Hmm o zaman yapacak birşey yok canım bugün boşalsa daha kötü birşey olmaz hPardon opu yazacaktim
Hayır anlamadım ben yumurta toplama günü sperm verilmiyormu ben yarin opuya gideceğim kesimde gelecek
Canım ölü yazmış ya anlamadım opu ya olacak tabiiTransfer gunune mi?opuya demek istedin galiba :)
Yarinmis opu gunu yani yarin sperm alinacak
Sanirim en fazla 5-6 gun olmasi gerekiyor keske sorsaydin onceden canim
Yani en iyisi 3 gun tabi5 6 gun mu? ama 6.gunde spermler cansizlasmaya basliyo
Canım gonal f de fazla fazla iğne var ordan alıp yapacanArkadaşlar bu merional i nasil vurcaz içinde igne yok lütfen yardimci olur musunuz
canim massallahh her biseyi ogrendik artik de mi. yari kadin dogum doktoru olduk. az daha bu islerle ugrasirsak kendi kendimize de dogurabilecezCanım gonal f de fazla fazla iğne var ordan alıp yapacan
Bende 5 kutu gonal f vaar yeter mi ki yoksa ayni igneyi mi kullanıyoruzjonguil .!.:Canım gonal f de fazla fazla iğne var ordan alıp yapacan
Hiç sorma canım yaa önceden tüp bebek dendi mi nasıl birşey nasıl oluyor merak ediyordum kim derdi ki bir gün içine düşeceğimcanim massallahh her biseyi ogrendik artik de mi. yari kadin dogum doktoru olduk. az daha bu islerle ugrasirsak kendi kendimize de dogurabilecez
Yeter tatlım hastane dedi bana yeteri kadar iğne var almana,aynı iğneyi kullanmana gerek yok dendi ve arttı bileBende 5 kutu gonal f vaar yeter mi ki yoksa ayni igneyi mi kullanıyoruz
canım siz şimdiden uzak durun en garanti olan o :)Himm anladim canim.Dunden ayarladiniz yani ozaman.Bakalim bizim nasil olacak gorucez merak ediyorum
Hiç sorma canım yaa önceden tüp bebek dendi mi nasıl birşey nasıl oluyor merak ediyordum kim derdi ki bir gün içine düşeceğimher birşeyden haberdar oluyoruz öğreniyoruz bazen bu kadar bilmek iyi olmuyor
Çoğu tüp bebek doktoru çok konuşmaz çünkü başında bizim gibi kaç hasta olduğunu düşün o yüzden geşistirme çok oluyorhe valla ben de diyom bilmek mi iyi yoksa bilmemek mi :) gerci sayenizde ben cok sey ogrendim. hastaneye gidince 500tane sey sorcam doktoruma. soru manyagi yapcam onu
bu kuzucuklar daha dünyaya gelmeden prof etti bizi beeeee :)Çoğu tüp bebek doktoru çok konuşmaz çünkü başında bizim gibi kaç hasta olduğunu düşün o yüzden geşistirme çok oluyoraz kaldı şaka maka gün geldi çattı canım inşallah sonu güzel olur
Evet canım Sıpalar ya bi dünyaya gelsinler popişlerine vuracambu kuzucuklar daha dünyaya gelmeden prof etti bizi beeeee :)
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin... sorun var mı ilk tüp bebek denemen mi?merhaba kızlar bende bugün 2. puregon iğnemi yaptım 2 tane kaldı sonra muayene olacağım bakalım nasıl olacak bu arada kendimi çok sıkıyorum ultrason sırasında doktor transferde narkozlu olsun bu şekilde rahat olamayız dedi benimde aklıma yattı ağrı eşiğim çok düşük ya
8 dakika sonra ovitral vurucam hemşire oldum iyice laaaaEvet canım Sıpalar ya bi dünyaya gelsinler popişlerine vuracam
Oh ne güzel yarılamışsın bi bende hayırlısı ile başlasam8 dakika sonra ovitral vurucam hemşire oldum iyice laaaakarnım morardı benim ya
canım erkek faktörüydü sorun ve ben ilk muayenemi oldum çok iyi dedi doktor hemen iğnelere başladım purogen300 yapıyorum koldan yapmamı söyledi ilkini dün kendisi yaptı herşey çok güzel dedi sadece ben çok kasıyorum bu yüzden narkoz iyi olacak dedi rahat işimi yaparım daha iyi olacakmış bana da makul geldi 31 aralıkta gideceğim doktora iğne dozuna bakacak sanırım şimdilik iyiyim söyledikleri de beni çok rahatlattı inşallah sağ salim bebişimde olur bekliyoruz bakalımMerhaba canım hayırlı olsun tedavin... sorun var mı ilk tüp bebek denemen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?