Halide canim benim de ilk denememdi ve sisli memorialda gerceklesti herseyim yumurta toplama ve transfer islemleri falan sadece benim doktorum memorial hast.calismiyor kendi muayenanesi var orda yaoti butun islemlerimi zaten doktirumu cok seviyorum hastaneden de cok memnun kaldim bana sansli geldi darisi sana insallah
Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Beni negatif olarak yazabilirsiniz
aaaaa ciddi misin yaaa!!! cok uzuldum canim. ben senden pozitif bekliyordum ama nasip canim. hem bu sefer buz bebisler de var. insallah onlarla kavusursun yavruna canim. Allahim saglik versin kizina.
Bende öyle bekliyordum amaaa kısmet elden ne gelir... Şuan en son olmak istediğim yerdeyim "işteyim"
bence iste olmak da guzel. kafani bebise takmamaya calisirsin en azindan. hem bisey dicem sen Allaha sukur zaten annesin :) ikinci de eninde sonunda olucak. yavrularin etrafinda pir donecekler. sanirim kizina kavustugun tedavinde donmusun yoktu .bu tedavinde yanlis hatirlamiyosam 6 tane donmusun var de mi. e onlardan ikisi bi sonraki denemede tutar insallah . hele bi silkin kendine gel... benim amandam boyle kuvvetli bi kadindir :) kuvvetli bi annedir :)
Evet canım Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki kızım var... İnsan üzülmeden yapamıyor elimde değil...
Güçlü olmaya çalışıyorum... Hemen bakarsın Ocak da donmuşlarımla sana eşlik ederim...
Mevlam hepimizin hakkında hayırlısını versin...
Bu araba doğru biliyorsun bu tedaviden 6 dondurulmuşum var...
Canım çok üzüldüm senin için umutluydum senden zamanı değilmiş demek ki rabbim sabır versin ve hayırlısını versınBende öyle bekliyordum amaaa kısmet elden ne gelir... Şuan en son olmak istediğim yerdeyim "işteyim"
ADANADA ACIBADEM VE BAŞKENT HASATNESİ İÇİN İYİ DİYORLAR BİD ANKADA TÜP BEBEK MERKEZİ VAR BENİM ARKADAŞIM ACIBADEMDE YAPTIRDI DOĞUMUNU BEKLİYOR. GAYET İLGİLİ VE TEMİZ BİR HASTANEYMİŞ MALESEF BEN ADANALIYIM AMA SAMSUNDA YŞIYORUM.MEMLEKETİMDE OLSAYDIM GÖZÜM KAPALI ACIBADEME GİDETRDİMadanada tüp bebek merkezi bulamadım
Cok uzuldumBende öyle bekliyordum amaaa kısmet elden ne gelir... Şuan en son olmak istediğim yerdeyim "işteyim"
yas 26 ilk denemem koya medicana da başladım sorun sebepsiz infertili tedavimin 5.günü@jonguil..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında
@DeNiz_8383.....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında
@mhtpfth.... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak
yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında
Hayırlı olsun cnm. İnşallah pozitif sonucu görüp sağlıkla bebeğini kucağını alırsın.merhaba kızlar, ben de kasım ayında bi düşük yaptım. şimdi dondurulmuşlarla yeniden başladım cuma günü transferim olacak heyecan dorukta bu sefer çok umutluyum. rabbim güldürsün artık hepimizi inşallahh
canim benim beklemiyordum boyle bir haber emin misin yine de kan testi yaptirsan dun elfsu nun ka kanamasi oldu ama pozitif.degilse de rabbim yardimcin olsun dunyalar guzeli bi kizin ve buz bebeklerin var rabbim onlari nasip etsin.Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
canim benim beklemiyordum boyle bir haber emin misin yine de kan testi yaptirsan dun elfsu nun ka kanamasi oldu ama pozitif.degilse de rabbim yardimcin olsun dunyalar guzeli bi kizin ve buz bebeklerin var rabbim onlari nasip etsin.
haydi hayırlı olsun umudun mutlulukla sonuçlansın inşallah. komşun hemşire mi ya da tecrübesi var mı enjeksiyon da?mrb arkadaşlar bugün iğnelere başlıyorum haydi bismillah
günde 3 doz merional 75 akşamları kalçadan kendim vuramıcam mecbur hastaneye gtcem yalnız bi komşumuz var ona vurdurayımmı sizce
canım oğlan olduğunu nerden biliyosunkesinlikle tatlım inşallah haftaya cumartesi sabahı oğlumu vericekler banasabah kalkıp güzelce makyaj yapıp giderim artık çok güzel olmam gerek ilk karşılaşmada
Canım çok üzüldüm, hakkında hayırlısı olsun, Allah tez zamanda nasip etsinEvettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?