ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Beni negatif olarak yazabilirsiniz

Hamiş olan arkadaşları tebrik ediyor ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum (zeliş ve menes)
H honeybabe canım neler hissettiğini şuan en iyi ben anlıyorum... Hayırlısı böyleymiş canım...
Rabbim güç ve sabır versin bizlere... Bu günümüze de çok şükür...

ayyy canim yaa cokmutlu oldum ordan hamis olmana :) motive oluyorum boyle guzel haberler okuyunca :) sizde sperm sıkıntisi mi vardi seker. ? bu arada tavsiyelerini okudum. insallah ben de istanbula gidince alam keciboynuzu peknezi.sabah aksam ac karna 1 kasik yedirem. gerci esim emodex kullaniyo ve biz cok memnun kaldik cunku degerlerimizde yukselmeler oldu ama keciboynuzu da cok faydali. herifcagxim 2kilo veriyo ben aldiriyom :) yaw bu sebiler bize cok pahaliya patliyolar. ben insallah dogum yapmak nasip olursa yavruma kocaya vermiyicem yada erkek olursa da evlendirmiyecem.otursun dizimin dibinde. ben onu bulana kadar neler cektim derim heralde kimselere vermem

Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...

aaaaa ciddi misin yaaa!!! cok uzuldum canim. ben senden pozitif bekliyordum ama nasip canim. hem bu sefer buz bebisler de var. insallah onlarla kavusursun yavruna canim. Allahim saglik versin kizina.

aaaaa ciddi misin yaaa!!! cok uzuldum canim. ben senden pozitif bekliyordum ama nasip canim. hem bu sefer buz bebisler de var. insallah onlarla kavusursun yavruna canim. Allahim saglik versin kizina.

Bende öyle bekliyordum amaaa kısmet elden ne gelir... Şuan en son olmak istediğim yerdeyim "işteyim"

Bende öyle bekliyordum amaaa kısmet elden ne gelir... Şuan en son olmak istediğim yerdeyim "işteyim"

bence iste olmak da guzel. kafani bebise takmamaya calisirsin en azindan. hem bisey dicem sen Allaha sukur zaten annesin :) ikinci de eninde sonunda olucak. yavrularin etrafinda pir donecekler. sanirim kizina kavustugun tedavinde donmusun yoktu .bu tedavinde yanlis hatirlamiyosam 6 tane donmusun var de mi. e onlardan ikisi bi sonraki denemede tutar insallah . hele bi silkin kendine gel... benim amandam boyle kuvvetli bi kadindir :) kuvvetli bi annedir :)

Evet canım Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki kızım var... İnsan üzülmeden yapamıyor elimde değil...
Güçlü olmaya çalışıyorum... Hemen bakarsın Ocak da donmuşlarımla sana eşlik ederim...
Mevlam hepimizin hakkında hayırlısını versin...
Bu araba doğru biliyorsun bu tedaviden 6 dondurulmuşum var...

tabi canimm hic uzulmemek nerdeeee.. keske oyle bi yanimiz olaydi, ama maalesef iste.. ya ven pek sevdim ocakta senin de baslama fikrini :) eger sıkinti olmayacaksa hemen basla , yol arkadsi ol bana kiiiizzz

adanada tüp bebek merkezi bulamadım
ADANADA ACIBADEM VE BAŞKENT HASATNESİ İÇİN İYİ DİYORLAR BİD ANKADA TÜP BEBEK MERKEZİ VAR BENİM ARKADAŞIM ACIBADEMDE YAPTIRDI DOĞUMUNU BEKLİYOR. GAYET İLGİLİ VE TEMİZ BİR HASTANEYMİŞ MALESEF BEN ADANALIYIM AMA SAMSUNDA YŞIYORUM.MEMLEKETİMDE OLSAYDIM GÖZÜM KAPALI ACIBADEME GİDETRDİM

Cok uzuldum
Ama sen bize gore bir nebze daha sanslisin sarilip teselli bulacagin bi evladin var
Insallah dondurulmuslarinla en kisa zamanda yine tedavine baslarsin ve guzel sonuclanir uzme kendini en azindan yine igne ilac stresin olmayacak..

yas 26 ilk denemem koya medicana da başladım sorun sebepsiz infertili tedavimin 5.günü

Hayırlı olsun cnm. İnşallah pozitif sonucu görüp sağlıkla bebeğini kucağını alırsın.

canim benim beklemiyordum boyle bir haber emin misin yine de kan testi yaptirsan dun elfsu nun ka kanamasi oldu ama pozitif.degilse de rabbim yardimcin olsun dunyalar guzeli bi kizin ve buz bebeklerin var rabbim onlari nasip etsin.

canim benim beklemiyordum boyle bir haber emin misin yine de kan testi yaptirsan dun elfsu nun ka kanamasi oldu ama pozitif.degilse de rabbim yardimcin olsun dunyalar guzeli bi kizin ve buz bebeklerin var rabbim onlari nasip etsin.

Hastaneyi aradım canım... Hemşire bugün gelin kan testi yapalım dedi... Bu kadar erken olmasını bizde beklemiyorduk dedi... Öğleden sonra test yaptıracağım sanırım ama kanamam normal yani kahve rengi değil bildiğin kırmızıydı ve çoktu...
Rabbim hakkımda ne hayırlı ise onu nasip etsin...

mrb arkadaşlar bugün iğnelere başlıyorum haydi bismillah
günde 3 doz merional 75 akşamları kalçadan kendim vuramıcam mecbur hastaneye gtcem yalnız bi komşumuz var ona vurdurayımmı sizce
haydi hayırlı olsun umudun mutlulukla sonuçlansın inşallah. komşun hemşire mi ya da tecrübesi var mı enjeksiyon da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…