halide25.....1.deneme.........istanbul şişli memorial hastanesi.......ilk randevu 10 ocakKızlar topik sahibimiz uğramıyor burya biz kendimiz liste yapalım herkes kendini alıntı yaparak eklesin bir birimizi takip için iyi oluyordu listeyi kaldırmış özlem bacım
Jonguil..... 2. Deneme....... trabzon Özel karadeniz hastanesi.....beklemede
Kızlar topik sahibimiz uğramıyor burya biz kendimiz liste yapalım herkes kendini alıntı yaparak eklesin bir birimizi takip için iyi oluyordu listeyi kaldırmış özlem bacım
Jonguil..... 2. Deneme....... trabzon Özel karadeniz hastanesi.....beklemede
Halide nasılsın canım? Tatlım bende kısmetse 9 Ocakta dönüyorum evime, ben gittikten sonraki gün sende başlıyosun tedavine, gidişim uğur getirir umarımhalide25.....1.deneme.........istanbul şişli memorial hastanesi.......ilk randevu 10 ocak
Halide nasılsın canım? Tatlım bende kısmetse 9 Ocakta dönüyorum evime, ben gittikten sonraki gün sende başlıyosun tedavine, gidişim uğur getirir umarım
son olur inşallaaahhhh ayy bu iğneler kafa yapıyo bana annemmmm
canımmmm ben yaparım sana iğneleri uzmanlaştım ya gıııı sen istanbula geliyon dimi bacımmm nerdesin kiben de gonal f lerle kafa yapmak istiyom huhuhuhuhuh
canımmmm ben yaparım sana iğneleri uzmanlaştım ya gıııı sen istanbula geliyon dimi bacımmm nerdesin ki
kız iyiyim, sen naptın cimcimekaç mumurta gözüküyor.. benim ilk randevum 10ocakta ve dediğin gibi senin gitmenle inşallah başliyicam sen sonucu öğrenip de mi gidecen yoksa evine mi dönecen transfer sonrası?
memorıal hastanesınden memnun olan var mı
aaa benim babacım da Vakfıkebirliben trabzondan uçağa binippp uçaraktan heyecanlaaaaa gelcem istanbulcuğumaben de bi iğneli aşılama geçirdim şeker, iğnelere karşı iyiyimdir. e birazda göbecik olunca çaaat diye yaparım iğnemi
6 yumurtam var teyzesi
Biz bu akşam arkadaşlarımızla buluştuk o yüzden sizinle muhabbeti kaçırdım, ama arkadaşlarımı da özlemişim beBenim yumoşlar şimdi ne durumdakar bilmiyorum, salı sabah randevum var o gün öğreneceğim, tahminime göre de çarşamba günü çarçtlatma iğnem olur, cuma da opu olur. Bunlar sadece tahmin tabi Salı günü öğrencez bakalım. Bu durumda cuma opu olursa inşallah, 3.gün embriyosu transfer edilecekse haftaya pazartesi, 5.gün embriyosu transfer edilecekse haftaya çarşamba transferim okur, sonucu Almanya'da öğreneceğim yani
ooo süper yumoşların cancağzıminşallah güzel de döllenirler de hepisi kaliteli olurlar inşallah 5.gün embriyosu olur da anacığına sımsıkı tutunur bebişler hamiş olarak gidiceksin alamanyaya , inşallah oradan güzel ve mutlu haberi yazarsın bize
Ekledim canımben bennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?