bahçeci diyarbakır da mıistanbulda sisli memorial ve bahceciye iyi diyorlar .ama istersen tup bebek merkezleri adli topige bi bak. aradigin merkez hakkinda bi konu basligi mutlak vardir
canlar ben istanbulda Avrupa şafaktayım Serdar bey doktorum çok çok memnunumistanbulda sisli memorial ve bahceciye iyi diyorlar .ama istersen tup bebek merkezleri adli topige bi bak. aradigin merkez hakkinda bi konu basligi mutlak vardir
istanbul bahceci ve istanbul sisli memorial.bahçeci diyarbakır da mı
alıcam inşallah olur ya da olmaz bilmem ama biraz şımarmak lazım dimi amaSüslen püslen canım cicilerini giy annesi sonra bebeğini al gel
tşkrler cnm keşke adana mersin taraflarndada olsaydı kalacak yer problemı war mı orada kıistanbul bahceci ve istanbul sisli memorial.
Evet canım güzel hisset ki kendini bebeğin seni daha çok sensin tutunsun kendini ne kadar iyi hissedersen o kadar iyi stres her türlü başa Belaalıcam inşallah olur ya da olmaz bilmem ama biraz şımarmak lazım dimi ama
Allah kocalarımızdan razı olsun nasıl bakıyorlar gözümüzün içine kıyamamammmmEvet canım güzel hisset ki kendini bebeğin seni daha çok sensin tutunsun kendini ne kadar iyi hissedersen o kadar iyi stres her türlü başa Bela
Evet yazık onlara canım her türlü yanımızdalarAllah kocalarımızdan razı olsun nasıl bakıyorlar gözümüzün içine kıyamamammmm
Evet yazık onlara canım her türlü yanımızdalar
ay kız ben onu da süsleyim giderkenEvet yazık onlara canım her türlü yanımızdalar
ay kız ben onu da süsleyim giderken
ne güzel işte canımbenim eşim ilk tüp bebekte okuldan çıkıp gelmişti transfere takım elbise ile mecbur kaldı yani istemeden süslü geldi
bacım sen hangi hastaneye gttnne güzel işte canım
şafak hastanesi canımbacım sen hangi hastaneye gttn
il olarak neresi ben şırnaktayım :)))bilmıorm ama gdecem nere olursaşafak hastanesi canım
Canım sana tavsiyem tüp bebek bölümü var Orda merkezler var iyi kötü yorumlar oraları oku kendine yakın bi yere daha iyi karar verirsinil olarak neresi ben şırnaktayım :)))bilmıorm ama gdecem nere olursa
tşkrler
tşkrler cnm keşke adana mersin taraflarndada olsaydı kalacak yer problemı war mı orada kı
kızlar haklı canım kafanın da rahat olması gerek sonuçta kendine en yakın merkez hangisi ise onu seçevet canım kalacak yer hastanelerin var ama pahalı oluyo. biz de öğretmeniz ve misafirhanede kalıcaz biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?