ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Merb arkadaslar bugun transferin 8.gunu ilk gunle birlikte ikigundur adet sancisi gibi sanciyla uyaniyordum hemen geciyordu bugun gecmedi adet olcak gibiyim boyle olup pozitif goren varmii korkutorum sanki adet olcamm
canım benim de özellikle 8. gün yoğun şekilde adet sancım olmuştu tama kesin geldi diyordum 9. gün akşam test yaptırdım pozitif çıktı. inşalla sen de pozitifi görür ve kucağına alırsın bebişini ben tutamadım

tecrübesi varsa yorulma hastaneye hergün sonuçta kas içi Allah korusun büyük tehlikesi yok. biz de hiç bilmeden göbekten koldan bacaktan ne iğneler yapmıyor muyuz kendi kendimize
doğru söylüosun canım kalçadan olmasa belki kendim bile yapardım bide enjektör içinde gonal ın içindekileri kullanabiliyomuşuz dimi içinde 2 tane yedek var onlardan herhalde

doğru söylüosun canım kalçadan olmasa belki kendim bile yapardım bide enjektör içinde gonal ın içindekileri kullanabiliyomuşuz dimi içinde 2 tane yedek var onlardan herhalde
kalçadan yapılacak olan iğnen nedir bilmiyorum ama gonal ın enjektörü çok inceydi sanki. normal enjektör al bence

Selam kizlarrr gormeyeli ne cok sey olmus burda S Sky_sun listeyi guncellmissn sagol biraz duygu travmalari yasadgim icin girip moralinizi bozmak istemedim halide25 canim sen nasilsin hepinizi ayri ayri cok merak ediorm tedavisi baslayan ve aramiza yeni katilan arkadaslarada hosgeldiniz ve hayirli olsun

sağol canım ilk sayfadaki liste ne oldu acaba bu arada sende mi kayseri acıbademde yaptırcaktın

Tatlım o listeyi en başa koy en iyisi kaybolmadan

kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum adetim 3. günü purogene başladık o gün kan testimde e2 değerim 28 çıktı bugün 3. iğnemi olacağım e2 değerleri hakkında bilginiz varmı

Evettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Beni negatif olarak yazabilirsiniz
Canim adet oldum yazmissin da bilmedigim icin soruyorum progestan fitil kullanirken adet olunmuyo diye bikiyorum ancak ilaci birakirsan adet okuyosun bikac gun sonra oda bendende kan geldi hemen doktoru aradim kan testi istedi yaptirsaydin bi test

arkadaşlar bide bana bebe aspirini ile folbiol verdiler hergün içecekmişim herkese mi veriyolar bunu

Hayir canim sebebsizdik biz esimin spermleride cok iyiydi neden daha iyi olmasin dediler esim :)) yemeye basladi faydasini gorduk sukur yedir sende senin kocaya evlatcagizim ayirmiycam yanimdan Senelerrden beri onu bekliyorum

mrb arkadaşlar bugün iğnelere başlıyorum haydi bismillah
günde 3 doz merional 75 akşamları kalçadan kendim vuramıcam mecbur hastaneye gtcem yalnız bi komşumuz var ona vurdurayımmı sizce
Tedavin hayirli olsun canim insallah kavusursun bebegine,hastaneye gitmek zahmetli ama ben olsam baska ellere guvenemem onemli bi tedavi riske atma istemem.aile sagligi merkezi tip merkezi falan yok mu yakinda?
Canim benim insallah pozitifle gelirsin olmazsa da dunyanin sonu degil hayirlisi olsun.
Hayirli olsun tedavin canım inşallah bebeğini kucağına almak da nasip olur . Benim de bugün adetimin 3 günü akşam kontrolum var inşallah yumurta görürüz ve bende başlarım tedaviye
Insallah baslarsin canim
Merb arkadaslar bugun transferin 8.gunu ilk gunle birlikte ikigundur adet sancisi gibi sanciyla uyaniyordum hemen geciyordu bugun gecmedi adet olcak gibiyim boyle olup pozitif goren varmii korkutorum sanki adet olcamm
Canim bende de cok oldu pozitif.degisebiliyor yani umutsuz olma
Dr una guven canim catlamamistir insallah.ben ishal olmadim ama yan etkilerindendir belki
Ozlemcim sensiz olmuyor buralar biz de seni merak ediyoruz rabbim sikintilarini gidersin insallah moralini yuksek tut.donmus transferini bekliyordun degilmi?

ecrennnn canim bisey sorucaktim senin degerin kac cikmisti ve bidaha test taptirdin mi yukseldigini gormek icin benim degerim iyi dimi ta 113,47 transferin 9.gunuydu bidaha 13.gunu yaptir kan insallah yukseliyodur

Canım bende alıntı yaptım ama farketmedin herhalde 1.. deneme ankara memorial 6 ocak test günü

Canim adet oldum yazmissin da bilmedigim icin soruyorum progestan fitil kullanirken adet olunmuyo diye bikiyorum ancak ilaci birakirsan adet okuyosun bikac gun sonra oda bendende kan geldi hemen doktoru aradim kan testi istedi yaptirsaydin bi test
Bnde fitil kullaniyodum ve bnde testten bigun once adet olmstum canim

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında

laleaslan ...... 2.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…