- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
canım cetrotide kötü yaptı beni sürekli şişirdi bir de aynı yere denk getirdim sanırımOh ne güzel yarılamışsın bi bende hayırlısı ile başlasamcanım ben eşime vurdurdum ilk tüp bebek denemem de... hava kacmıştır belki bende hiç morarma olmamıştı
Anladım canım hayırlı olsun inşallah sonu güzel olur rabbim tamamına erdirir. inşallah kaliteli kaliteli embiryoların olur tatlımcanım erkek faktörüydü sorun ve ben ilk muayenemi oldum çok iyi dedi doktor hemen iğnelere başladım purogen300 yapıyorum koldan yapmamı söyledi ilkini dün kendisi yaptı herşey çok güzel dedi sadece ben çok kasıyorum bu yüzden narkoz iyi olacak dedi rahat işimi yaparım daha iyi olacakmış bana da makul geldi 31 aralıkta gideceğim doktora iğne dozuna bakacak sanırım şimdilik iyiyim söyledikleri de beni çok rahatlattı inşallah sağ salim bebişimde olur bekliyoruz bakalım
Anladım canım inşallah Sağol... aynı yere geldi o zaman geçmiş olsun olsun bebeklerimiz için feda olsun herşeycanım cetrotide kötü yaptı beni sürekli şişirdi bir de aynı yere denk getirdim sanırıminşallah sende hayırlısıyla başlarsın kuzum
en iyi tüp bebek merkezi neresiii cvp istiorm ltfnAnladım canım inşallah Sağol... aynı yere geldi o zaman geçmiş olsun olsun bebeklerimiz için feda olsun herşey
inşallah canım dualarımızın gerçekleşeceği günler yakındır inşallah :)Anladım canım hayırlı olsun inşallah sonu güzel olur rabbim tamamına erdirir. inşallah kaliteli kaliteli embiryoların olur tatlım
kesinlikle tatlım inşallah haftaya cumartesi sabahı oğlumu vericekler banaAnladım canım inşallah Sağol... aynı yere geldi o zaman geçmiş olsun olsun bebeklerimiz için feda olsun herşey
en iyi tüp bebek merkezı neresiiiiiiiiiiiAnladım canım inşallah Sağol... aynı yere geldi o zaman geçmiş olsun olsun bebeklerimiz için feda olsun herşey
bise olmaz gecer , hele az daha sık disini8 dakika sonra ovitral vurucam hemşire oldum iyice laaaakarnım morardı benim ya
Tatlım hangi ildesin sanırım Türkiye de en iyi merkezler istanbulda varen iyi tüp bebek merkezi neresiii cvp istiorm ltfn
Çoğu tüp bebek doktoru çok konuşmaz çünkü başında bizim gibi kaç hasta olduğunu düşün o yüzden geşistirme çok oluyoraz kaldı şaka maka gün geldi çattı canım inşallah sonu güzel olur
mersindeym aslında su an sırnaktayım ama yazın öğretmen old için mersindeymTatlım hangi ildesin sanırım Türkiye de en iyi merkezler istanbulda var
en iyi tüp bebek merkezi neresiii cvp istiorm ltfn
Anladım canım valla bilmiyorum tatlım p zaman maddi imkanın varsa izmir ankara istanbula gidip yaptır o zaman canım...mersindeym aslında su an sırnaktayım ama yazın öğretmen old için mersindeym
kesinlikle tatlım inşallah haftaya cumartesi sabahı oğlumu vericekler banasabah kalkıp güzelce makyaj yapıp giderim artık çok güzel olmam gerek ilk karşılaşmada
adna medline duyan var mı pekıAnladım canım valla bilmiyorum tatlım p zaman maddi imkanın varsa izmir ankara istanbula gidip yaptır o zaman canım...
bazıları yapamıokiz o nasi soru :) herkesin dikkat ettigi kriter ayri , merkezin bulundugu yer onemli. sana iyi gelen doktor baskasina gore kotudur. hangi ilde ariyorsun en iyi merkezi ayrica
Süslen püslen canım cicilerini giy annesi sonra bebeğini al gelkesinlikle tatlım inşallah haftaya cumartesi sabahı oğlumu vericekler banasabah kalkıp güzelce makyaj yapıp giderim artık çok güzel olmam gerek ilk karşılaşmada
bazıları yapamıo
Duymadım tatlımadna medline duyan var mı pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?