canim bir arastir arkadaş ikiz hamile kaldi sonra birisi dustu bir kizi oldu inşallah senin de olur bebeislerin canini sikma Allah herseye kadirdir...tamam sana dua edecem çok teşekur ederm cnm bnm ıyı geceler
tedavinde bol sanslar canim rabbim bebeğine tez vakitte kavustursunMerhaba kizlarr.konunun basini okuyup sonundan yazanindayim.3 yillik evlyrim 24 ysindayim esim 31 yasinda.azosperm teshisinkondugu gun doktr tupbbebek dedi.bixde istanbul semiha sakirde basladik .simdi yumurta buyutucu igneleri kullanyrum.insallah yeni yilda hepimiz bebeklerimizi elimize aliriz.
Ben bu konuda sikinti cekenlere bol bol dua ediyorum allah razi olsuntedavinde bol sanslar canim rabbim bebeğine tez vakitte kavustursun
Rabbim dualarini kabul etsin canim hepimizin ortak sikintisi bu ,Ben bu konuda sikinti cekenlere bol bol dua ediyorum allah razi olsun
S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında
D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında
M mhtpfth ......2.Deneme. .... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi..... 8/9 ocak tranfer yapılacak
Bu tedavide kafanin en rahat olacagi,kalma problemi olmayacak,ve infertilite sebebine gore arastirip merkez secmelisin.Turkiyede hemen her merkezle ilgili mutlaka bir yorum vardir forumdanerde yapacamı bılmıorm ya offfffff
Ben deeeeEkleme yapmak isteyenler akıntı yapıp yazsın lütfen
Allahin Şırnağında birtek sen yaşamiyosun herhalde.Benim tedavi gordugum merkezde o sehirden gelen cok kadin var.ortalama 1 ay calismayi gozden cikarman lazim sehirdisina cikacagin icin.allahın şırnağındayım hergun olay war ve ben tedavı olamıorm ben ağlamıyım de kım ağlasııııııııııııııııııınnnnn
Himm anladim canim.Dunden ayarladiniz yani ozaman.Bakalim bizim nasil olacak gorucez merak ediyo
bende bendeeeeeeeS Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında
D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında
M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak
yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında
Tesekkur ederim cnm daha ilk denememizdi 5AA kalitede tek embriyo 5.gun transferi yapilditebrıkler canım allah tamamına erdirsin kaçıncı tedavın kaç embrıyo ve kacıncı gun embrıyosu transfer edıldı bilgi verirmisin....
Aynen canim ama sabah sabah kan gorunce beynim durdu agladim agladim sonrada size yazdim suan saskinlik icindeyiz valahmassallah massallahhh degerin super. ikizdir insallah ;:) demek ki neymis hemen oyle aglayip kendimizi salivermek yanlismisssss :) tebrik ederim Allahim nazarladan saklasin
Valah dediniz :)) ama insan korkuyo iste insallah allahim hepimizinkini saglikli bir sekilde sona erdirsin insallah tatlim :))yaaaaaa sana demedim mi cimcimeemasallah degerin super allah tamamina erdirsin bitanem
Bende varım centrium klinik yarın kontrol inşallah 3. Denemeye başlarızS Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
Halide canim benim de ilk denememdi ve sisli memorialda gerceklesti herseyim yumurta toplama ve transfer islemleri falan sadece benim doktorum memorial hast.calismiyor kendi muayenanesi var orda yaoti butun islemlerimi zaten doktirumu cok seviyorum hastaneden de cok memnun kaldim bana sansli geldi darisi sana insallahhalide25.....1.deneme.........istanbul şişli memorial hastanesi.......ilk randevu 10 ocak
Ben memorial sisli hastanesinde oldu herseyim yumurta toplsma ve transfer ama benim doktorum ordadegil sadece orayla calisiyo lab.olarak cok gelismis ben cok memnun kaldimmemorıal hastanesınden memnun olan var mı
Kizlar esim sperm vermeden bir hsfta once keci boynuzu pekmezi yedi sabah ve aksam spermlerimiz cok iyi geldi ve yumurtalarimiz AA kalitede oldu hepsi sizlede paylasmsk istedim son 3 gunde kafein hic almadi ve cayida acik icti
Evet canim belli bugun transferin 9. Gunu degerim 113,47 cikti sukurler olsunki gebelik ciktine güzel bir bilgi böyle paylastigin için teşekkürler, bir kaç gündür giremiyorum sonuç belli oldumu
Evet canim belli bugun transferin 9. Gunu degerim 113,47 cikti sukurler olsunki gebelik cikti
Ysmn1096.......1. Deneme....Ankara memorial.....6 ocak test günüKızlar topik sahibimiz uğramıyor burya biz kendimiz liste yapalım herkes kendini alıntı yaparak eklesin bir birimizi takip için iyi oluyordu listeyi kaldırmış özlem bacım
Jonguil..... 2. Deneme....... trabzon Özel karadeniz hastanesi.....beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?