çok çok büyük emek veriyoruz hepimiz.Hayal kırıklıkları çok zor oluyor onun için seni anlıyorum.Nazlanmak hakkımız :) .Amin canım inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur.Cok iyi yapmissin aslinda senin gibi yapmak cok iyi hicbirseyi abartmamak☺ben biraz sikintili yasiyorum herseyi ondan olsa gerek yatiyorum sadece namaza yemege ve lavoboya kalkiyorum☺bide esimle aksamlari yuruyus olsun diye markete gidip geliyorum annem sabah geliyo aksam esime devrediyo gorevi☺ortada okadar buyuk emek varki insan ister istemez dikkat etmek istiyo aslinda hic sevmem oturmayi nasip kusmet benimde 3.dwnemem☺33 yasindayimmm☺senin sonucunu heycanla beklicemmmm insallah hayirlisiyla pozitif cikar ve saglikla kucagina alirsin☺hepimiz icin tum bu guzel dilekler☺
Sana sadece şunu söyleyebilirim.2. tüp bebek denememi yaptığımda bir çift vardı sonradan arkadaş olduk kendileri ile onunda yumurta rezervi düşüklüğü vardı ve çok az yumurtası olmuştu benimde çook yumurtam olmuştu ve söylenen göre çoook kaliteliydi.izmirde yaptırıyordum ozaman tüp bebeği. Ama benim tutmadı arkadaşımın ki tuttu.Hatta doğdu 1 yaşına bile girdi.Onun için tamamen kısmet meselesi inşallah senin içinde böyle olur ve güzel haberlerini alırız.cumartesi bende teste gidicem başkente kısmet artık
ne güzel moral verebildiysem sana ne mutlu bana.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için .cumartesi umarım olumlu olur bende buradan hemen yazarım seninle paylaşırım.Kendine çok dikkat et görüşmek üzere canımArkadaşım Allah senden razı olsun Allah gönlünün muradını versin akşam akşam beni nasıl mutlu ettin anlatamam, elimden geleni yapıp dua ederek bekliyorum sadece, binlerce örnek hikaye duymama okumama rağmen, şuanda senin verdiğin örnek içime nasıl umit saldı anlatamam, senin tutmamasına üzüldüm inşallah vakti zamanı gelmiştir ve cumartesi o güzel haberi alırsın innşşşşaallllaahhh
Ya insallah dedigin gibi digerleri de gelisip yetisirler cok tesekkur ederim moral oldu Allah hepimizin gonlunden geceni hakkimizda hayirli eyleyip nasip etsin insallahhhCanım önden gideni baskılayıp diğerlerinin gelişmesini sağlayacaklar hiç endişelenme, 8 mm olanlar büyüyerek gelecek merak etme sen, şu andan itibaren yapacağın kürlerin bir etkisi olcağını sanmıyorum onları daha önceden yapmaya başlamak gerekiyodu, öncelikle sakin ol yumurtalarına stresten daha çok zarar veren birşey yok, dua et, içten içten Allaha soğın, herşeyin O'nun elinde olduğunu herşeyin O'nun yönlendirmesiyle olduğunu hissetmeye çalış ve kendini akışa bırak, çok rahatladığını göreceksin ve bu rahatlama yumurtalarına iyi grlecek, senin elinden geleni yapıyosun unutma
Ben hic birsey hissetmedim cnm ne agri ne sizi 9. Gun sol tarafa hafif igne batiyor gibiydi o kadar ben hep negatif dusundum negatif oldu. Pozitif dusun canim Allahtan hayirlisiPeki senin de adet gününe yakın böyle ağrıların olmuş muydu canım? Dayanılacak gibi değil sanki içimi söküyolar. İki büklüm oldum
Canim 1. Tedavimde cok fazla ilac verdiler 7 tane yumurta toplandi ama kaliteleri düşük oldu. 2 ve 3. Kalite transfer edildi tutmadi. 23 yasindaydim.32 yaşındayım. 2 yumurta oluştu ikiside döllendi ancak biri 1. kalite diğeri 2. kalite idi ama tutmadı işte, inşallah isteyen herkesin evladı olur. çok zor işler. 2. tedavinde de kaç yumurta döllenmişti bide kaç yaşındaydın acaba. Ayrıca kızına uzun sağlıklı bir ömür dilerim, 2. nasip olur inşallah
Cok gecmis olsun 3 gun gerindeyim benimde 3.gunum☺ya zaten ilaclar mahvediyo bide usutmussun insallah bebeklerimuz tutarda bu gunleri guzel hatirlarizzz☺kac gundur calisiyorsun yorucumu isin ben 3 gundur yatisdayimmmm ocak 3 de belli olcak benim sonucdaa☺Kızlar selammmmm,
Boğazım şiştibugün işe gitmedim...
Şafak 6 gelsin artık 30 Aralık
Cok gecmis olsun 3 gun gerindeyim benimde 3.gunum☺ya zaten ilaclar mahvediyo bide usutmussun insallah bebeklerimuz tutarda bu gunleri guzel hatirlarizzz☺kac gundur calisiyorsun yorucumu isin ben 3 gundur yatisdayimmmm ocak 3 de belli olcak benim sonucdaa☺
Kızlar selammmmm,
Günaydın kızlaaarrr...
bugün 8. günümmmm...
:) işten eve giderken hergün eczanenin ordan geçiyorum. önünden her geçtiğimde iki tane test alayım da bulunsun hazır hissedince yaparım diyorum ve bunu inan 5. günden beri hergün düşünüyorum. ama alırsam hemen dayanamayıp yapacağımı bildiğim için, transit geçip eve gidiyorum :) ama artık bugün alıcam testlerimi. nezaman cesaret edip yaparım onu bilmiyorum amagozun aydin ve massallah iyi sabirlisin. ben heralde 8.gunden itibaren test yapmaya baslardim
Kızlar selammmmm,
Günaydın kızlaaarrr...
bugün 8. günümmmm...
İNŞAALLAH canım :) ben her sonuca hazırım gibi hissediyorum kendimi, hatta olumsuza daha bi hazırım sanki, içimden bi ses olmadı dedi hep bugüne kadar çünkü. ama pozitif olursa büyük süpriz olcak bana. kimse olumsuz sonucu istemez tabi ama, Allah ın nasip edeceği zaman daha varsa, elden bişey gelmez tabi. neyse iç kararttım dimi yok yereÇok geçmiş oldun canım aman dikkat, az çalış çok yat boş ver işi gücü olduğu kadar olsun. Az kaldı 1 haftacık
Günaydın canım, ay ne güzel az kaldı, canım moralini bozmamak için bence 10.gün gelmeden ne idrar ne kan tahlili yap, 2 gün daha sabret innnnşşşaalllah pozitif sonuçlanır hep beraber halay çekeriz
Kızlar bu arada sabah randevum vardı, bıgün iğnelere başlamamın 4. Günü, 6 mm, 7 mm ve 4 tane 8 mm olmak üzere 6 yumurtam var, çok sevindim çok şükür Allahıma, sizce nasıl kızlar? yumurta rezervim düşük olduğu için 6 yumurtam olması çok mutlu etti beni
İNŞAALLAH canım :) ben her sonuca hazırım gibi hissediyorum kendimi, hatta olumsuza daha bi hazırım sanki, içimden bi ses olmadı dedi hep bugüne kadar çünkü. ama pozitif olursa büyük süpriz olcak bana. kimse olumsuz sonucu istemez tabi ama, Allah ın nasip edeceği zaman daha varsa, elden bişey gelmez tabi. neyse iç kararttım dimi yok yere
nezaman yapıcağımdan çok emin değilim aslında. ama hamileyim diye buradan duyurmayı çok istiyorum....
yumurtaların gayet güzel gelişiyoMAŞAALLAH, umarım tedavin sonuna kadar hep pozitif gider...
transfer gününe kadar pozitiftim. ama okadar kafamda kurmuşumki herşeyi, transferden önce çok fazla sıkışık olmak istemiyodum ama çok sıkıştım ve ilk 20 dk içinde sürgüye yapmak zorunda kaldım. akşam namazını kaçırmamak için, transferden 1 saat sonra ayaklandım, abdest aldım, giyindim, yatağın üstünde oturarak namazımı kıldım. sonra da zaten ne olduysa olmuştur deyip yola çıkmaya karar verdim. hastaneden ayrıldım :) dönüş yolum çok uzundu zaten onu çok takıyodum, bi de akşam iş çıkış trafiği ile 2 saatten fazla arabada kaldım, dur kalklar da cabası. işte bunlar bana hep olumsuz enerji verdi. bi de eşim sürekli, boşuna stres yapıyosun bukadar, doktor normal hayatına dönebilirsin dedi diyip durdukça çok sinirlendim ona da :) o da, ben sen boşuna stres olma diye diyorum dedi. dedimki sen böyle konuştukça ben daha çok sinir ve stres oluyorum:) ayyy böyle işte maceram. bi de transferden sonraki ikinci gün akşamı gaz sancım oldu çok kötü resmen kıvrandım. sonrasında da karnım şişliği falan inince, hiç bişey hissetmemeye başladım... bakalım bu işin sonu nereye varacakCanım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, sana hak veriyorum, tedaviye başlamadan önce çok heyecanlı ve son derece pozitiftim, ama tedaviye başladıktan sonra melankolik bir ruh hali oluştu bende, aldığımız ilaçlardan hormonlardan mı bilemiyorum, bir ay önce buraya yazarken negatif düşünenlere kızıyodum, ne güzel tedavi içindesiniz yapabiliyosunuz mutlu olmanız lazım diyodum, hala aynı fikirdeyim ama aynı enerjik ruh halinde değilim, seninde negatif hissetmen düşünmen normal ama inşallah sonucu güzel biter, hepimize Allah nasip etsin zor bir süreç gerçekten
MerhabaCanım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, sana hak veriyorum, tedaviye başlamadan önce çok heyecanlı ve son derece pozitiftim, ama tedaviye başladıktan sonra melankolik bir ruh hali oluştu bende, aldığımız ilaçlardan hormonlardan mı bilemiyorum, bir ay önce buraya yazarken negatif düşünenlere kızıyodum, ne güzel tedavi içindesiniz yapabiliyosunuz mutlu olmanız lazım diyodum, hala aynı fikirdeyim ama aynı enerjik ruh halinde değilim, seninde negatif hissetmen düşünmen normal ama inşallah sonucu güzel biter, hepimize Allah nasip etsin zor bir süreç gerçekten
transfer gününe kadar pozitiftim. ama okadar kafamda kurmuşumki herşeyi, transferden önce çok fazla sıkışık olmak istemiyodum ama çok sıkıştım ve ilk 20 dk içinde sürgüye yapmak zorunda kaldım. akşam namazını kaçırmamak için, transferden 1 saat sonra ayaklandım, abdest aldım, giyindim, yatağın üstünde oturarak namazımı kıldım. sonra da zaten ne olduysa olmuştur deyip yola çıkmaya karar verdim. hastaneden ayrıldım :) dönüş yolum çok uzundu zaten onu çok takıyodum, bi de akşam iş çıkış trafiği ile 2 saatten fazla arabada kaldım, dur kalklar da cabası. işte bunlar bana hep olumsuz enerji verdi. bi de eşim sürekli, boşuna stres yapıyosun bukadar, doktor normal hayatına dönebilirsin dedi diyip durdukça çok sinirlendim ona da :) o da, ben sen boşuna stres olma diye diyorum dedi. dedimki sen böyle konuştukça ben daha çok sinir ve stres oluyorum:) ayyy böyle işte maceram. bi de transferden sonraki ikinci gün akşamı gaz sancım oldu çok kötü resmen kıvrandım. sonrasında da karnım şişliği falan inince, hiç bişey hissetmemeye başladım... bakalım bu işin sonu nereye varacak
Merhaba
Yumurta sayin ve boyutlari cok guzel bence Allah devamini da guzel gelmesini nasip etsin insallah
Hem zaten fazla sayida yumurta rezerv iyice azalmasina sebep bence ideal sayida olusmus yumurtaliklarini cok yormaz.
Ben de senin gibi dusunuyorum cok kizardim olumsuz dusunenlere yani 15 gunluk bi surec insan kendine mukayet olmali derdim ama oyle olmuyormus dun hastaneden eve 2.5 saat yol boyunca agladim belki cumartesi hersey yoluna girecek bu aglamakar da yanima kar kalicak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?