Çok geçmiş oldun canım aman dikkat, az çalış çok yat boş ver işi gücü olduğu kadar olsun. Az kaldı 1 haftacık
Günaydın canım, ay ne güzel az kaldı, canım moralini bozmamak için bence 10.gün gelmeden ne idrar ne kan tahlili yap, 2 gün daha sabret innnnşşşaalllah pozitif sonuçlanır hep beraber halay çekeriz
Kızlar bu arada sabah randevum vardı, bıgün iğnelere başlamamın 4. Günü, 6 mm, 7 mm ve 4 tane 8 mm olmak üzere 6 yumurtam var, çok sevindim çok şükür Allahıma, sizce nasıl kızlar? yumurta rezervim düşük olduğu için 6 yumurtam olması çok mutlu etti beni
İNŞAALLAH canım :) ben her sonuca hazırım gibi hissediyorum kendimi, hatta olumsuza daha bi hazırım sanki, içimden bi ses olmadı dedi hep bugüne kadar çünkü. ama pozitif olursa büyük süpriz olcak bana. kimse olumsuz sonucu istemez tabi ama, Allah ın nasip edeceği zaman daha varsa, elden bişey gelmez tabi. neyse iç kararttım dimi yok yerenezaman yapıcağımdan çok emin değilim aslında. ama hamileyim diye buradan duyurmayı çok istiyorum....
yumurtaların gayet güzel gelişiyoMAŞAALLAH, umarım tedavin sonuna kadar hep pozitif gider...
Kızlar transferim oldu şükür hastanede dinleniyorum :)
Ahhh bir mümkün olsa yatmak... Dün çokkkk uzun zaman sonra tüm günü evde geçirdim... Cumartesileri de çalıştığım için Pazar günü ev mi toplasam, alışveriş mi yapsam, aile- arkadaş ziyaretine mi gitsem, kızımla mı eşimle mi vakit geçirsem şaşırıyorum zaten... O nedenle dün evde olmak hasta olsam da çok tatlı geldi :)
Biz yine de iyi şeyler düşünelim... Bende dün otururken aklıma geldi ki ben hiç transfer sonrası bebişlerimle konuşmamışım hiç okşamamışım göbişimi çok tuhaf geldi... Sonra kendimi suçlu hissettim neden böyle yaptım acaba diye kaptırmak mı istemiyorum anlamadım...
Ama benim içindeki ses olumlu olacak diyorrrr...
hayırlısı olsun pozitif bi süreç olsun senin içinKızlar transferim oldu şükür hastanede dinleniyorum :)
aaa canım gözünaydın.inşallah güzel haberlerini alıcaz.yavruların seni hiç bırakmasın inşallah.Kızlar transferim oldu şükür hastanede dinleniyorum :)
Canım yatıyorum daha biz çankırı da oturduğumuz için 5 gibi çıkacağız 2 saat yol sürüyor çünkü doktor kalan 4 tane var ama dondurursam boş yere para verirsiniz dedi 3 tanesi çok kaliteli dedi birini koydu diğer ikisini donduracak. Transfer çok kolaymis hiç korkulacak gibi değilmiş çok korkmustum :)rabbim can versin inşallahaaa canım gözünaydın.inşallah güzel haberlerini alıcaz.yavruların seni hiç bırakmasın inşallah.
transfer nasıl geçti?ne kadar dinlencekmişsin,kalkmadanmı yatırıyorlar canım.bende ordaki işleyişi merak ediyorum???
ne açıklama yaptılar.
kaçtane kondu?kalan varmı dondurmak için?ne dedi hoca embriyolarla ilgili?
Benim 21 Aralık pazar günü oldu transferim Pazartesi şaşkın gibi işe gittim... İşim yorucu değil oturuyorum bütün gün ama zorlandım çünkü şişkinliğim çoktu... Salında çalıştım bugün evdeydim yarın yine iş var
Test günüm 30 Aralık
Kızlar transferim oldu şükür hastanede dinleniyorum :)
İiiişşşşşttttteeeee bbuuuuu, o içindeki ses var ya, o sese sımsıkı sarıl büyüt onu içinde yankılansın kulaklarında, hadi gözün aydın ben şimdiden pozitif olmuş sayıyorum seni
Canım geçmiş olsun. Bende sadece transferin olduğu gün dinlendim. Ertesi gün işe gittim. Benim de masa başı işim ama o şişkinlik gazdan oluyo işte. walla ben 1 haftadır pantolonlarımın üst düğmesi açık geziyorum üzerime bol kazaklar giyip
canım çok güzel haberler bunlarrr...Canım yatıyorum daha biz çankırı da oturduğumuz için 5 gibi çıkacağız 2 saat yol sürüyor çünkü doktor kalan 4 tane var ama dondurursam boş yere para verirsiniz dedi 3 tanesi çok kaliteli dedi birini koydu diğer ikisini donduracak. Transfer çok kolaymis hiç korkulacak gibi değilmiş çok korkmustum :)rabbim can versin inşallah
Merhaba canım ne zaman test yapacaksın ?Mrb kizlar benimde transferimin 9.gunu ama bel agrisi bacak agrisi disinda belirtim yok.oda usuttum galiba ondan oluyor.belirti olmadan gebe kaln varmi aranizda?
YarIn yapicm insallh.siz ne asamadasiniz?Merhaba canım ne zaman test yapacaksın ?
Yarın test yapacak 2 3 kişi var ne güzel inşallah artık pozitif haberleri verirsiniz... Tatlım ben eylülde tüp bebek denedim olmadı ocak 22 gibi tedaviye başlayacağım bekliyorum canım...YarIn yapicm insallh.siz ne asamadasiniz?
Meraba jonguil ınsallah hakkında hayırlısı eylulde yaptırmıssın nasıldı yumurtaların kac tane toplandı kacı konuldu bıraz anlatırmısın..Yarın test yapacak 2 3 kişi var ne güzel inşallah artık pozitif haberleri verirsiniz... Tatlım ben eylülde tüp bebek denedim olmadı ocak 22 gibi tedaviye başlayacağım bekliyorum canım...
Tabii anlatırım canım benim 17 yum oldu opu günü 12 tane yumurta toplandı 7 yumurta işleme alındı hepsi döllendi ama 3. Gün sadece bir tane 8 hücreli orta kalite embiryo tranferi oldu diğer embiryolar gelişimi geriden takip etti bir tane orta kalite embiryo tranferi oldu yani tutmadı...zaten tutmayacağı belliydi çünkü ölü hücreli embriyo tranfer edildiMeraba jonguil ınsallah hakkında hayırlısı eylulde yaptırmıssın nasıldı yumurtaların kac tane toplandı kacı konuldu bıraz anlatırmısın..
Hadıyaa cok uzuldum canım, nıye olu hucrelıyse transfer yapıldıkı, benımde altı yumurtam toplandı ıkıbtanesı transfer edıldı bırı sekız hucrelı ıyı kalıtelı ıdı dıgerıde dort hucrelıymıs sen bılgılısın bu konularda sence nasılTabii anlatırım canım benim 17 yum oldu opu günü 12 tane yumurta toplandı 7 yumurta işleme alındı hepsi döllendi ama 3. Gün sadece bir tane 8 hücreli orta kalite embiryo tranferi oldu diğer embiryolar gelişimi geriden takip etti bir tane orta kalite embiryo tranferi oldu yani tutmadı...zaten tutmayacağı belliydi çünkü ölü hücreli embriyo tranfer edildi
maaşallah canım hayırlı olsun umarım Rabbim gönlüne göre versinKızlar transferim oldu şükür hastanede dinleniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?