ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

halide25.....1.deneme.........istanbul şişli memorial hastanesi.......ilk randevu 10 ocak

Oohhhh kızlar kaynatmışsınız baya, muhabbetin dibine vurmuşsunuz valla, listeye benide ekleyin
Merserayy.....2. Deneme....Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi

Halide nasılsın canım? Tatlım bende kısmetse 9 Ocakta dönüyorum evime, ben gittikten sonraki gün sende başlıyosun tedavine, gidişim uğur getirir umarım

kız iyiyim, sen naptın cimcime kaç mumurta gözüküyor.. benim ilk randevum 10ocakta ve dediğin gibi senin gitmenle inşallah başliyicam sen sonucu öğrenip de mi gidecen yoksa evine mi dönecen transfer sonrası?

canımmmm ben yaparım sana iğneleri uzmanlaştım ya gıııı sen istanbula geliyon dimi bacımmm nerdesin ki

ben trabzondan uçağa binippp uçaraktan heyecanlaaaaa gelcem istanbulcuğuma ben de bi iğneli aşılama geçirdim şeker, iğnelere karşı iyiyimdir. e birazda göbecik olunca çaaat diye yaparım iğnemi

kız iyiyim, sen naptın cimcime kaç mumurta gözüküyor.. benim ilk randevum 10ocakta ve dediğin gibi senin gitmenle inşallah başliyicam sen sonucu öğrenip de mi gidecen yoksa evine mi dönecen transfer sonrası?

6 yumurtam var teyzesi
Biz bu akşam arkadaşlarımızla buluştuk o yüzden sizinle muhabbeti kaçırdım, ama arkadaşlarımı da özlemişim be Benim yumoşlar şimdi ne durumdalar bilmiyorum, salı sabah randevum var o gün öğreneceğim, tahminime göre de çarşamba günü çatlatma iğnem olur, cuma da opu olur. Bunlar sadece tahmin tabi Salı günü öğrencez bakalım. Bu durumda cuma opu olursa inşallah, 3.gün embriyosu transfer edilecekse haftaya pazartesi, 5.gün embriyosu transfer edilecekse haftaya çarşamba transferim olur, sonucu Almanya'da öğreneceğim yani

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında

ooo süper yumoşların cancağzım inşallah güzel de döllenirler de hepisi kaliteli olurlar inşallah 5.gün embriyosu olur da anacığına sımsıkı tutunur bebişler hamiş olarak gidiceksin alamanyaya , inşallah oradan güzel ve mutlu haberi yazarsın bize

İnnşşaallah canım benim inşallah hepimiz güzel sonuçlar haykırcaz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…