Kizar degerim 113,47 hamileyimmmm :) bunu yazmsk nasip oldu sukur doktorum gozun aydin canim dedi transferin 9,gunune gore iyi bi sonuc degilmi ay cok heyecanlandim 4 gun sonra gebelik testi tekrarlayalim dedi kan geldi diye progestan igne verdi 3gun boyunca ins degerimiz yukselir
canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydıntebrıkler canım allah tamamına erdirsin kaçıncı tedavın kaç embrıyo ve kacıncı gun embrıyosu transfer edıldı bilgi verirmisin....
selam canımselam kizlar nasilsiniz
sağlık olsun canımmOlmadi kizlar. Negatif...
canım ben avrupa şafakta tedavi görüyorum yıllık 450TL ordakızlar yumurta dondorma işlemi kaç tl oluyo bilgilendirirmisiniz
Hayirli olsun tedaviniyi akşamlar herkese tedavimin 11. günü kızlar bu akşam çatlatma iğnemi vurucam salı günü toplıcaklar kısmetse
3 gün dediler canımHayirli olsun tedavin
Opu gunu eşten sperm aliyolar ya bugun catlatma ignesini verdiklerinde eşin icin bi perhiz süresi soylediler mi?
E peki nasil olacak catlatma ignesinden 36 saat sonra zaten opu oluyor3 gün dediler canım
canım benim dün randevuda artık perhizdesiniz dediE peki nasil olacak catlatma ignesinden 36 saat sonra zaten opu oluyor
Bana da yarin catlatma ignesi verilebilir de verilmeyebilir de kafam buna takildi igmeyi nezaman yapacagimiz belli degilken 3 gunu nasil ayarliycaz ki
Himm anladim canim.Dunden ayarladiniz yani ozaman.Bakalim bizim nasil olacak gorucez merak ediyorumcanım benim dün randevuda artık perhizdesiniz dedi
Merhaba biz ayarlayamadik kimse birşey söylemedi bende sormadim 5gun acaba birşey olurmu kizlarHimm anladim canim.Dunden ayarladiniz yani ozaman.Bakalim bizim nasil olacak gorucez merak ediyorum
Merhaba biz ayarlayamadik kimse birşey söylemedi bende sormadim 5gun acaba birşey olurmu kizlar
Transferin ne zaman canım ?Merhaba biz ayarlayamadik kimse birşey söylemedi bende sormadim 5gun acaba birşey olurmu kizlar
Yarin ölü yapilacak cuma yada cumartesi dedi doktorumTransferin ne zaman canım ?
daha var canım o zaman niye endişe ettin eşin transfer gününe, 3 gün perhizli olacak şekilde ayarlasın kendiniYarin ölü yapilacak cuma yada cumartesi dedi doktorum
Hayır anlamadım ben yumurta toplama günü sperm verilmiyormu ben yarin opuya gideceğim kesimde gelecekdaha var canım o zaman niye endişe ettin eşin transfer gününe, 3 gün perhizli olacak şekilde ayarlasın kendini
Transfer gunune mi?opuya demek istedin galiba :)daha var canım o zaman niye endişe ettin eşin transfer gününe, 3 gün perhizli olacak şekilde ayarlasın kendini
Tamam iste beş gün oluyor birşey olurmuTransfer gunune mi?opuya demek istedin galiba :)
Yarinmis opu gunu yani yarin sperm alinacak
Sanirim en fazla 5-6 gun olmasi gerekiyor keske sorsaydin onceden canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?