ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Pardon opu yazacaktim

Hayır anlamadım ben yumurta toplama günü sperm verilmiyormu ben yarin opuya gideceğim kesimde gelecek
Hmm o zaman yapacak birşey yok canım bugün boşalsa daha kötü birşey olmaz h
hem benim bi arkadaş vardı eşi 8 gün perhizli sperm verdi tuttu bebek doğdu bile

canim massallahh her biseyi ogrendik artik de mi. yari kadin dogum doktoru olduk. az daha bu islerle ugrasirsak kendi kendimize de dogurabilecez
Hiç sorma canım yaa önceden tüp bebek dendi mi nasıl birşey nasıl oluyor merak ediyordum kim derdi ki bir gün içine düşeceğim her birşeyden haberdar oluyoruz öğreniyoruz bazen bu kadar bilmek iyi olmuyor

Anladım cnm saol"jonguil, post: 38567317, member: 343409"]Yeter tatlım hastane dedi bana yeteri kadar iğne var almana,aynı iğneyi kullanmana gerek yok dendi ve arttı bile[/QUOTE]
Anladim

he valla ben de diyom bilmek mi iyi yoksa bilmemek mi :) gerci sayenizde ben cok sey ogrendim. hastaneye gidince 500tane sey sorcam doktoruma. soru manyagi yapcam onu
Hiç sorma canım yaa önceden tüp bebek dendi mi nasıl birşey nasıl oluyor merak ediyordum kim derdi ki bir gün içine düşeceğim her birşeyden haberdar oluyoruz öğreniyoruz bazen bu kadar bilmek iyi olmuyor

merhaba kızlar bende bugün 2. puregon iğnemi yaptım 2 tane kaldı sonra muayene olacağım bakalım nasıl olacak bu arada kendimi çok sıkıyorum ultrason sırasında doktor transferde narkozlu olsun bu şekilde rahat olamayız dedi benimde aklıma yattı ağrı eşiğim çok düşük ya

he valla ben de diyom bilmek mi iyi yoksa bilmemek mi :) gerci sayenizde ben cok sey ogrendim. hastaneye gidince 500tane sey sorcam doktoruma. soru manyagi yapcam onu
Çoğu tüp bebek doktoru çok konuşmaz çünkü başında bizim gibi kaç hasta olduğunu düşün o yüzden geşistirme çok oluyor az kaldı şaka maka gün geldi çattı canım inşallah sonu güzel olur

Merhaba canım hayırlı olsun tedavin... sorun var mı ilk tüp bebek denemen mi?

Merhaba canım hayırlı olsun tedavin... sorun var mı ilk tüp bebek denemen mi?
canım erkek faktörüydü sorun ve ben ilk muayenemi oldum çok iyi dedi doktor hemen iğnelere başladım purogen300 yapıyorum koldan yapmamı söyledi ilkini dün kendisi yaptı herşey çok güzel dedi sadece ben çok kasıyorum bu yüzden narkoz iyi olacak dedi rahat işimi yaparım daha iyi olacakmış bana da makul geldi 31 aralıkta gideceğim doktora iğne dozuna bakacak sanırım şimdilik iyiyim söyledikleri de beni çok rahatlattı inşallah sağ salim bebişimde olur bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…