laleaslan.....1.deneme........zeynep kamil hastanesi.........itedavi aşamasındaKızlar topik sahibimiz uğramıyor burya biz kendimiz liste yapalım herkes kendini alıntı yaparak eklesin bir birimizi takip için iyi oluyordu listeyi kaldırmış özlem bacım
Jonguil..... 2. Deneme....... trabzon Özel karadeniz hastanesi.....beklemede
amin allah razı olsun canım hemşire değil ama iğne vurduruyolar ona biliyomuş yanihaydi hayırlı olsun umudun mutlulukla sonuçlansın inşallah. komşun hemşire mi ya da tecrübesi var mı enjeksiyon da?
Hayirli olsun tedavin canım inşallah bebeğini kucağına almak da nasip olur . Benim de bugün adetimin 3 günü akşam kontrolum var inşallah yumurta görürüz ve bende başlarım tedaviyemrb arkadaşlar bugün iğnelere başlıyorum haydi bismillah
günde 3 doz merional 75 akşamları kalçadan kendim vuramıcam mecbur hastaneye gtcem yalnız bi komşumuz var ona vurdurayımmı sizce
Bilgilerin ne canım?bende bendeeeeeee
bilmem ki canım kafa dağıtmak olsun deliye vurdum artıkcanım oğlan olduğunu nerden biliyosun
inşallah canım Allah gönlünün muradını versinHayirli olsun tedavin canım inşallah bebeğini kucağına almak da nasip olur . Benim de bugün adetimin 3 günü akşam kontrolum var inşallah yumurta görürüz ve bende başlarım tedaviye
bilmem ki canım kafa dağıtmak olsun deliye vurdum artık
canım buraya benide eklermisin 1. denemem tedavi aşamasın dayım kayseri acıbademS Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında
D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında
M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak
yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında
laleaslan ...... 2.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında
1. deneme 26 yaşındayım konya medicana hastanesi tedavimin 5. günüBilgilerin ne canım?
S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında
D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında
M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak
yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında
laleaslan ...... 2.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında
icecreamm . ... 1.Deneme. ....Kayseri Acıbadem Hastanesi. ....tedavi aşamasında
M meleklerimgelsin . .... 1.Deneme. ...Konya medicana hastanesi..... tedavi aşamasında
canım kendini sakin strese sokma o ağrıları yasayipda pozitif sonuç alanları çok okudum birde herkes de belirtiler degisiyormus kendini dinleme kalbini ferah tut inşallah test günün çabucak gelir ve poztif sonucunu sonrada bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. Hepimiz için hayırlı olsunMerb arkadaslar bugun transferin 8.gunu ilk gunle birlikte ikigundur adet sancisi gibi sanciyla uyaniyordum hemen geciyordu bugun gecmedi adet olcak gibiyim boyle olup pozitif goren varmii korkutorum sanki adet olcamm
yok canım hiç duymadım öyle bişi tamamen delilikya ben bi yerde okumuştum doktorlar transfer edilcek embriyoların cinsiyetini tahmin edebiliyolarmış ordan mı biliyosun acaba dedm
tecrübesi varsa yorulma hastaneye hergün sonuçta kas içi Allah korusun büyük tehlikesi yok. biz de hiç bilmeden göbekten koldan bacaktan ne iğneler yapmıyor muyuz kendi kendimizeamin allah razı olsun canım hemşire değil ama iğne vurduruyolar ona biliyomuş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?