ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Oh ne güzel yarılamışsın bi bende hayırlısı ile başlasam canım ben eşime vurdurdum ilk tüp bebek denemem de... hava kacmıştır belki bende hiç morarma olmamıştı
canım cetrotide kötü yaptı beni sürekli şişirdi bir de aynı yere denk getirdim sanırım inşallah sende hayırlısıyla başlarsın kuzum

Anladım canım hayırlı olsun inşallah sonu güzel olur rabbim tamamına erdirir. inşallah kaliteli kaliteli embiryoların olur tatlım

Anladım canım inşallah Sağol... aynı yere geldi o zaman geçmiş olsun olsun bebeklerimiz için feda olsun herşey
kesinlikle tatlım inşallah haftaya cumartesi sabahı oğlumu vericekler bana sabah kalkıp güzelce makyaj yapıp giderim artık çok güzel olmam gerek ilk karşılaşmada

izorla konisturucam doktorcumu:) gerci gidecegim doktoru herkes ovuyo topikte. bakalim artik zqman ne gosterecek. aynen yaa 12 gunnnnn

supersin. ben de oyle yapcam.suslenip bezenip gitcem yavruma :)
kesinlikle tatlım inşallah haftaya cumartesi sabahı oğlumu vericekler bana sabah kalkıp güzelce makyaj yapıp giderim artık çok güzel olmam gerek ilk karşılaşmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…