canımcım bence sen aşağıdaki linke tıklayıp, oradaki merkezleri ve merkezler hakkındaki yorumları incele
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/tup-bebek-merkezleri.493/
Ekleme yapmak isteyenler akıntı yapıp yazsın lütfenS Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
@halide25..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
@Merserayy. .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında
@DeNiz_8383.....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında
maşallah canim booolll boooll yumoslarin olsun ins ,hayirli güzel haberler verirsin bizlere insallah6 yumurtam var teyzesi
Biz bu akşam arkadaşlarımızla buluştuk o yüzden sizinle muhabbeti kaçırdım, ama arkadaşlarımı da özlemişim beBenim yumoşlar şimdi ne durumdalar bilmiyorum, salı sabah randevum var o gün öğreneceğim, tahminime göre de çarşamba günü çatlatma iğnem olur, cuma da opu olur. Bunlar sadece tahmin tabi Salı günü öğrencez bakalım. Bu durumda cuma opu olursa inşallah, 3.gün embriyosu transfer edilecekse haftaya pazartesi, 5.gün embriyosu transfer edilecekse haftaya çarşamba transferim olur, sonucu Almanya'da öğreneceğim yani
canim nie agliosun sen ,? sakin ol relax ol arastir yorumlara bak ona gore biyer aklina yatar endiselenmenerde yapacamı bılmıorm ya offfffff
iyi geceler yarın okulum var nöbetçiyim byy
allahın şırnağındayım hergun olay war ve ben tedavı olamıorm ben ağlamıyım de kım ağlasııııııııııııııııııınnnnncanim nie agliosun sen ,? sakin ol relax ol arastir yorumlara bak ona gore biyer aklina yatar endiselenme
S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
@halide25..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
@Merserayy. .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında
@DeNiz_8383.....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında
kendinden bahsedebilirmsn biraz canimallahın şırnağındayım hergun olay war ve ben tedavı olamıorm ben ağlamıyım de kım ağlasııııııııııııııııııınnnnn
cnm uyumam gerekıo yarın 6 da kalkıp okula gdecemkendinden bahsedebilirmsn biraz canim
aaa benim babacım da Vakfıkebirli
tabiki canim sen rahatina bak iyi gecelercnm uyumam gerekıo yarın 6 da kalkıp okula gdecemyarın konuşalım mı
sadece adanada tüp bebek merkezi duydun mu kısacatabiki canim sen rahatina bak iyi geceler
canim başka bi topik te arkadaş adana da yaptirmisti hamile de kaldi istersen adini bulabiulirimsadece adanada tüp bebek merkezi duydun mu kısaca
çok ıyı olur yacanim başka bi topik te arkadaş adana da yaptirmisti hamile de kaldi istersen adini bulabiulirim
tmm ben bakim yazarim sen uyu okçok ıyı olur ya
tamam sana dua edecem çok teşekur ederm cnm bnm ıyı gecelertmm ben bakim yazarim sen uyu ok
canim buldum turan cetin tup bebekçok ıyı olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?