canım benim de özellikle 8. gün yoğun şekilde adet sancım olmuştu tama kesin geldi diyordum 9. gün akşam test yaptırdım pozitif çıktı. inşalla sen de pozitifi görür ve kucağına alırsın bebişini ben tutamadımMerb arkadaslar bugun transferin 8.gunu ilk gunle birlikte ikigundur adet sancisi gibi sanciyla uyaniyordum hemen geciyordu bugun gecmedi adet olcak gibiyim boyle olup pozitif goren varmii korkutorum sanki adet olcamm
doğru söylüosun canım kalçadan olmasa belki kendim bile yapardım bide enjektör içinde gonal ın içindekileri kullanabiliyomuşuz dimi içinde 2 tane yedek var onlardan herhaldetecrübesi varsa yorulma hastaneye hergün sonuçta kas içi Allah korusun büyük tehlikesi yok. biz de hiç bilmeden göbekten koldan bacaktan ne iğneler yapmıyor muyuz kendi kendimize
kalçadan yapılacak olan iğnen nedir bilmiyorum ama gonal ın enjektörü çok inceydi sanki. normal enjektör al bencedoğru söylüosun canım kalçadan olmasa belki kendim bile yapardım bide enjektör içinde gonal ın içindekileri kullanabiliyomuşuz dimi içinde 2 tane yedek var onlardan herhalde
merional 75 canımkalçadan yapılacak olan iğnen nedir bilmiyorum ama gonal ın enjektörü çok inceydi sanki. normal enjektör al bence
hmmm bana gonal yeterli gelmişti onu kullanmadım bilemicem canımmerional 75 canım
sağol canım ilk sayfadaki liste ne oldu acaba bu arada sende mi kayseri acıbademde yaptırcaktınSelam kizlarrr gormeyeli ne cok sey olmus burda S Sky_sun listeyi guncellmissn sagol biraz duygu travmalari yasadgim icin girip moralinizi bozmak istemedimhalide25 canim sen nasilsin hepinizi ayri ayri cok merak ediorm tedavisi baslayan ve aramiza yeni katilan arkadaslarada hosgeldiniz ve hayirli olsun
Tatlım o listeyi en başa koy en iyisi kaybolmadanSelam kizlarrr gormeyeli ne cok sey olmus burda S Sky_sun listeyi guncellmissn sagol biraz duygu travmalari yasadgim icin girip moralinizi bozmak istemedimhalide25 canim sen nasilsin hepinizi ayri ayri cok merak ediorm tedavisi baslayan ve aramiza yeni katilan arkadaslarada hosgeldiniz ve hayirli olsun
Insallah canim allahim isteyen herkeze versin en kisa zamanda insallahne güzel bir haber bu canım çok sevindim. Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Canim adet oldum yazmissin da bilmedigim icin soruyorum progestan fitil kullanirken adet olunmuyo diye bikiyorum ancak ilaci birakirsan adet okuyosun bikac gun sonra oda bendende kan geldi hemen doktoru aradim kan testi istedi yaptirsaydin bi testEvettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Beni negatif olarak yazabilirsiniz
Hayir canim sebebsizdik biz esimin spermleride cok iyiydi neden daha iyi olmasin dediler esim :)) yemeye basladi faydasini gorduk sukur yedir sende senin kocaya evlatcagizim ayirmiycam yanimdan Senelerrden beri onu bekliyorumayyy canim yaa cokmutlu oldum ordan hamis olmana :) motive oluyorum boyle guzel haberler okuyunca :) sizde sperm sıkıntisi mi vardi seker. ? bu arada tavsiyelerini okudum. insallah ben de istanbula gidince alam keciboynuzu peknezi.sabah aksam ac karna 1 kasik yedirem. gerci esim emodex kullaniyo ve biz cok memnun kaldik cunku degerlerimizde yukselmeler oldu ama keciboynuzu da cok faydali. herifcagxim 2kilo veriyo ben aldiriyom :) yaw bu sebiler bize cok pahaliya patliyolar. ben insallah dogum yapmak nasip olursa yavruma kocaya vermiyicem yada erkek olursa da evlendirmiyecem.otursun dizimin dibinde. ben onu bulana kadar neler cektim derim heralde kimselere vermem
ayyy canim yaa cokmutlu oldum ordan hamis olmana :) motive oluyorum boyle guzel haberler okuyunca :) sizde sperm sıkıntisi mi vardi seker. ? bu arada tavsiyelerini okudum. insallah ben de istanbula gidince alam keciboynuzu peknezi.sabah aksam ac karna 1 kasik yedirem. gerci esim emodex kullaniyo ve biz cok memnun kaldik cunku degerlerimizde yukselmeler oldu ama keciboynuzu da cok faydali. herifcagxim 2kilo veriyo ben aldiriyom :) yaw bu sebiler bize cok pahaliya patliyolar. ben insallah dogum yapmak nasip olursa yavruma kocaya vermiyicem yada erkek olursa da evlendirmiyecem.otursun dizimin dibinde. ben onu bulana kadar neler cektim derim heralde kimselere vermem
Tedavin hayirli olsun canim insallah kavusursun bebegine,hastaneye gitmek zahmetli ama ben olsam baska ellere guvenemem onemli bi tedavi riske atma istemem.aile sagligi merkezi tip merkezi falan yok mu yakinda?mrb arkadaşlar bugün iğnelere başlıyorum haydi bismillah
günde 3 doz merional 75 akşamları kalçadan kendim vuramıcam mecbur hastaneye gtcem yalnız bi komşumuz var ona vurdurayımmı sizce
Canim benim insallah pozitifle gelirsin olmazsa da dunyanin sonu degil hayirlisi olsun.Hastaneyi aradım canım... Hemşire bugün gelin kan testi yapalım dedi... Bu kadar erken olmasını bizde beklemiyorduk dedi... Öğleden sonra test yaptıracağım sanırım ama kanamam normal yani kahve rengi değil bildiğin kırmızıydı ve çoktu...
Rabbim hakkımda ne hayırlı ise onu nasip etsin...
Insallah baslarsin canimHayirli olsun tedavin canım inşallah bebeğini kucağına almak da nasip olur . Benim de bugün adetimin 3 günü akşam kontrolum var inşallah yumurta görürüz ve bende başlarım tedaviye
Canim bende de cok oldu pozitif.degisebiliyor yani umutsuz olmaMerb arkadaslar bugun transferin 8.gunu ilk gunle birlikte ikigundur adet sancisi gibi sanciyla uyaniyordum hemen geciyordu bugun gecmedi adet olcak gibiyim boyle olup pozitif goren varmii korkutorum sanki adet olcamm
Dr una guven canim catlamamistir insallah.ben ishal olmadim ama yan etkilerindendir belkikızlar mrb lar bi sorum olacaktı dr 2 gün önce baktı 12 ya 15 yumurta toplarız büyük itimalle dedi dünde çok sancım vardı bide 2 gündür cetrodite (çatlatmama iğnesi ) oluyorum ama bugün hiç sancım kalmadı sizce kendiliğnden çatlamış olabilirmi endişeliyim bide ilk tedavim
diğer sorumda bu çatlatmama iğnesini kullanınca hem acıyo hemde afedersiniz hemen tuvalete koşuyorum ishal yapıyo sizde de böle oldumu
Ozlemcim sensiz olmuyor buralar biz de seni merak ediyoruz rabbim sikintilarini gidersin insallah moralini yuksek tut.donmus transferini bekliyordun degilmi?Selam kizlarrr gormeyeli ne cok sey olmus burda S Sky_sun listeyi guncellmissn sagol biraz duygu travmalari yasadgim icin girip moralinizi bozmak istemedimhalide25 canim sen nasilsin hepinizi ayri ayri cok merak ediorm tedavisi baslayan ve aramiza yeni katilan arkadaslarada hosgeldiniz ve hayirli olsun
Tedavin hayirli olsun canim insallah kavusursun bebegine,hastaneye gitmek zahmetli ama ben olsam baska ellere guvenemem onemli bi tedavi riske atma istemem.aile sagligi merkezi tip merkezi falan yok mu yakinda?
canım akşamları yaptır dedi 17:00 19:00 arası sağlık ocağı açık oluyomu bilmiyorum küçük bi poliklinik var olmadı ona gitcem sağolasın allah razı olsun
Canım bende alıntı yaptım ama farketmedin herhalde 1.. deneme ankara memorial 6 ocak test günüS Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında
D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında
M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak
yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında
laleaslan ...... 2.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında
Kusura bakma canım ekliyorum...Canım bende alıntı yaptım ama farketmedin herhalde 1.. deneme ankara memorial 6 ocak test günü
Bnde fitil kullaniyodum ve bnde testten bigun once adet olmstum canimCanim adet oldum yazmissin da bilmedigim icin soruyorum progestan fitil kullanirken adet olunmuyo diye bikiyorum ancak ilaci birakirsan adet okuyosun bikac gun sonra oda bendende kan geldi hemen doktoru aradim kan testi istedi yaptirsaydin bi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?