merional 75 canım
Canim hayirlisi buymus ama sukret anneligi tattin..ins bzlerde senn gbi tadarz bu duyguyuEvettttt kızlar birçoğunuz biliyorsunuz yarın test günümdü ama maalesef bu sabah adet oldum...
Beni negatif olarak yazabilirsiniz
Selam kizlarrr gormeyeli ne cok sey olmus burda S Sky_sun listeyi guncellmissn sagol biraz duygu travmalari yasadgim icin girip moralinizi bozmak istemedimhalide25 canim sen nasilsin hepinizi ayri ayri cok merak ediorm tedavisi baslayan ve aramiza yeni katilan arkadaslarada hosgeldiniz ve hayirli olsun
Benıde eklermısın canım 1.deneme.....ıstanbul erdem hastanesı.....3ocak test sonucu.....S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında
D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında
M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak
yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında
laleaslan ...... 2.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında
M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında
Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi
icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında
bilmiyorum canım bi kaç kadınla daha konuştum ordan onlarada kalçadan demiş bu ilacında içinde iğne yok gonal ın içinde varmış burdan bi arkadaş onlardan alıp yap dedi hastneye gidip gelmek zor olursa komşuya yaptrcam mecbur gonal ın iğnelerini kullansam bişi olmaz dimiCanım bundan bende kullanıyorum ama ben kendim ince uçlu iğneyle göbekten yapıyorum, bana hemşire böyle söyledi 1 haftadır yapıyorum, sana neden kalçadan vurman gerektiğini söyledilerki
Tesekur ederım jonguil :))Tamam canım ekliyorum
S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu
Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında
D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında
M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak
laleaslan ...... 2.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında
M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında
icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında
S smams .....1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. ...3 ocak test tarihi
mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede
bilmiyorum canım bi kaç kadınla daha konuştum ordan onlarada kalçadan demiş bu ilacında içinde iğne yok gonal ın içinde varmış burdan bi arkadaş onlardan alıp yap dedi hastneye gidip gelmek zor olursa komşuya yaptrcam mecbur gonal ın iğnelerini kullansam bişi olmaz dimi
ama benim 1.deneme
S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede
laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında
S smams .....1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. ...3 ocak test tarihi
mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede
Allah razi olsun cok tahatladim bugun oyle agrim vardi cok korktum adet oluyorum zannettim insallh benimde oyle olur rabbim hayirlisini versin insallahcanım benim de özellikle 8. gün yoğun şekilde adet sancım olmuştu tama kesin geldi diyordum 9. gün akşam test yaptırdım pozitif çıktı. inşalla sen de pozitifi görür ve kucağına alırsın bebişini ben tutamadım
Cok sqgol cevap icin simdiye kadar cok iyi gidiyordu hep pozitiftim. Belirtimde coktu ve hep bi olumluydum bugunde bukadar adet agrisi oluna korkdum uzuldum allahim cumlemizin yardimcisi olsun☺canım kendini sakin strese sokma o ağrıları yasayipda pozitif sonuç alanları çok okudum birde herkes de belirtiler degisiyormus kendini dinleme kalbini ferah tut inşallah test günün çabucak gelir ve poztif sonucunu sonrada bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. Hepimiz için hayırlı olsun
canım bugün daha 1.gün bi saat sonra işten çıkıp hastaneye gitcem iğnemi vurulmaya cumaya kadar sadece merional günde 3 doz akşamları. vurulduğum sırada sorayım en iyisi hemşireye bakalım vurulması kolaysa bnde eczaneden iğne alır komşuya vurdurturum.Senin hastane öyle uygun görmüş demekki. Bende hem gonal-f hem merionel vuruyorum hergün, merionalin iğneleri yok evet, o yüzden bana 10 tane ince uçlu subkuton iğne alın dediler, bende öyle aldım, gonalın şırıngalarında dozaj 37,5'la başlıyor, dozaj ayarlamanı yapabiliyosan bence sorun olmaz, istersen randevuna gittiğinde druna sor, gonalın iğnesiyle vurduktan sonra bunu kendinde yapabilirsin hergün hastaneye gitmene gerek olmaz böylece, kaçıncı günündesin iğnelerin?
önemli değil canımCANIM telden yapıyorum listeyi kim bilir kaç kişiyi yanlış yazdım herkes bilgilerini kontrol etsin
Yok canım 15dk önce veya sonra yapmaktan bişey olmaz, sen rahat ol, geciktirdim falan diye stres yapma, ben her akşam 18:00-18:30 arasında yapıyorumARKADAŞLAR BU İĞNENİN SAATİ HEP AYNI OLCAK YA 15 20 DK GEÇ ERKEN OLSA FARKEDİYOMU Bİ SORUN OLURMU ACEPPP
Kizlarr liste bilgilerinizi guncel tutmak icin lutfen bana ozelden ulasin calistigim icin butun sayfalarI kontrol edemiorumEki Görüntüle 1355154 Selammm kizzllaaarrr ARALIK ayni beklerken birbirimize hem destek hemde umut olalim bollolmasi dilegiyle.....
tedavI sirasinda hassas bir donemden gecmemiz sebebiyle moralimizi yuksek tutup konumuza buna dikkat ederek devam edelim...
Siz Sağolun canlarım liste ilk başta olsa keşke bu şekilde sayfa ilerleyince geride kalıyor liste tek tek sayfa geri gidip buluyorum Sıpalar bizi şimdiden uğraştıriyorEllerine sağlık jonguilim, ne güzel yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?