ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

tamam sana dua edecem çok teşekur ederm cnm bnm ıyı geceler
canim bir arastir arkadaş ikiz hamile kaldi sonra birisi dustu bir kizi oldu inşallah senin de olur bebeislerin canini sikma Allah herseye kadirdir...

tedavinde bol sanslar canim rabbim bebeğine tez vakitte kavustursun

nerde yapacamı bılmıorm ya offfffff
Bu tedavide kafanin en rahat olacagi,kalma problemi olmayacak,ve infertilite sebebine gore arastirip merkez secmelisin.Turkiyede hemen her merkezle ilgili mutlaka bir yorum vardir forumda

Ekleme yapmak isteyenler akıntı yapıp yazsın lütfen
Ben deeee
Yas 28 ilk deneme..sorun tupler kapatildii
Erzurum arastirmada,suan tedavideyim

allahın şırnağındayım hergun olay war ve ben tedavı olamıorm ben ağlamıyım de kım ağlasııııııııııııııııııınnnnn
Allahin Şırnağında birtek sen yaşamiyosun herhalde.Benim tedavi gordugum merkezde o sehirden gelen cok kadin var.ortalama 1 ay calismayi gozden cikarman lazim sehirdisina cikacagin icin.
Ogretmenim demissin ya onun icin dedim
Allahın Şırnağında kocası öldüğü icin tup bebek tedavisi yarim kalan birini de tanidim.Oyuzden bukadar umutsuz olma

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında

Himm anladim canim.Dunden ayarladiniz yani ozaman.Bakalim bizim nasil olacak gorucez merak ediyo
bende bendeeeeeee

massallah massallahhh degerin super. ikizdir insallah ;:) demek ki neymis hemen oyle aglayip kendimizi salivermek yanlismisssss :) tebrik ederim Allahim nazarladan saklasin
Aynen canim ama sabah sabah kan gorunce beynim durdu agladim agladim sonrada size yazdim suan saskinlik icindeyiz valah

Bu purogen igne ne bicim seymis yaw yok yani kalcamin bitarafi doktorum 3gun verdi 2tane birden ayni anda vurulacak dedi kaldi 2gun (

Bende varım centrium klinik yarın kontrol inşallah 3. Denemeye başlarız

halide25.....1.deneme.........istanbul şişli memorial hastanesi.......ilk randevu 10 ocak
Halide canim benim de ilk denememdi ve sisli memorialda gerceklesti herseyim yumurta toplama ve transfer islemleri falan sadece benim doktorum memorial hast.calismiyor kendi muayenanesi var orda yaoti butun islemlerimi zaten doktirumu cok seviyorum hastaneden de cok memnun kaldim bana sansli geldi darisi sana insallah

Kizlar esim sperm vermeden bir hsfta once keci boynuzu pekmezi yedi sabah ve aksam spermlerimiz cok iyi geldi ve yumurtalarimiz AA kalitede oldu hepsi sizlede paylasmsk istedim son 3 gunde kafein hic almadi ve cayida acik icti

Kizlar esim sperm vermeden bir hsfta once keci boynuzu pekmezi yedi sabah ve aksam spermlerimiz cok iyi geldi ve yumurtalarimiz AA kalitede oldu hepsi sizlede paylasmsk istedim son 3 gunde kafein hic almadi ve cayida acik icti

ne güzel bir bilgi böyle paylastigin için teşekkürler, bir kaç gündür giremiyorum sonuç belli oldumu

Ysmn1096.......1. Deneme....Ankara memorial.....6 ocak test günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…