundur yatisdayimmmm ocak 3 de belli olcak benim sonucdaa☺

Benim 21 Aralık pazar günü oldu transferim Pazartesi şaşkın gibi işe gittim... İşim yorucu değil oturuyorum bütün gün ama zorlandım çünkü şişkinliğim çoktu... Salında çalıştım bugün evdeydim yarın yine iş var
Test günüm 30 Aralık

Kızlar selammmmm,

canım çoooook geçmiş olsun , inşallah tez zamanda iyileşirsin, kuzucuklarının sana ihtiyacı var annesi , iyi olman gerek

gozun aydin ve massallah iyi sabirlisin. ben heralde 8.gunden itibaren test yapmaya baslardim
:) işten eve giderken hergün eczanenin ordan geçiyorum. önünden her geçtiğimde iki tane test alayım da bulunsun hazır hissedince yaparım diyorum ve bunu inan 5. günden beri hergün düşünüyorum. ama alırsam hemen dayanamayıp yapacağımı bildiğim için, transit geçip eve gidiyorum :) ama artık bugün alıcam testlerimi. nezaman cesaret edip yaparım onu bilmiyorum ama

Kızlar selammmmm,

Çok geçmiş oldun canım aman dikkat, az çalış çok yat boş ver işi gücü olduğu kadar olsun. Az kaldı 1 haftacık

Günaydın kızlaaarrr...
bugün 8. günümmmm...

Günaydın canım, ay ne güzel az kaldı, canım moralini bozmamak için bence 10.gün gelmeden ne idrar ne kan tahlili yap, 2 gün daha sabret innnnşşşaalllah pozitif sonuçlanır hep beraber halay çekeriz

Kızlar bu arada sabah randevum vardı, bıgün iğnelere başlamamın 4. Günü, 6 mm, 7 mm ve 4 tane 8 mm olmak üzere 6 yumurtam var, çok sevindim çok şükür Allahıma, sizce nasıl kızlar? yumurta rezervim düşük olduğu için 6 yumurtam olması çok mutlu etti beni

İNŞAALLAH canım :) ben her sonuca hazırım gibi hissediyorum kendimi, hatta olumsuza daha bi hazırım sanki, içimden bi ses olmadı dedi hep bugüne kadar çünkü. ama pozitif olursa büyük süpriz olcak bana. kimse olumsuz sonucu istemez tabi ama, Allah ın nasip edeceği zaman daha varsa, elden bişey gelmez tabi. neyse iç kararttım dimi yok yere
nezaman yapıcağımdan çok emin değilim aslında. ama hamileyim diye buradan duyurmayı çok istiyorum....
yumurtaların gayet güzel gelişiyoMAŞAALLAH, umarım tedavin sonuna kadar hep pozitif gider...

Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, sana hak veriyorum, tedaviye başlamadan önce çok heyecanlı ve son derece pozitiftim, ama tedaviye başladıktan sonra melankolik bir ruh hali oluştu bende, aldığımız ilaçlardan hormonlardan mı bilemiyorum, bir ay önce buraya yazarken negatif düşünenlere kızıyodum, ne güzel tedavi içindesiniz yapabiliyosunuz mutlu olmanız lazım diyodum, hala aynı fikirdeyim ama aynı enerjik ruh halinde değilim, seninde negatif hissetmen düşünmen normal ama inşallah sonucu güzel biter, hepimize Allah nasip etsin zor bir süreç gerçekten

transfer gününe kadar pozitiftim. ama okadar kafamda kurmuşumki herşeyi, transferden önce çok fazla sıkışık olmak istemiyodum ama çok sıkıştım ve ilk 20 dk içinde sürgüye yapmak zorunda kaldım. akşam namazını kaçırmamak için, transferden 1 saat sonra ayaklandım, abdest aldım, giyindim, yatağın üstünde oturarak namazımı kıldım. sonra da zaten ne olduysa olmuştur deyip yola çıkmaya karar verdim. hastaneden ayrıldım :) dönüş yolum çok uzundu zaten onu çok takıyodum, bi de akşam iş çıkış trafiği ile 2 saatten fazla arabada kaldım, dur kalklar da cabası. işte bunlar bana hep olumsuz enerji verdi. bi de eşim sürekli, boşuna stres yapıyosun bukadar, doktor normal hayatına dönebilirsin dedi diyip durdukça çok sinirlendim ona da :) o da, ben sen boşuna stres olma diye diyorum dedi. dedimki sen böyle konuştukça ben daha çok sinir ve stres oluyorum:) ayyy böyle işte maceram. bi de transferden sonraki ikinci gün akşamı gaz sancım oldu çok kötü resmen kıvrandım. sonrasında da karnım şişliği falan inince, hiç bişey hissetmemeye başladım... bakalım bu işin sonu nereye varacak

Merhaba
Yumurta sayin ve boyutlari cok guzel bence Allah devamini da guzel gelmesini nasip etsin insallah
Hem zaten fazla sayida yumurta rezerv iyice azalmasina sebep bence ideal sayida olusmus yumurtaliklarini cok yormaz.
Ben de senin gibi dusunuyorum cok kizardim olumsuz dusunenlere yani 15 gunluk bi surec insan kendine mukayet olmali derdim ama oyle olmuyormus dun hastaneden eve 2.5 saat yol boyunca agladim belki cumartesi hersey yoluna girecek bu aglamakar da yanima kar kalicak :)

Normal zamanda çok basşt gelen herşey şimdi çok hassas noktamız oluyor, sen yine de kendine pozitif telkinlerde bulun canım. Allahın elinde herşey ol der oluverir sebepler bahane, o yüzden rahat ol, yok şöyle oldu yok böyle oldu deme artık, elinden geleni yaptın Allahın takdiri neyse o olacak artık

Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepmizin süreci güzel geçer güzel sonuçlanır canım, senin yumurtaların 6.günde kaç mm demiştin, biri önden gidiyodu onun çatlamasını önleyeceklerdi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…