ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kız sen nerelerdesin? Duygu travmalarını nizden daha iyi kim anlayacak canım benim, umarım şimdi daha iyisindir

Benıde eklermısın canım 1.deneme.....ıstanbul erdem hastanesı.....3ocak test sonucu.....

Canım bundan bende kullanıyorum ama ben kendim ince uçlu iğneyle göbekten yapıyorum, bana hemşire böyle söyledi 1 haftadır yapıyorum, sana neden kalçadan vurman gerektiğini söyledilerki
bilmiyorum canım bi kaç kadınla daha konuştum ordan onlarada kalçadan demiş bu ilacında içinde iğne yok gonal ın içinde varmış burdan bi arkadaş onlardan alıp yap dedi hastneye gidip gelmek zor olursa komşuya yaptrcam mecbur gonal ın iğnelerini kullansam bişi olmaz dimi

S Sky_sun ..... 2.Deneme. .... trabzon Özel karadeniz hastanesi. ..... beklemede

halide25 ..... 1.Deneme. ... istanbul şişli memorial Hastanesi. ... 10 ocak randevusu

Merserayy . .... 2.Deneme. .... Ankara Başkent hastanesi. .....tedavi aşamasında

D DeNiz_8383 .....1.Deneme. ... istanbul avrupa şafak hastanesi...... tedavi aşamasında

M mhtpfth .... 2.Deneme. ..... İzmir eurofertil tüp bebek merkezi. ..... 8 / 9 ocak tranfer yapılacak

yeloyelo .... 1.Deneme. .... Erzurum araştırma Hastanesi..... tedavi aşamasında

laleaslan ...... 1.Deneme. ...... zeynep Kamil hastanesi....... tedavi aşamasında

M meleklerimgelsin . ...1.Deneme. ... konya medicana hastanesi...... tedavi aşamasında

Y ysmn1096 .... 1.Deneme. ....Ankara memorial Hastanesi. ... 6 ocak test tarihi

icecreamm . ... 1.Deneme. .... Kayseri Acıbadem Hastanesi. .... tedavi aşamasında

S smams .....1.Deneme. ... istanbul Erdem hastanesi. ...3 ocak test tarihi

mirage1907 .... 3. Deneme.....centrium klinik. ... beklemede

Son düzenleme:

ama benim 1.deneme

Senin hastane öyle uygun görmüş demekki. Bende hem gonal-f hem merionel vuruyorum hergün, merionalin iğneleri yok evet, o yüzden bana 10 tane ince uçlu subkuton iğne alın dediler, bende öyle aldım, gonalın şırıngalarında dozaj 37,5'la başlıyor, dozaj ayarlamanı yapabiliyosan bence sorun olmaz, istersen randevuna gittiğinde druna sor, gonalın iğnesiyle vurduktan sonra bunu kendinde yapabilirsin hergün hastaneye gitmene gerek olmaz böylece, kaçıncı günündesin iğnelerin?

Ellerine sağlık jonguilim, ne güzel yaptın

Allah razi olsun cok tahatladim bugun oyle agrim vardi cok korktum adet oluyorum zannettim insallh benimde oyle olur rabbim hayirlisini versin insallah

Cok sqgol cevap icin simdiye kadar cok iyi gidiyordu hep pozitiftim. Belirtimde coktu ve hep bi olumluydum bugunde bukadar adet agrisi oluna korkdum uzuldum allahim cumlemizin yardimcisi olsun☺

canım bugün daha 1.gün bi saat sonra işten çıkıp hastaneye gitcem iğnemi vurulmaya cumaya kadar sadece merional günde 3 doz akşamları. vurulduğum sırada sorayım en iyisi hemşireye bakalım vurulması kolaysa bnde eczaneden iğne alır komşuya vurdurturum.

CANIM telden yapıyorum listeyi kim bilir kaç kişiyi yanlış yazdım herkes bilgilerini kontrol etsin
önemli değil canım

ARKADAŞLAR BU İĞNENİN SAATİ HEP AYNI OLCAK YA 15 20 DK GEÇ ERKEN OLSA FARKEDİYOMU Bİ SORUN OLURMU ACEPPP

Kizlarr liste bilgilerinizi guncel tutmak icin lutfen bana ozelden ulasin calistigim icin butun sayfalarI kontrol edemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…