ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

laleaslan.....1.deneme........zeynep kamil hastanesi.........itedavi aşamasında

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bugün iğnelere başlıyorum haydi bismillah
günde 3 doz merional 75 akşamları kalçadan kendim vuramıcam mecbur hastaneye gtcem yalnız bi komşumuz var ona vurdurayımmı sizce
Hayirli olsun tedavin canım inşallah bebeğini kucağına almak da nasip olur . Benim de bugün adetimin 3 günü akşam kontrolum var inşallah yumurta görürüz ve bende başlarım tedaviye

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında

laleaslan ...... 2.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

canım buraya benide eklermisin 1. denemem tedavi aşamasın dayım kayseri acıbadem

Merb arkadaslar bugun transferin 8.gunu ilk gunle birlikte ikigundur adet sancisi gibi sanciyla uyaniyordum hemen geciyordu bugun gecmedi adet olcak gibiyim boyle olup pozitif goren varmii korkutorum sanki adet olcamm

kızlar mrb lar bi sorum olacaktı dr 2 gün önce baktı 12 ya 15 yumurta toplarız büyük itimalle dedi dünde çok sancım vardı bide 2 gündür cetrodite (çatlatmama iğnesi ) oluyorum ama bugün hiç sancım kalmadı sizce kendiliğnden çatlamış olabilirmi endişeliyim bide ilk tedavim
diğer sorumda bu çatlatmama iğnesini kullanınca hem acıyo hemde afedersiniz hemen tuvalete koşuyorum ishal yapıyo sizde de böle oldumu

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında

laleaslan ...... 2.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

bugün bi kadın gördüm hastanede45 yaşındaymış embriyoları gelişmemişti galiba tedavi iptal oldu diyordu ağlıyodu 40 yaşına kadar deneyin sonra yumurta kalitesizleşiyo dedi Allah sabır versin çok üzüldüm o kadına şükür her halimize

Merb arkadaslar bugun transferin 8.gunu ilk gunle birlikte ikigundur adet sancisi gibi sanciyla uyaniyordum hemen geciyordu bugun gecmedi adet olcak gibiyim boyle olup pozitif goren varmii korkutorum sanki adet olcamm
canım kendini sakin strese sokma o ağrıları yasayipda pozitif sonuç alanları çok okudum birde herkes de belirtiler degisiyormus kendini dinleme kalbini ferah tut inşallah test günün çabucak gelir ve poztif sonucunu sonrada bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. Hepimiz için hayırlı olsun

amin allah razı olsun canım hemşire değil ama iğne vurduruyolar ona biliyomuş yani
tecrübesi varsa yorulma hastaneye hergün sonuçta kas içi Allah korusun büyük tehlikesi yok. biz de hiç bilmeden göbekten koldan bacaktan ne iğneler yapmıyor muyuz kendi kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…